Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Obydwa dodatki to spory zawód, dodatek Lego to już kompletnie zmarnowany potencjał.

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 312,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Mów za siebie. Fortune Island jest piękna i mega przyjemna w zwiedzaniu i ściganiu. Potencjał LEGO akurat prawda, zmarnowany, ale sam koncept budowania bazy i wygląd wyspy na duży plus. Nie wiem jakich fajerwerków oczekiwałeś :dunno:

Opublikowano

Fortune Island rewelacja, Lego słabe strasznie, znaczy mapa fajna ale imo każdy samochód tam powinien być z lego, a tak to meh

Opublikowano

Akurat w przypadku LEGO to owszem, mała ilość samochodów z klocków była odczuwalna i słabo to wyglądało. Pewnie kwestie licencyjne i finansowe były tego powodem.

Opublikowano
W dniu 31.07.2021 o 10:48, Colin napisał:

Mów za siebie. Fortune Island jest piękna i mega przyjemna w zwiedzaniu i ściganiu. Potencjał LEGO akurat prawda, zmarnowany, ale sam koncept budowania bazy i wygląd wyspy na duży plus. Nie wiem jakich fajerwerków oczekiwałeś :dunno:

Cały świat z Lego, nie pojedyncze fragmenty, dodatkowo powinno być zdecydowanie więcej pojazdów z serii Sports Champions, których jest już kilka serii i jest z czego wybierać, plus świetne byłoby budowanie własnych aut, czyli 100% esencja Lego.

Fortuna Island po Storm Island nie robiło już na mnie takiego wrażenia, powtórka z rozgrywki dla mnie. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pytanie amatora, dlaczego niektóre ukończone wyścigi (na 1 miejscu) mają jedynie złote obramowanie na mapce, a inne całą złotą ikonkę? Nie osiągnąłem maksymalnego poziomu wyścigów ulicznych i crossowych ale nic już nie pozostało mi do ukończenia na mapie.

• 5 tygodni później...
Opublikowano
W dniu 10.08.2021 o 18:22, Czoperrr napisał:

Nie osiągnąłem maksymalnego poziomu wyścigów ulicznych i crossowych ale nic już nie pozostało mi do ukończenia na mapie.

Trzeba powtarzać te z mapy. Za 20 lvl bodajże wyścigów uliczych jest do przejechania specjalny wyścig Goliat czy jak to się pisze. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Moje pytanie odnośnie goliatha właśnie bo pamiętam, że go jechałem i gdzieś tak od połowy miałem problem z oponami bo praktycznie nie trzymały w ogóle, w sumie nigdy nie miałem problemu z tym tylko w tym wyścigu ze względu na jego długość. Przejechałem dopiero z wyłączonym zużyciem. Miał ktoś tak?

Zabawny filmik :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie odpaliłem Horizona 4 w chmurze i coś poszło nie tak z synchronizacją sejwa, bo odpala mi się ekran, który ustawia się tylko na początku rozgrywki. Jak odpale   grę z konsoli na której jest odpowiedni sejw to jest szansa, że mi przeprowadzi odpowiednią synchronizację i wszystko wróci do normy?

Opublikowano
1 minutę temu, MYSZa7 napisał:

Jak odpale   grę z konsoli na której jest odpowiedni sejw to jest szansa, że mi przeprowadzi odpowiednią synchronizację i wszystko wróci do normy?

Ten sam przypadek miałem z Psychonauts 2 i nie znam rozwiązania bo dalej przez Xcloud uruchamia mi się w tym samym miejscu gdzieś w środku gry pomimo tego że gra na konsoli ukończona.

Opublikowano

Kwestia czy jak odpale teraz na konsoli to mi nie wgra tego "sejwa" z chmury?

Opublikowano
1 minutę temu, MYSZa7 napisał:

Kwestia czy jak odpale teraz na konsoli to mi nie wgra tego "sejwa" z chmury?

Nie powinno, u mnie odpaliło zapis z konsoli na szczęście i nie byłem w plecy ok 4h rozgrywki

Opublikowano
32 minuty temu, MYSZa7 napisał:

Panowie odpaliłem Horizona 4 w chmurze i coś poszło nie tak z synchronizacją sejwa, bo odpala mi się ekran, który ustawia się tylko na początku rozgrywki. Jak odpale   grę z konsoli na której jest odpowiedni sejw to jest szansa, że mi przeprowadzi odpowiednią synchronizację i wszystko wróci do normy?

