Jump to content

ASX

Recommended Posts

Posted (edited)

Wygląda na to, że Bethesda postanowiła wykorzystać swoje 5 min związane z Walmartowym wyciekiem i postanowiła nie czekać do E3 i już teraz, oficjalnie zapowiedzieć RAGE 2. 

Według twitterowego wpisu jutro trailer 

Edited by oni
Posted (edited)

Żeby była lepsza od jedynki, no bo była taka se, że nawet nie przeszedłem tej gry.

Edited by Faka
Posted

jedynka rage byla bardzo spoko, gameplay byl swietny, szkoda jedynie, ze ewidetnie im sie spieszylo (choc gre robili baarrdzzo dlugo) bo zamiast wielkiego swiata byl korytarzyk dla autek no i gierka praktycznie zakonczenie nie miala, nagle wskakiwaly napisy koncowe i tyle

Guest _Be_
Posted

Dooma też dostaniemy, spokojna glowa papciogówniaczku. 

Guest suteq
Posted (edited)

Jak ktoś zna nazwę nutki to poproszę. :lapka: 

Dobra, chyba mam:

Edited by suteq
Guest _Be_
Posted

Czyli co Bordelands kolejne tylko bez celshadingu?

Posted
4 godziny temu, Pupcio napisał:

irytuje mnie ten teaser, a jeszcze bardziej mnie irytuje to że dostaniemy rage'a zamiast dooma

Grę robi Avalanche Studios, Ci od Mad Maxa i Just Cause, ID Software robi Dooma 2 pewnie.

Posted (edited)

W sumie na początku miałem lekki zonk, bo wygląda jak wyrzucili do kosza poważniejszy klimat pierwszej części. Ale później przypomniałem się, że pseudo-powaga tamtej gry były tam tak potrzebna jak dziura w moście więc... walić to. Niech to będzie radosna i kolorowa apokalipsa. :D

Maci jeszcze okładeczki - wygląda ja Sunset Overdrive od Bethesdy :obama:

I opisik z oficjalnej strony - będzie open world. 

Dive headfirst into a dystopian world devoid of society, law, and order. RAGE 2 brings together a true open world FPS experience where you can go anywhere, shoot anything, and explode everything.

Heatwave_triple-3D-boxfronts-EN-ESRB-02.

Edited by Cedric
Posted (edited)

PIER.DOLONY TRUE OPEN WORLD FPS EXPERIENCE AAAAAAAAAAAA

Zaorac.

Edited by XM.
  • Upvote 5
Posted

Bethesda ostatnimi czasy stała się najlepszym multiplatformowym wydawcą więc mają mój kredyt zaufania z miejsca.

Open world? Jeżeli jest dobrze zrobiony to nie mam nic przeciwko. Nie kumam zupełnie tego uprzedzenia, że jak coś jest z otwartym światem to musi iść do zaorania.

Posted

Akurat tu bym się martwił, bo Avalanche Studio słynie z tego, że aktywności poboczne w ich grach są raczej niskiego lotu. 

Poza tym Mad Maxa wydali w 2015, więc ile nad nowym Rage dłubią? Dwa lata? Chyba trochę za mało czasu na coś wartościowego. Ale nie przesądzam - czekam na gameplay. Zobaczymy jutro.

Guest Orzeszek
Posted
2 godziny temu, Voytec napisał:

Bethesda ostatnimi czasy stała się najlepszym multiplatformowym wydawcą więc mają mój kredyt zaufania z miejsca.

Open world? Jeżeli jest dobrze zrobiony to nie mam nic przeciwko. Nie kumam zupełnie tego uprzedzenia, że jak coś jest z otwartym światem to musi iść do zaorania.

COOOOOOOOOOOOOOOOO XD

pod jakim wzgledem najlepszym? raczej nie optymalizacji gierek, w byciu fair dla graczy.

Posted

Jestem singlowym graczem i na takie gry głownie zwracam uwagę. A Bethesda dawna wydają same konkretne, porządne produkcje. Prey, Dishonored: Death of the Outsider, Dishonored 2, Doom, Fallout 4, The Evil Within 2, Wolfenstein 2.

• Upvote 3