Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Atomic Heart

Featured Replies

Opublikowano
51 minut temu, messer88 napisał:

To aż za dobrze wygląda. 

No właśnie...

• Odpowiedzi 709
  • Wyświetleń 95,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gra jest gównem, ruskim gównem, a studio niech zdechnie, najlepiej wpierdol od himarsa. Jebać tych developerów, jebać tę grę, jebać te ruskie klimaty i ogólnie jebać wszystko, co wyszło z ruskiego kur

• Gre mam w dupie ale zastanawia mnie jedno. Bojkotujemy bo gra od ruskich którzy toczą sobie wojenke i w pełni to rozumiemy wszyscy ale czy to znaczy że Stalkera2 tez trzeba bojkotować bo Ukraińcy

• Pierre Deck
    Pierre Deck

Dobra. Moja opinia o Atomowym Serduszku   Bez politycznych wysrywow.  Na liczniku 5.5 godziny, opuscilem 1 lokacje i moge cos napisac o grze.    Poczatek pokazuje utopijne mia

Opublikowano
Godzinę temu, messer88 napisał:

To aż za dobrze wygląda. 

Mocarny PC robi swoje.

Opublikowano
1 minutę temu, messer88 napisał:

Nie chodzi mi tylko o graficzkę, wszystko super wygląda a pytanie czy oni coś wcześniej zrobili? 

Czysty talent widocznie ;)

Edytowane przez tjery

Opublikowano

Obstawiam, że będzie to gierka 6/10 - oczywiście tego nie chcę, ale chyba trochę przedobrzyli z podkręceniem tego trailera.

Opublikowano
2 minuty temu, Metoda napisał:

Obstawiam, że będzie to gierka 6/10 - oczywiście tego nie chcę, ale chyba trochę przedobrzyli z podkręceniem tego trailera.

A co tu jest podkręcone? Zwykly gameplay z PC.

Opublikowano
W dniu 25.08.2022 o 17:16, Banan91PL napisał:

Macie z głowami naprawdę nie upolityczniajcie grania, już widziałem ze nawet upolityczniają jedzenie wszędzie pierogi z mięsem i pierogi ukraińskie w knajpach , ruskich już nie ma. Wojna wojna ale bez przesady panowie

Jak za niedługo chiny coś odwalą, to ciekawe czy przez okno będą wylatywały konsole, oledy i wszystkie inne sprzęty za gruby hajs :kekw:

Opublikowano
9 minut temu, 20inchDT napisał:

lol

Jestem day one

Loluj sobie do woli i przynoś w zębach szmal kacapom.

Opublikowano

mam nadzieje, ze spencer im nie poskąpił, bo wygląda pysznie.

Opublikowano
2 godziny temu, Czezare napisał:

Loluj sobie do woli i przynoś w zębach szmal kacapom.

Już nie róbmy przesady, za wojną są tylko stare dziady i ludzie o IQ kamienia. Artyści, w tym twórcy gier chyba mają trochę oleju w głowie? Twórcy mają jakieś stanowisko odnośnie sytuacji?

Opublikowano
10 minut temu, GSPdibbler napisał:

Już nie róbmy przesady, za wojną są tylko stare dziady i ludzie o IQ kamienia. Artyści, w tym twórcy gier chyba mają trochę oleju w głowie? Twórcy mają jakieś stanowisko odnośnie sytuacji?

A to doczytałeś w artykule? No właśnie...

Ruch w centrum społeczności Steama poświęconym Atomic Heart zamarł w sierpniu, ale w ostatnich godzinach pojawiło się kilkanaście nowych wątków. Część odnosi się bezpośrednio do rosyjskich korzeni Mundfish. Niestety podczas lektury wpisów użytkowników włos aż jeży się na głowie - pełno tam kont popierających Rosję. A czy deweloperzy wspierają swój rząd w jego działaniach militarnych, czy też nie - tego, tak po prostu, nie wiemy. Firma w tej sprawie milczy. Od miesięcy.

Opublikowano
8 minut temu, Czezare napisał:

A to doczytałeś w artykule? No właśnie...

Ruch w centrum społeczności Steama poświęconym Atomic Heart zamarł w sierpniu, ale w ostatnich godzinach pojawiło się kilkanaście nowych wątków. Część odnosi się bezpośrednio do rosyjskich korzeni Mundfish. Niestety podczas lektury wpisów użytkowników włos aż jeży się na głowie - pełno tam kont popierających Rosję. A czy deweloperzy wspierają swój rząd w jego działaniach militarnych, czy też nie - tego, tak po prostu, nie wiemy. Firma w tej sprawie milczy. Od miesięcy.

No dające do myślenia. Zobaczymy jak to się rozwinie. 

Opublikowano
4 minuty temu, GSPdibbler napisał:

No dające do myślenia. Zobaczymy jak to się rozwinie. 

Dla mnie sprawa jest czysta i oczywista. Spencer powinien zakręcić kurek ze szmalem i nie wpuszczać ruskiego szamba do Gamepassa.

Opublikowano
3 minuty temu, messer88 napisał:

Tam się zabija ruskie roboty tak więc myśle że można grać. 

Nie. Głównym bohaterem gry jest agent KGB.

Opublikowano
33 minuty temu, messer88 napisał:

Cholera to nie zagram :/

Brawo!

Opublikowano

Nie wiem czy się wk…na forum o gierkach jak ktoś pisze o wojnie a drugi odpisuje z poziomu gimnazjalnej ameby „Lol”?

Opublikowano

Gierka prezentuje się bardzo dobrze, ale jestem za totalnym ignorowaniem rosyjskich tworów, także odpuszczam sobie nawet jak będzie w GP.

Opublikowano

ciekawe ze tez ludzie nie bojkotowali amerykanskich produktów gdy USA szło na wojnę tam gdzie mieli w tym interes lub gdy dokonywali masowego mordu na cywilach zrzucajac bomby na hiroszimę i nagasaki, swoją drogą zawsze zastanawiam się czemu historia nie traktuje tego jako ludobójstwa

Opublikowano
16 godzin temu, szurubur napisał:

ciekawe ze tez ludzie nie bojkotowali amerykanskich produktów gdy USA szło na wojnę tam gdzie mieli w tym interes lub gdy dokonywali masowego mordu na cywilach zrzucajac bomby na hiroszimę i nagasaki, swoją drogą zawsze zastanawiam się czemu historia nie traktuje tego jako ludobójstwa

Może się jeszcze cofnij do roku 1612-go i wyraź swoje potępienie Polakom za to, że Moskwę zdobyli i okupowali.

16 godzin temu, Moldar napisał:

Każdy ma swoje zdanie i decyzje, ja tam czekam i z chęcią ogram emoji41.png

Kolejny, który chce nabijać kabzę kacapskim chamom.