Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tom Clancy's The Division 2

Featured Replies

Opublikowano

Chciałem sobie sprawdzić otwartą beta na xox. Niestety przy próbie połączenia wyskakuje mi błąd MIKE-01.
Ktoś wie o co chodzi?

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 192,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zayebiście opisana rekalibracja. Wszystko wyjaśnione, żadnych niedomówień! Gdyby grafa się nie otwierała w pełnej rozdziale to wrzucam też link do 3840x2160 https://zapodaj.net/67a06363aa9dc

• @falcon87pl Każda część Dywizji jest tak skonstruowana że cały wątek fabularny spokojnie przejdziesz sam. Także to która część wybierzesz zależy w zasadzie od klimatu jaki bardziej preferujesz. D

Opublikowano

Przerwa techniczna od 9:30 do 12:30. Jutro to samo w tych samych godzinach.

Btw - poziom trudności w stosunku to private został mocno znerfiony. Jak dla mnie zdeka za mocno.

Edytowane przez Ryo-San

Opublikowano
W dniu 28.02.2019 o 19:00, Hum napisał:

Ściąga się open beta. :ohboy:

Pytanie do zielonych - brał ktoś TD2 z Argentyny? 

Ja brałem już ponad pół roku temu - właśnie jakoś dzisiaj ma mi chyba pobierać hajs z konta. Wychodzi niecałe 160 ziko (nie wiem jaka cena jest teraz) ;)

Opublikowano

Jakby ktoś biegał po Strefie to wrzucam namiary na wszystkie skrzynie w DZ EAST

6443d3e511473.jpg

Edytowane przez Ryo-San

Opublikowano

Rozwaliłem barykadę, a i tak nie mogę przejśc przez drzwi, a jak rzucam granat to odbija się od powietrza. Całe ubi xddd

Opublikowano
4 minuty temu, Kosmos napisał:

Rozwaliłem barykadę, a i tak nie mogę przejśc przez drzwi, a jak rzucam granat to odbija się od powietrza. Całe ubi xddd

Ale jak pięknie chciał przeskoczyć po biurku, cwaniaczek :newell:

Opublikowano

Dużo osób ma ten problem. Ten bug jest losowy. Ja np nie miałem z tym problemu. Ale sprawdź @Kosmos to:

77386e8f3da3a.jpg

Opublikowano

U mnie gra nie wyczytała celu zniszczenia barykady, przez co nie mogłem przejść. Dziś pykło od razu. A strzelanie w cokolwiek w pobliżu nic wczoraj nie dawało. 

Opublikowano

Jedna rzecz mnie w open niepokoi.  Wszyscy przeciwnicy zostali tak znerfieni że mam od pewnego momentu wrażenie że strzelam do kaczek. Nawet inwazja w Jefferson Trade Center(end game) która w private była naprawdę koorewsko trudna i czasochłonna teraz poszła flawless za pierwszym podejściem(i to we 3!). Podnieśli też mocno DMG broni specjalnych(ewentualnie dali lepiej spasowane buildy pod specjalizacje, bo już nie pamiętam co było w private). Teraz TAC-50 C ma konkretne (pipi)nięcie, czuć ze jest to broń na specjalne okazje. Prawie 1mln DMG w banie gdzie w private zadawał max 250k(praktycznie tyle samo co każda inna złota snajpa). Z jednej strony jestem za bo to w końcu broń specjalna ale wydaje mi się że w połączeniu z bardzo zwiększonym dropem specjalnej amunicji jest teraz za bardzo OP. Ostatni boss dostał dosłownie 2 strzały w głowę i się rozpłynął w powietrzu, w private ta walka trwała bardzo długo. Muszą to lepiej zbalansować bo teraz PvE jest po prostu noob friendly.

Edytowane przez Ryo-San

Opublikowano

Mam dokładnie ten sam bug co kolega Kosmos. Gram na koksie.

Reddit aż żarzy się z czerwoności:

Edyta: U mnie rozwalenie wybuchających pojemników z gazem nic nie pomaga.

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

Coś czuję, że w trójce na next geny wrócą do klimatów zimy i wigilii. Chociaż ja bym przyjął klimat burz i zawirowania wokół globalnego ocieplenia. Ten wakacyjny Waszyngton po prostu nie działa.

Opublikowano

Chyba u Ciebie, bo mi DC bardzo robi. Specjalnie nie gram za dużo w betę, czekam na premierę :ohboy:

Opublikowano

U mnie to samo. DC jest zayebiste i w open bete nie gram już wcale. Zakup na premierę pewny, prywatna bete wymaksowalem wiec już nie mam potrzeby grac jeszcze raz przed premiera. 

Edytowane przez Voytec

Opublikowano
  • Autor

Ja to się zdziwiłem ile przegrałem w otwartą betę, bo aż 12 godzin :pawel:. W private też coś koło tego. Taki to dobry, lepszy and better od jedynki. Tak się robi loot shooter, który jest póki, co najlepszy na rynku i długo się nie doczekamy konkurenta. 

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Ja po tych dwóch betach już kompletnie zapomniałem o śniegu i NY chociaż "kilka" ładnych godzin tam spędziłem :wio: Klimat zmieniony o 180 stopni a i tak cały czas czuję że to jest De Diwiżyn. Raz udało mi się trafić na mega burze z piorunami z praktycznie zerową widocznością i w sumie to już się domyślam jak będzie wyglądał nowy Survival! Do tego wszystko dookoła porośnięte dziko rosnacą roślinnością. Mioooodzio. No i w Day One Patch mają zdecydowanie poprawić damage rate health czyli moje obawy z poprzedniego posta zostaną za tydzień rozwiane(tylko żeby teraz nie przegieli w drugą stronę) Fuck yeah! Jeszcze tydzień!!! Ależ będzie grane!:ohboy:

Edytowane przez Ryo-San

Opublikowano

@yab 12 już mogą grać Ci którzy złożyli preordery a że dzisiaj jest 3 to w sumie jeszcze 9 dni czyli prawie tydzień :D

Opublikowano

Ja tam się cieszę, że wersja standardowa nie startuje 12-go, od 8 do 15 marca tylko DMCV.  Btw. - będzie jakiś forumowy klan?

Opublikowano
30 minut temu, Figuś napisał:

Wersja gold 12 marca :lapka:

Nawet standard ma early access jak ją kupisz w preorderze. Przynajmniej tak piszo na Ubistore!

@Hendrix no proste że musi być forumimgowy klan. Tylko jeszcze nazwę trzeba wymyślić :dance2: Najlepiej taką żeby budziła grozę, lęk, szacunek i śmiech jednocześnie.

Edytowane przez Ryo-San

Opublikowano
1 minutę temu, Ryo-San napisał:

Nawet standard ma early access jak ją kupisz w preorderze. Przynajmniej tak piszo na Ubistore!

@Hendrix no proste że musi być forumimgowy klan. Tylko jeszcze nazwę trzeba wymyślić :dance2: Najlepiej taką żeby budziła grozę, lęk, szacunek i śmiech jednocześnie :starwars:

Ale wersja cyfrowa zwykłej wersji chyba 15 normalnie?