Ukukuki 6 855 Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Open world w wyścigach to jest straszna padaka. Sztuczne wydłużanie rozgrywki. Fajnie jakby alternatywą było menu z wyborem wyścigów. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 309 Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Godzinę temu, mugen napisał: Najwyższy czas żeby w końcu zrobili Uncharted Kart Racer. Wystarczy, że było All Stars battle royale. Ale jakaś fajna gra w systemie wyścigów typu Kart chętnie bym przygarnął. Oczywiście taką z jajem jak Crash czy Mario. Z drugiej strony wyścigi z bohaterami gier Sony, hm myślę że to dobry pomysł, normalnie system seller. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Czaicie tak popyerdalac kartem Kratosem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 11 minut temu, Ukukuki napisał: Open world w wyścigach to jest straszna padaka. Sztuczne wydłużanie rozgrywki. Fajnie jakby alternatywą było menu z wyborem wyścigów. Co Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Przecież na PS3 ukazały się dwa kart-racery na wyłączność: ModNation Racer i LittleBigPlanet Karting. Pomimo dobrego przyjęcia Sony nie wydaje się być zainteresowane gatunkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 14 minut temu, Ukukuki napisał: Open world w wyścigach to jest straszna padaka. Sztuczne wydłużanie rozgrywki. Fajnie jakby alternatywą było menu z wyborem wyścigów. W jakąś Forze Horizon grałeś? Ewentualnie Most Wanted od Criterion? Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 309 Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 8 minut temu, Ludwes napisał: Czaicie tak popyerdalac kartem Kratosem? Haha i power up-a odpalasz ostrza chaosu kosząc wszystkich wokół, genialne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 15 minut temu, Ludwes napisał: Czaicie tak popyerdalac kartem Kratosem? 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 855 Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 37 minut temu, MYSZa7 napisał: W jakąś Forze Horizon grałeś? Ewentualnie Most Wanted od Criterion? NFSU2, Most Wanted ten oryginalny, ostatni Burnout i pierwsza albo druga odsłona FH. Ostatnią mama na dysku ale jeszcze nie odpalałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 W horizona otwarty świat to serce gry, wycięcie tego elementu pozbawiłoby grę... Serca Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 (edytowane) Sam uważam, że niektóre wyścigi mogą się obejść bez open worlda, ale niektóre są wręcz stworzone tylko do takiego typu rozgrywki. Edytowane 21 Maja 2020 przez MYSZa7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 309 Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 47 minut temu, MYSZa7 napisał: Sam uważam, że niektóre wyścigi mogą się obejść bez open worlda, ale niektóre są wręcz stworzone tylko do takiego typu rozgrywki. A ja tęsknię za taką możliwością jak w pierwszych Burnout-tacha, albo np w NFS Hot Pursuit, wybieram wyscig/wyzwanie i jadę. Nie było wtedy otwartego świata i to było super. Oczywiście zgadzam się, że w niektórych pozycjach to jest ok i pasuje tylko, że teraz wszyscy idą w to samo. Jedynie pozycje arcade typu On Rush pozostawiły taki system, ale obawiam się że w przyszłości i tu coś takiego zrobią. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 855 Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Ja do wyścigów mam podejście typowo arcade. Wpadam na szybko zrobić kilka wyścigów i zabieram się za inną gierkę. A to jeżdżenie na mapie od punktu do punktu aby rozegrać wyścig nie jest dla mnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 2 minuty temu, Ukukuki napisał: Ja do wyścigów mam podejście typowo arcade. Wpadam na szybko zrobić kilka wyścigów i zabieram się za inną gierkę. A to jeżdżenie na mapie od punktu do punktu aby rozegrać wyścig nie jest dla mnie. No ale akurat w serii Horizon nie jeździ się po mapie tylko aby rozegrać wyścig. Jest tam tyle atrakcji i funu, że to jest esencją tej gry. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 855 Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 No w najnowszą odsłonę nie grałem to się nie wypowiem. Grałem w jakąś część z 360. