Opublikowano 30 marca 20205 l Mi jest potrzebna. Po co komu kolejny drętwy shooter znad ramienia? Edytowane 30 marca 20205 l przez 20inchDT
Opublikowano 30 marca 20205 l Bo sprzeda się o wiele lepiej? Co tam Capcom nie odświeży, ja im ufam póki co. Teraz też ponoć dostarczyli solidną grę (RE3)
Opublikowano 30 marca 20205 l Wciąż nie kumam, skąd się biorą te głosy o RE4 - ta gra jest zbyt "nowoczesna" i odświeżona w zjadliwej formie praktycznie na wszystkim - taki remake zupełnie nie ma sensu.
Opublikowano 30 marca 20205 l Liczy się, tylko to jaki gra ma potencjał sprzedażowy, a RE4 ma status jaki ma. Osobiście wolę, żeby zrobili sobie przerwę od zombiaków, wyszli ze strefy komfortu i wzięli się za next-genowe dinozaury, ale wiadomo, że to będzie wymagać więcej pracy.
Opublikowano 30 marca 20205 l Skoro nie RECV (co miałoby największy sens) i nie Dino Crisis (nad czym ubolewam najbardziej) to może Viewtiful Joe
Opublikowano 31 marca 20205 l A może niech siądą do oryginalnych projektów, dwa rimejki wystarczą. No, ewentualnie DC jeszcze, żeby fani dinożarłów mieli powód do radości, ale to tak warunkowo.
Opublikowano 31 marca 20205 l Pierwsze, oficjalne opóźnienie z powodu panującej sytuacji. To co, obstawiamy o ile miesięcy przełożą cyberpunka?
Opublikowano 31 marca 20205 l Chuy z Cyberpunkiem. Ja się teraz zacząłem martwić o majową premierę TLOU 2.
Opublikowano 1 kwietnia 20205 l Niech przesuną wszystko na dzień premiery next genów, czyli na początek przyszłego roku
Opublikowano 13 kwietnia 20205 l Pewnie to pierwsze tylko kogo ta seria jeszcze obchodzi? Tak swoją drogą to na PC wszystkie części, na czele z trójką, dalej wyglądają fenomenalnie i potrafią palić nawet mocne konfiguracje.
Opublikowano 13 kwietnia 20205 l Godzinę temu, Daddy napisał: crysis? jeden z najmniej potrzebnych remasterów/remake'ów ever Też tak uważam, nie wiem po co to komu... Crysis poza tym dalej wygląda rewelacyjnie, a społeczność zrobiła do tej gry tysiące modów, które wycisną z niej wiele więcej niż taki remaster.
Opublikowano 13 kwietnia 20205 l A ja od dawna modliłem się o remaster trylogii Crysis (i Dead Space jeszcze), oby to była prawda
Opublikowano 13 kwietnia 20205 l 2 godziny temu, MatekDM napisał: Też tak uważam, nie wiem po co to komu... Crysis poza tym dalej wygląda rewelacyjnie, a społeczność zrobiła do tej gry tysiące modów, które wycisną z niej wiele więcej niż taki remaster. Jeśli chodzi o remaster, to wiadomo, że chodzi o wydanie kolekcji na konsole aktualnej (i następnej?) generacji, a nie tam jakieś pecety Ale nawet pecetom przydałby się jakiś porządny "patch" optymalizacyjny, bo crysis potrafi zajeżdżać nawet najnowsze hi-endowe karty graficzne. W sumie biorąc pod uwagę, że crysisy wyszły na ps3/360, to spokojnie może wyjść teraz również na switcha i cyk - dodatkowe mln $ do kieszeni EA. Ale racja, EA mogłoby najpierw w końcu zapowiedzieć remaster trylogii mass effect...
Opublikowano 6 maja 20204 l Podobno Misrosoft chce przejac techland, oraz maja duze problemy z daying light 2 https://www.ppe.pl/news/145495/microsoft-przejmie-techland-dying-light-2-moze-nie-zadebiutowac-w-2020-roku.html Ciekawe czy to prawda z tym przejeciem.
Opublikowano 6 maja 20204 l Dokładnie takie same zarzuty i opinie były jakiś czas temu w temacie CDP i Cyberpunka, tylko wtedy tym złym był Badowski
Opublikowano 6 maja 20204 l Teraz z każdym studiem które niby ma problemy $$$ pojawia się plota że MS chce ich przejąć
Opublikowano 6 maja 20204 l 52 minuty temu, selene napisał: Dokładnie takie same zarzuty i opinie były jakiś czas temu w temacie CDP i Cyberpunka, tylko wtedy tym złym był Badowski Szef Techlandu jest ponoć jeszcze gorszy, wiadomo nie od dziś.