Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 25,3 tys.
  • Wyświetleń 1,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano

Z ciekawości ten czas gry dobrze sumuje na gierkach?

Opublikowano

Ogólnie dobrze, ale zdarzają się jakieś dziwne kwiatki.

Opublikowano
Godzinę temu, Square napisał:

Niestety nie w każdym tytule.

W których tytułach nie pokazuje ?

Godzinę temu, balon napisał:

Z ciekawości ten czas gry dobrze sumuje na gierkach?

Według moich obserwacji działa dobrze.
Ale warto wiedzieć, że jest to czas włączonej gry (w tym loadingi, pauzy, czas w menu itd.) a nie faktycznego grania. Stąd często czas w konkretnym save pokazuje mniej niż w opcjach konsoli.

Opublikowano
5 minut temu, giger_andrus napisał:

Według moich obserwacji działa dobrze.
Ale warto wiedzieć, że jest to czas włączonej gry (w tym loadingi, pauzy, czas w menu itd.) a nie faktycznego grania. Stąd często czas w konkretnym save pokazuje mniej niż w opcjach konsoli

To jak zlicza czas podczas pauzy to deko lipa.

Opublikowano

Źle zlicza. Niektore gry mam okej a niektore gruuuuuubo przesadzone

Opublikowano
25 minut temu, giger_andrus napisał:

W których tytułach nie pokazuje ?

Nie pamiętam. Wiem, że jak sprawdzałem u siebie to miałem albo bez godzin albo jakieś głupie wartości w niektórych pozycjach.

Opublikowano

Panowie, gdzie na ps5 są opcję związane z społecznościami do których wcześniej się dołączyło? Na ps4 nie mam z tym problemów, na ps5 nigdzie tego nie widzę:/

Edytowane przez czarek250885

Opublikowano

Mi mocno brakuje walla bo wtedy można było łatwo screeny udostępniać a teraz lipa. Później na kompie wbijałem na swój profil, pobierz screena i elegancko. 

Opublikowano
5 minut temu, Square napisał:

Nie ma tego na PS5.

A to lipa. A ja szukam jak głupi gdzie to jest:/

Ps Nie mówcie, że przeglądarki też nie ma?

Edytowane przez czarek250885

Opublikowano

Przeglądarki niby nie ma, ale są do niej ustawienia w systemie. Z poziomu niektórych gier można odpalić coś na wzór przeglądarki.

20 minut temu, PanKamil napisał:

Mi mocno brakuje walla bo wtedy można było łatwo screeny udostępniać a teraz lipa. Później na kompie wbijałem na swój profil, pobierz screena i elegancko. 

No to udostępniasz na dowolnej imprezie, albo np na Twitterze.

Opublikowano
3 godziny temu, Square napisał:

Ogólnie dobrze, ale zdarzają się jakieś dziwne kwiatki.

Mówisz tutaj o grach rozpoczętych stricte na PS5, czy kwiatkach z przeniesieniem save z PS4 ?

Opublikowano

Nie rozumiem jak można na ps5 było zrezygnować z tych społeczności a co dopiero głupiej przeglądarki nie dać:/ względem ps4 to krok w tył;/

Opublikowano

Społeczności ogólnie chyba świeciły pustkami. Oficjalna apka do nich została wycofana, więc nic dziwnego, że nie ma tego na PS5. Przeglądarka podobnie, plus może jakieś kwestie bezpieczeństwa czy coś.

@MEVEK gry z PS5 mam całe dwie więc na chwilę obecną powiem, że tylko PS4, ale ogólnie to nie ma większego znaczenia, bo to wszystko jest z serwerów a nie konsoli.

Opublikowano
W dniu 21.01.2021 o 20:54, mozi napisał:

No nie bo trzeba wcisnac przycisk z prawej strony touch pada. Optins chyba czy jak t osie nazywa. 

No chyba nie, aby mieć menu konsoli czyli wyłączeni gr, wyłączenie konsoli naciskamy tylko raz PS button i tyle.

Opublikowano

Trzeba było użyć USB albo chmury, byś miał w moment.

Opublikowano

czy gry z ps2, jakie mam na ps4 cyfrowo, odpalą się na ps5 bez problemu?

Opublikowano
  • Autor
4 godziny temu, Ukukuki napisał:

Dobra to przenoszenie danych między PS4 i PS5 to jest jakiś żart. Mega wolno to działa a przenoszę tylko zapisy xd 

W jaki sposób przenosisz? 

Opublikowano

Jak wolno, to pewnie przez wi-fi. U mnie też sejwy i profile to czas był coś 3-4 h, dokładnie nie pamiętam.