Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Animal Crossing: New Horizons

Featured Replies

Opublikowano
36 minut temu, devilbot napisał:

Mrówki i muchy ale muchy rzadziej.

Muchy czasami pojawiają się też jak śmieci zostawimy na ziemi. Te wyłowione z wody (buty, puszki, opony).

• Odpowiedzi 980
  • Wyświetleń 109,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kupiłem AC z ciekawości. Pograłem tydzień, zrozumiałem o co w tym chodzi i stwierdziłem, że fajna gra, rozumiem że można się w niej zakochać, ale nie jest w moim typie. I tak od 2 tygodni mam zamiar j

• Wieczorem odpalę konsolę z nowym Dodo Code i zostawię włączoną.

• Mój kawałek rolniczej doliny  

Opublikowano

Pytanie na szybko Majstry - jeśli odbiłem się od Animal Crossing New Leaf na 3DS, to jest sens inwestować w New Horizon? Jakoś mnie nie porwało, wręcz znudziło łażenie codzienne tam i z powrotem, robienie tego samego, powtarzalność wszystkiego, dekorowanie domu to już w ogóle ni hu hu nie mój dzwoneczek.. Chyba powinienem odpuścić...

Opublikowano

To ta sama gra. Tylko w New Horizons możemy dekorować cały teren zewnętrzny czyli całą wyspę. W poprzednich o ile pamiętam tylko dom dekorowaliśmy w środku. No i tu doszły recepty i crafcenie. 

Opublikowano
17 minut temu, devilbot napisał:

To ta sama gra. Tylko w New Horizons możemy dekorować cały teren zewnętrzny czyli całą wyspę. W poprzednich o ile pamiętam tylko dom dekorowaliśmy w środku. No i tu doszły recepty i crafcenie. 

No to jednak nie dla mnie... Dzięki za odpowiedź.

Edytowane przez Kris77

Opublikowano
9 minut temu, Kris77 napisał:

No to jednak nie dla mnie... Dzięki za odpowiedź.

Ja bym spróbował, jeśli podobało Ci się Stardew Valley? W poprzednią część nie grałem, ale po komentarzu poprzednika widzę, że w tej części doszło sporo nowości.

Opublikowano

Godzinę temu, zdrowywariat napisał:

Ja bym spróbował, jeśli podobało Ci się Stardew Valley? W poprzednią część nie grałem, ale po komentarzu poprzednika widzę, że w tej części doszło sporo nowości.

Nie grałem w Stardew Valley. Obawiam się raczej powtarzalności, tego że mnie to znudzi szybciej niż prędko. Jeśli jest to rozwinięcie New Leaf, tylko bardziej, to będzie tak samo - nie będzie mi się chciało kopać skamielin, łowić ryb, łapać robali, kupować rzepy i tym bardziej jej sprzedawać w określonym okienku czasowym. Wynika z tego, że to jednak nie dla mnie gra. Dzięki za pomoc.

Edytowane przez Kris77

Opublikowano

Ech, niedzielny czil. A od jutra znów pogoń za najlepszą ofertą na rzepy.

EV-ujYKUwAAnD_8?format=jpg&name=small

Spoiler

Pierwsza zasada fight clubu: nie rozmawiamy o fight clubie.

EV-ujYRUEAAICC-?format=jpg&name=small

Opublikowano

To mogą też być rzeczy które z gry zostały wycięte a mogą być faktycznie nadchodzące nowe. Tego nie wiemy.

Opublikowano

Ja nawet nie wiedziałem, że muzeum może levelować po namiocie :obama: 

Do tego nurkowanie i uprawianie warzyw. Mega.

Edytowane przez Kosmos

Opublikowano

Rzepa wybiła mi właśnie na 564. Gdyby ktoś chciał wpaść, to zostawiam konsolę włączoną z Dodo Code: C65TJ. Napiwki mile widziane :)

Edytowane przez Gromit

Opublikowano

Ooo, bądź po 17 jak wrócę z pracy, dobry kolego xd

Opublikowano

Wieczorem odpalę konsolę z nowym Dodo Code i zostawię włączoną.

Opublikowano

Od dzisiaj dolaczam do rzepowych spekulantow. Rozumiem ze zakupuje u babeczki w niedziele i mam tydzien zeby sie jej pozbyc z przebitka tak?

Opublikowano

tak, najpozniej w sobote musisz sprzedac bo w niedziele gnija, a Nooki wtedy nie kupuja 

Opublikowano

Nowy Dodo Code: 3GQG3

zostawiam konsolę włączoną, zapraszam. Nook's Cranny jest z lewego tyłu mojego placu, a plac na wprost z lotniska.

Edytowane przez Gromit

Opublikowano

Ten tryb sieciowy to gruba parodia z tymi ładowaniami. Nawet nie wiem jak to nazwać.  Jeszcze muszę stać 3 metry od  routera;]

Edytowane przez roivas

Opublikowano

I cyk kolejne 100 godzin wejdzie.

Kurde u mnie już więcej godzin na to poszło niż na Zelde, Xeno2 i FE3H, a każda powyżej 100h.

Wyprzedziłeś minimalnie @Rayos :D

Edytowane przez Basior
.

Opublikowano
40 minut temu, Gromit napisał:

Nowy Dodo Code: 3GQG3

zostawiam konsolę włączoną, zapraszam. Nook's Cranny jest z lewego tyłu mojego placu, a plac na wprost z lotniska.

Zrobił się ruch jak na Marszałkowskiej. xd Dzięki, zostawiłem napiwek i mały bonus w postaci "tronu". ;)

Opublikowano

Krwa ta gra to jest tak urocza wydmuszka. Z jednej strony po co to cale dekorowanie jak nie da sie wejsc w interakcje z tymi przedmiotami. Ludzie traca godziny zycia, zeby wyspa wygladala ladnie, a online ssie po calosci. Nie rozumiem fenomenu tej gry.

Z drugiej strony codziennie prawilnie czyszcze chwasty, lupie kamienie i zbieram owoce...

Glupota.

Opublikowano
34 minuty temu, estel napisał:

Krwa ta gra to jest tak urocza wydmuszka. Z jednej strony po co to cale dekorowanie jak nie da sie wejsc w interakcje z tymi przedmiotami. Ludzie traca godziny zycia, zeby wyspa wygladala ladnie, a online ssie po calosci. Nie rozumiem fenomenu tej gry.

Z drugiej strony codziennie prawilnie czyszcze chwasty, lupie kamienie i zbieram owoce...

Glupota.

Fenomen tej gry jest chillout, złap je wszystkie i chodź pokażę ci jak się urządziłem. A do tego kredyt bez oprocentowania.

Z niektórymi przedmiotami da się wejść w interakcję, można zmienić wygląd przy lustrze, zapalić w kominku, włączyć radio, a to nie wszystko.