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 https://thetecheducation.com/playstation-5-bluepoint-games-may-be-working-on-jak-and-daxter-blood-omen-remakes-for-ps5/ Kij tam Jak and Daxter, ale Blood Omen remake?! O ja cię pindolę! Biorę PS5 jeszcze bardziej i jakieś tabletki na serce gdy usłyszę znów "Vae Victis!" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 33 minuty temu, Mendrek napisał: https://thetecheducation.com/playstation-5-bluepoint-games-may-be-working-on-jak-and-daxter-blood-omen-remakes-for-ps5/ Kij tam Jak and Daxter, ale Blood Omen remake?! O ja cię pindolę! Biorę PS5 jeszcze bardziej i jakieś tabletki na serce gdy usłyszę znów "Vae Victis!" Ten blood omen to takie bieda izometryczne gów.no, mocny meh. Ale soul reavera to z chęcią bym zobaczył odświeżonego. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Cytat The first leak is about a remake of the Jak And Daxter trilogy. According to this leak, Bluepoint’s vision for these three games is far more ambitious than what they originally were. Apparently, they’re hoping to combine the story of all three games into a single, cohesive narrative No nie ukrywam, że byłoby w pytę, gdyby to okazało się prawdą. Niby tylko remake, ale ostatnio ogrywam trylogię Jaka i troszkę ubolewam nad faktem, że na PS2 wyszło tyle platformówkowych (powiedzmy) serii, a teraz w zasadzie został tylko Ratchet. No oby, oby. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Mam nadzieje ze nie robia tych remakow bo bylo by slabo.Powinni dostac szanse zrobienia swojej gry.A co do Gt szkoda pisac,jak wy(pipi)a Kaza z tymi skosnymi nierobami to moze uratuja serie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Bez kitu, zamiast zrobić coś nowego to biorą się za remastery. xD Cytuj Odnośnik do komentarza
bebbop 282 Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 To ile Bluepoint w koncu robi tych projektow? Mial byc niby Dark Souls Remake, teraz niby kolejne dwa projekty. Az tyle ludzi to chyba nie maja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 3 minuty temu, bebbop napisał: To ile Bluepoint w koncu robi tych projektow? Mial byc niby Dark Souls Remake, teraz niby kolejne dwa projekty. Az tyle ludzi to chyba nie maja. Miał być remake Demon's Souls. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 309 Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Godzinę temu, Mendrek napisał: https://thetecheducation.com/playstation-5-bluepoint-games-may-be-working-on-jak-and-daxter-blood-omen-remakes-for-ps5/ Kij tam Jak and Daxter, ale Blood Omen remake?! O ja cię pindolę! Biorę PS5 jeszcze bardziej i jakieś tabletki na serce gdy usłyszę znów "Vae Victis!" Oj oddałbym wiele za nowego Jaka, albo za ratcheta. Blood omen fajna gra, ale wątpię w jej wskrzeszenie. Jest sporo lepszych gier, które można reaktywować od nowa, nawet Sony ma takie w swoim portfolio np Sly. Chciałbym by zrobiono remake Vagrant Story. Pamiętam jak jarałem się wejściowym intro! No i ta muza! Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 46 minut temu, tukan napisał: Ten blood omen to takie bieda izometryczne gów.no, mocny meh. Ale soul reavera to z chęcią bym zobaczył odświeżonego. Masz kiepski gust. Legacy of Kain: Blood Omen to sztosik nawet dziś (idealny np. na PS Vita). Mroczny klimat, dobra mechanika, niesamowita historia (przepleciona przez całą sagę), legendarny voice acting. Blood Omen to dziś w sumie też najbardziej sensowny wybór pod remake, gdyż Soul Reaver bardzo szczątkowo wyjaśnia motywy Kain'a i w dodatku kończy się cliffhangerem nie gorszym od tego z Halo 2 (wynikało to z deadline'u, w tym miechu w sieci wyciekła alpha wersja gdzie można dostać się do niedokończonego contentu - klan Turela, kuźnie, wiele rodzajów Reaver'ów, itd.). Jest ogromna społeczność chcąca powrotu serii. Cokolwiek Crystal Dynamics napisze na Facebooku, szybko komentarze schodzą na temat powrotu marki LoK. Hype jest przeogromny. Bluepoint swoim remake'iem Shadow of the Colossus pokazalo, że mają ambicje na coś więcej niż remastery i porty. Takie nowe Sumo Digital z nich się robi 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Blood Omen izometryczne g.ówno o (pipi)a co ja czytam. Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi