Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

początek launch trailera - chronicles of riddick jak nic xd nawet okularki te same

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 166,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pierwszy akt ukończony. Na początku jak wrzucili ten boot camp, jeszcze w tej lokalizacji, to myślałem, że wyje,bię z miejsca xD. Na szczęście to taki wyrafinowany trolling chyba, bo jak gra się rozkr

• Fake, ale dziś bardzo prawdziwy

• Przechodze sobie na Insane i rzec musze, ze cala ta zmiana na pseudo-piaskownice bardzo przypada mi do gustu. Wszystkie nowe giwerki maja jakis tam urok. Zawsze cos co lezy w koncie moze sie przydac.

Opublikowano
1 godzinę temu, Bzduras napisał:

Sprawdzałeś, czy zmiana regionu działa?

Potwierdzam, że działa. Zmieniłem właśnie region na Nową Zelandię i już pykam:xboss:

Opublikowano

mowilem ze będzie działało to bdzuras coś o ściąganiu z innego regionu xd

Opublikowano

śmiga elegancko :fsg: 

Opublikowano

To nieporozumienie że Spencer wrzuca takie gierki do gamepassa za złotówke na  kilka dni przed pudełkową premierą i do tego pozwala jeszcze zmieniać region konsoli xd

Czuje sie trochę jak w czasach Verbatimów kiedy ogrywało się gierki przed premierą, z tym że teraz wszystko odbywa się legalnie xd

Opublikowano
3 minuty temu, selene napisał:

Ale jaki masz problem z tym, że możesz grać w gierkę, w którą chcesz grać?

Nigdzie nie napisałem że mam z tym jakiś problem, po prostu nie moge w to uwierzyć ;)

Opublikowano

@ASX a to ok, napisałeś "nieporozumienie", więc już pomyślałam, że jesteś jednym z tych co dzwonią na support z pretensjami, że kupili gierkę co to jest za darmo

Opublikowano
Godzinę temu, kermit napisał:

mowilem ze będzie działało to bdzuras coś o ściąganiu z innego regionu xd

Ty, no przy premierze DMC5 @_Be_ ostro mi wyjaśnił, że debilnie postępuje zmieniając region i licząc na rezultaty, na tym bazowałem teraz :(

Opublikowano
1 minutę temu, Bzduras napisał:

Ty, no przy premierze DMC5 @_Be_ ostro mi wyjaśnił, że debilnie postępuje zmieniając region i licząc na rezultaty, na tym bazowałem teraz :(

Gamepass a kupowanie gry to dwie różne rzeczy jak coś :potter:

Opublikowano

Ważne, że trybi i będzie można zacząć grać po obiedzie :fsg:

Opublikowano

Skończyłem dzisiaj w nocy. Solo na Insane zajęło mi nieco ponad 20h :D Naprawdę fajnie pociągnęli dalej serię. Wreszcie jakieś porządne odświeżenie i ewolucja dotychczasowych rozwiązań, bez dziwnych kombinacji jak w Judgment. Zdecydowanie najlepsza odsłona od czasu oryginalnej trylogii, a może i nawet najlepsza w ogóle.

Opublikowano

Dobry screen dużo widać 

Opublikowano
1 godzinę temu, Figuś napisał:

@blantman dzisiaj zaczynamy, czy jutro?

Za(pipi)any jestem robotą nie wiem czy dzisiaj dam radę siedzę w pracy do 20. Jutro pewnie do 18:( wdrożenie nowego systemu w całym szpitalu. Może graj sam pierwszy raz jak cię ciśnienie trzyma a my pogramy w coop na spokojnie później

Opublikowano
21 minut temu, _Be_ napisał:

Dobry screen dużo widać 

Ale co Bartek? Ze tylko Marcus czy znowu jest odbity znak wodny? 

Opublikowano

no xD imgura ci zbanowali?

Opublikowano
16 minut temu, _Be_ napisał:

no xD imgura ci zbanowali?

Nie. Chyba xD 

Ale u mnie w tym fotobuket to nie widac ze dodaje znak wodny. Dlatego nie wiedziałem, że taka chuynia sie robi. 

Opublikowano

Panowie da się region zmienić na tym sklepiku na PC? Mam już grę na dysku i edycja Ultimate.

Opublikowano

Spróbuj w Panel sterowania\Zegar i region zmienić strefę czasową.

Opublikowano

no początek jest znacznie lepszy niż gow4, levele znacznie większe i często wielopoziomowe, desgin wgniata w fotel, oświetlenie i soczysty gameplay, dużo się dzieje  :banderas:

muzyka :wub:  w drzewku umiejętności Jacka posłuchajcie tej muzyki

poziom średni jest za łatwy dla wyjadaczy jak co, hardcore to minimum