Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Nie wiem czy kogoś to interesuje w dobie Gamepassa, ale recenzje ukażą się 4 września, niecały tydzień przed premierą

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 179,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pierwszy akt ukończony. Na początku jak wrzucili ten boot camp, jeszcze w tej lokalizacji, to myślałem, że wyje,bię z miejsca xD. Na szczęście to taki wyrafinowany trolling chyba, bo jak gra się rozkr

• Fake, ale dziś bardzo prawdziwy

• Przechodze sobie na Insane i rzec musze, ze cala ta zmiana na pseudo-piaskownice bardzo przypada mi do gustu. Wszystkie nowe giwerki maja jakis tam urok. Zawsze cos co lezy w koncie moze sie przydac.

Opublikowano
Godzinę temu, ASX napisał:

Nie wiem czy kogoś to interesuje w dobie Gamepassa, ale recenzje ukażą się 4 września, niecały dzień przed premierą

Ftfy

Opublikowano
Godzinę temu, ASX napisał:

Nie wiem czy kogoś to interesuje w dobie Gamepassa, ale recenzje ukażą się 4 września, niecały tydzień przed premierą

Jeden dzień przed premierą... :)

Opublikowano
1 minutę temu, Bzduras napisał:

Ftfy

Teraz, wrog napisał:

Jeden dzień przed premierą... :)

wiem ale oficjalna premiera jest 10 września, wczesniejszy dostep maja tylko posiadacze edycji ultimate ;)

Opublikowano

Szkoda ze akurat urlop i pogram najwyżej godzinę, ale sprawdzi się w końcu czy po średniej czwórce, faktycznie potrafili wskrzesić girsy w singlu. Jeszcze 60 fps :obama:

Opublikowano

Za cholere nie mogę zrozumieć trzymanie wszystkiego na ostatni moment. Przecież ta gra to może być system/usługa seller. Ech :dunno:

Opublikowano

To powinno zakończyć narzekania na brak materiałów z kampanii :kaz:

Opublikowano
13 godzin temu, ASX napisał:

wiem ale oficjalna premiera jest 10 września, wczesniejszy dostep maja tylko posiadacze edycji ultimate ;)

Oficjalna premiera jest 5 września, bo tego dnia gra trafia do ludzi. Nie ma znaczenia, że to jakaś edycja ultimate, bo embargo i tak nie miałoby sensu.

Edytowane przez wrog

Opublikowano
1 godzinę temu, zloto napisał:

https://youtu.be/yJs727buwlw

Taka tam pierwsza godzina gry. Nie odpalem, ale ludzie na resetera sraja sie, że ogień totalny. 

Obejrzałem trochę... i jest kozak

Opublikowano
5 godzin temu, wrog napisał:

Oficjalna premiera jest 5 września, bo tego dnia gra trafia do ludzi. Nie ma znaczenia, że to jakaś edycja ultimate, bo embargo i tak nie miałoby sensu.

Ok, nie będe się kłócił o taką głupote

7 godzin temu, zloto napisał:

https://youtu.be/yJs727buwlw

Taka tam pierwsza godzina gry. Nie odpalem, ale ludzie na resetera sraja sie, że ogień totalny. 

Już zdjęte ale w sumie może to i dobrze bo mam wyjątkowo słabą samokontrole i pewnie bym obejrzał

Opublikowano

gierka od ms z gp wiec kiribati powinno działac? niby od 22 w czwartek ale wolalbym cisnac juz od 21

Opublikowano

Wszystkie te materiały i opinie to sam miód. :obama:

Przy okazji przypomniało mi się, żeby zaktualizować Game Passa do wersji Ultimate. Ciężko by było wytrzymać do 10-ego.

Opublikowano
4 godziny temu, creatinfreak napisał:

To od 21 można się rozgrzać w 4 :D

albo zmienic region w xboxie na nowa zelandie, 10 sekund roboty ;)

Opublikowano

A to nie jest tak, że trzeba zmienić region przed pobraniem gry na dysk żeby moc kiribati zadziałała?

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano

Czekanie:fsg:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

zanim skasowali ten materiał z 1h SP odpiłem losowo na kilka sekund, nie róbcie tego na 5 dni przed graniem bo zepsujecie sobie niespodziankę :/  wygląda zajebiście i co tam się dzieje. Nie czaje że MS tym się nie chwali a trzymają się tylko materiałów z MP lol

gif z SP

Opublikowano

EDZU5pKXUAALYCU?format=jpg&name=4096x409

Zaczęlo się