Uważaj, bo mi odpaliło i  zapisało nową grę, a potem nadpisało. Cały progres do kosza. Mam wszystko od początku....

Jak masz ost save w chmurze, to go pobierze i grasz dalej. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Tak sobie odpalam ostatnio FH4 i nabijam acziki w Elminiatorze i jaki to jest randomowy i irytujący tryb to głowa mała. Ani razu póki co nie udało mi się wygrać, tak samo nie widziałem w ogóle nie zdobyłem auta lvl 10. Chyba calaka w tej części nie będzie :/

Opublikowano

ja to już dawno odpuściłem. szkoda nerwów i czasu.

tym bardziej szkoda bo do tej pory wszystkie forzy w calaku a tu takie głupoty wymyślili. dobrze że w 5 będzie tylko jedno za to badziewie ale pewnie też będzie denerwować. 

Opublikowano

Niestety, ale w 5 jest jeden achiv za wygranie tego gówna. Szkoda, że nie można eliminatora ze znajomymi zrobić. Ja w 4 na szczęście większość wbiłem przed patchami, które zmniejszyły czas przebywania poza strefą itd. wtedy było zdecydowanie łatwiej.

Opublikowano

Najgorsze są te randomowy dropy pod koniec i ktoś dostaje tuż przed finałem Aventadora albo Chirona a ja przez większość gry się kitrałem i robiłem 1on1 i mam auto jakieś 3-4 poziomy niższe.

Zrobię te 50 meczy i daruje sobie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wszyscy zagrywają się w piątkę, a ja od tygodnia gram w czwórkę. Nie będę się rozpisywał jakie to jest zajebiste, bo każdy to wie- ale przez ten tydzień wpadło mi z 70 bryk ze spinów, że nie widzę sensu kupować furek normalnie. Najlepiej wydane 4 zł w życiu :cebula:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

brać samo fortune island za 35zł czy zestaw dodatków ultimate za 79zł?

Opublikowano

Lepiej zestaw ultimate wziąć, bo masz 2 dodatki od razu + inne pierdoły. 

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Jprd, tyle lat od premiery, a to gówno na PC po wyścigowym intro wywala do pulpitu i nie mogę zacząć grać. Benchmark działa...

Wczoraj chciałem pograć, zobaczyć co i jak a tu krzywy chuj. Dzisiaj jak będę miał czas to muszę się babrać w fixach z neta... Pokarało mnie bo kupiłem za 3,5 zł. 

Konsole górą!

Opublikowano

Godzinę spędziłem robiąc różne dziwne rzeczy i gra wciąż nie działa. Gra od M$, kupiona przez ich Store, odpalona przez apkę XBOX, na windows 10... nie działa. Mam nadzieję, że z FH5 nie będzie takich cyrków.

Jeśli ktoś grał na PC i miał ten problem i zna rozwiązanie, proszę o info.

Edytowane przez Shankor

Opublikowano

Witamy w pecetowym gejmingu :lapka:

Ja ostatnio próbowałem grać we Wreckfest, ale wymiękłem. Gra nie chciała się odpalać na pełnym ekranie, ciągle się wieszała itp. System na kompie świeży i legitny, gra z PC game pass. 

Opublikowano
18 minut temu, Shankor napisał:

Godzinę spędziłem robiąc różne dziwne rzeczy i gra wciąż nie działa. Gra od M$, kupiona przez ich Store, odpalona przez apkę XBOX, na windows 10... nie działa. Mam nadzieję, że z FH5 nie będzie takich cyrków.

Jeśli ktoś grał na PC i miał ten problem i zna rozwiązanie, proszę o info.

Podobną "przygodę" miałem z FH3. Końcówka "wprowadzającego" pierwszego wyścigu i jakiś błąd się pojawiał uniemożliwiający dalszą grę. Na szczęście kupiłem XSX i mogę grać normalnie, szkoda, że tylko w 30fps.

Opublikowano
14 hours ago, Alastor84 said:

Podobną "przygodę" miałem z FH3. Końcówka "wprowadzającego" pierwszego wyścigu i jakiś błąd się pojawiał uniemożliwiający dalszą grę. Na szczęście kupiłem XSX i mogę grać normalnie, szkoda, że tylko w 30fps.

Na XSX jest to 60 FPS