Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co w branży piszczy?

Featured Replies

Opublikowano

Mi jest potrzebna. Po co komu kolejny drętwy shooter znad ramienia?

Edytowane przez 20inchDT

• Odpowiedzi 268
  • Wyświetleń 33,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moze byc tylko jeden

• Jeśli projekt wypali, możliwe, że Warner kupi IOI - Warner prawdopodobnie jest jednym z wydawców, który będzie chciał poszerzyć portfolio teamów developerskich. W sumie już o sporej ilości projektó

• Jest absolwentem Tokyo University of Arts i przed game devem starał się wyżyć z bycia artystą (jego kierunkiem na studiach była Sztuka Abstrakcyjna, nomen omen bardzo widoczna w jego stylu po dziś dzi

Opublikowano

Bo sprzeda się o wiele lepiej? :)

Co tam Capcom nie odświeży, ja im ufam póki co. Teraz też ponoć dostarczyli solidną grę (RE3) 

Opublikowano

Wciąż nie kumam, skąd się biorą te głosy o RE4 - ta gra jest zbyt "nowoczesna" i odświeżona w zjadliwej formie praktycznie na wszystkim - taki remake zupełnie nie ma sensu.

Opublikowano

Liczy się, tylko to jaki gra ma potencjał sprzedażowy, a RE4 ma status jaki ma. Osobiście wolę, żeby zrobili sobie przerwę od zombiaków, wyszli ze strefy komfortu i wzięli się za next-genowe dinozaury, ale wiadomo, że to będzie wymagać więcej pracy.

Opublikowano

Skoro nie RECV (co miałoby największy sens) i nie Dino Crisis (nad czym ubolewam najbardziej) to może Viewtiful Joe :notbad:

Opublikowano

A może niech siądą do oryginalnych projektów, dwa rimejki wystarczą. No, ewentualnie DC jeszcze, żeby fani dinożarłów mieli powód do radości, ale to tak warunkowo.

Opublikowano

Pierwsze, oficjalne opóźnienie z powodu panującej sytuacji.

To co, obstawiamy o ile miesięcy przełożą cyberpunka? :lapka:

Opublikowano

Chuy z Cyberpunkiem. Ja się teraz zacząłem martwić o majową premierę TLOU 2. :smutas: 

Opublikowano

Niech przesuną wszystko na dzień premiery next genów, czyli na początek przyszłego roku :kaz:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pewnie to pierwsze tylko kogo ta seria jeszcze obchodzi? :reggie:

Tak swoją drogą to na PC wszystkie części, na czele z trójką, dalej wyglądają fenomenalnie i potrafią palić nawet mocne konfiguracje. :obama: 

Opublikowano

crysis? jeden z najmniej potrzebnych remasterów/remake'ów ever

Opublikowano
Godzinę temu, Daddy napisał:

crysis? jeden z najmniej potrzebnych remasterów/remake'ów ever

Też tak uważam, nie wiem po co to komu...

Crysis poza tym dalej wygląda rewelacyjnie, a społeczność zrobiła do tej gry tysiące modów, które wycisną z niej wiele więcej niż taki remaster. 

Opublikowano

A ja od dawna modliłem się o remaster trylogii Crysis (i Dead Space jeszcze), oby to była prawda :obama:

Opublikowano
2 godziny temu, MatekDM napisał:

Też tak uważam, nie wiem po co to komu...

Crysis poza tym dalej wygląda rewelacyjnie, a społeczność zrobiła do tej gry tysiące modów, które wycisną z niej wiele więcej niż taki remaster. 

Jeśli chodzi o remaster, to wiadomo, że chodzi o wydanie kolekcji na konsole aktualnej (i następnej?) generacji, a nie tam jakieś pecety :P Ale nawet pecetom przydałby się jakiś porządny "patch" optymalizacyjny, bo crysis potrafi zajeżdżać nawet najnowsze hi-endowe karty graficzne.

W sumie biorąc pod uwagę, że crysisy wyszły na ps3/360, to spokojnie może wyjść teraz również na switcha i cyk - dodatkowe mln $ do kieszeni EA. 

Ale racja, EA mogłoby najpierw w końcu zapowiedzieć remaster trylogii mass effect...

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dokładnie takie same zarzuty i opinie były jakiś czas temu w temacie CDP i Cyberpunka, tylko wtedy tym złym był Badowski :potter:

Opublikowano

Teraz z każdym studiem które niby ma problemy $$$ pojawia się plota że MS chce ich przejąć :sir: 

Opublikowano
52 minuty temu, selene napisał:

Dokładnie takie same zarzuty i opinie były jakiś czas temu w temacie CDP i Cyberpunka, tylko wtedy tym złym był Badowski :potter:

Szef Techlandu jest ponoć jeszcze gorszy, wiadomo nie od dziś.