Wredny 9 446 Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Bo każda gra musi być wybitnie głęboka i wielopłaszczyznowa, a także prowokować do rozmyślań natury egzystencjalnej... Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Masz w ogóle świadomość, że zarówno Skyrim jak i Fallouty od Bethesdy to... RPGi? Dobra fabuła, spójny wiarygodny świat oraz ciekawe dialogi by tym "dziełom" krzywdy nie wyrządziły. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Fallout 4 świetny, co ja czytam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Jakos w 2000 wyszedl fajny ruski mod do Fallouta 2, gdzie mozna bylo grac online. Tam robiles sobie oboz gdzies na mapie, ale nie bylo latwo, bo kazdy mogl cie raidowac i nie bylo safe zone, tylko cala mapa podchodzila pod PVP. Gdyby developerzy poszli w te strone, to jeszcze bym sie skusil, pomimo tego zbieractwa bez sensu, gdzie nie mozna sobie nic ulepszyc, ani modyfikowac (juz nawet UO mialo swietny system rzemiosla, wladzy oraz rozbudowany pod walke/rzemioslo system rozwoju), ale chociaz cos by sie dzialo na mapie. A tu biegasz, strzelasz sobie przy muzyczce z lat '60-tych i zbierasz jakies kartofle do bazy. Ja tego nie kupuje. Grafika jest okropna, absolutnie do mnie nie przemawia. To nie wyglada na apokaliptyczny swiat, strasznie to wszystko mdle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Przypominam że Wredny woli f3 od NV Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Niektórzy tutaj zachwycają się Falloutami w 3D Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Trudno się nie zachwycać drugą najlepszą częścią po f2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Homer S 197 Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 new vegas za(pipi)isty, szkoda tylko że bethesda to chooyki i nie dość że narzuciła obsidianowi zryty termin to jeszcze musieli grę robić na jednym z najgorszych silników ever (a przypominam że fallout 4/76 stoi na creation engine czyli takim lekko podrasowanym gamebryo) Najsmutniejsze jest to że jak wcześniej modderzy musieli naprawiać te ich gierki, to teraz najwidoczniej też je tworzyć bo New California pomimo że tworzona przez fanów to przynajmniej zasługuje na miano RPGa, nie to co coraz bardziej casualowate shooterki co todd howard teraz produkuje. ale po co strzępić ryja:https://www.pcgamesn.com/fallout-4/fallout-4-new-vegas-mod-matches-far-harbor-quest Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Sprytnie bethesda Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Wiadomo, że każdy kto grał w betę i tak kupi fulla, więc po co opcja odinstalowania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 14 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Fallout 76 Update Version 1.01 Downloads 50+ GB Full Game Data, Retail Disc Only Has 200 MB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 14 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Proponuje bana każdemu kto to kupi. 5 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 14 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 To kupią jakieś dzieciaki i będą się świetnie bawić w coopie. Na forum większość to dojrzali gracze ze świetnie wyrobionym przez lata gustem więc raczej nikt nie kupi. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 14 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Problem z tą grą mam taki że mogli zrobić coopa w kolorowej apokalipsie bez nazwy fallout. Fallout w nazwie tego czegoś to obraza dla marki bo z Falloutem nie ma nic wspólnego. Ani ciekawych postaci, ani dobrej fabuły (lub od biedy ciekawych historii w lokacjach), ani klimatu ani nawet (pipi)anych pustkowi. Widzieliście jak wyglądają "pustkowia" przecież to kolorowe rpg a nie coś co dzieje się po wojnie nuklearnej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 14 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Xd narazie na metacritic średnia graczy 2.1/10 xdddd jest nadzieja na tym świecie. Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 671 Opublikowano 14 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 2 godziny temu, devilbot napisał: Na forum większość to dojrzali gracze ze świetnie wyrobionym przez lata gustem więc raczej nikt nie kupi. Żebyś się nie zdziwił jak sprawdzisz Zakupy growe parę dni po premierze xd. "mówią, że rak, ale ja tam lubię serię", 12 plusów, trzy serduszka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 14 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 No po o e3 jeszcze byłem na etapie "kiedyś się ogra" Ale po obejrzeniu paru wrażeń i gejpleji z bety to myślę że to pierwsza falloutowa gra którą odpuszcze. (tak, ograłem nawet to ścierwo z ps2 xD) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 14 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 W(pipi)ia trochę embargo na recki nawet po premierze gry xd Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 14 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Serio jest embargo? Myślałem że recenzenci dopiero zaczęli grać i recenzje jeszcze się "piszą" Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 14 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Trudno powiedzieć bo jest embargo o mówieniu oembargo xddddd Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 14 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 embrago to powinno nałożyć Ministerstwo Kultury na granie w to gów.no Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 14 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Przy Fallout 4 to nawet 10 godzin wytrzymałem, a tutaj widzę totalną kaplicę. Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 854 Opublikowano 14 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Tak btw to co ta gra robi w kąciku rpg? XD 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 14 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Po e3 dopiero szambo wybiło Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi