Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 25,3 tys.
  • Wyświetleń 1,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano

Ale tylko raczej. A jak przesuną to hajs będzie wisieć i trzeba będzie z nimi wymieniać xx wiadomości aby oddali. To ja już wolę zapłacić gdy będzie możliwość pobrania plików. Nic nie stracę [emoji6]

Opublikowano

Nic nie przesuną. W szczególności, że Sony skupia się na promowaniu gier, które zaraz mają premierę. Po premierach horizon i gt7 pewnie dadzą już pewna premierę ragnarok i zacznie się promocja.

Opublikowano

[*] Sony

A tak na poważnie, to jak Bethesda jakoś może ich super nie zaboli, tak brak Call of Duty na Playstation to Sony poczuje :obama: 

Opublikowano

No Ryan już złożył dymisję. Podobno cały dział PlayStation ma być zamknięty. Fabryki zamiast konsol będą produkować tamagoczi.

Opublikowano

Nom, tym bardziej że Sony zawsze pakowało kasę w CoDa (wcześniejszy dostęp do trybów i inne takie tam). Ciekawe czy mają w produkcji jakiegoś dużego FPSa, jak nie to na święta 2023 mogą mocno poczuć brak CoDa.

Opublikowano

Spokojnie Cody jeszcze jakiś czas będą na Sonce, chyba że wliczone w deal są kary z umów

Opublikowano

No i mają ekipę co im robi fpsa jakiegoś i podobno idzie tam spora kasa. Ale ciekaw jestem czy jakos zareagują na ten zakup.

Opublikowano

Ale tobie chodzi o studio założone tylko z byłych pracowników Acti, a ono nie ma nic z nimi poza tym wspólnego

Opublikowano

To samo było pisane o przejęciu Bethesdy a jak wyszło chyba już każdy wie.  :)

Opublikowano
2 minutes ago, Lord Protector said:

To samo było pisane o przejęciu Bethesdy a jak wyszło chyba już każdy wie.  :)

Jak wyszło? Na PS wyszedł Deathloop i wyjdzie Ghostwire Tokyo bo umowy muszą być honorowane. Starfield już się nie ukaże, tak samo kolejne Doomy, Wolfy itd.

Opublikowano

No i tak samo będzie tu ten cod jescze wyjdzie kolejny już raczej nie  :)

Opublikowano
3 minuty temu, Lord Protector napisał:

No i tak samo będzie tu ten cod jescze wyjdzie kolejny już raczej nie  :)

cody są napierdalane taśmowo i na 100% Sony ma umownie zabezpieczone jeszcze kilka części :)

Opublikowano

Jak deal dojdzie do skutku i nowe CoDy wypadną z PS (czy to będzie pod koniec 2023 czy później), a do tego momentu nie będzie jakiegoś mocnego ekskluzywnego FPSa to pewnie będą rozmowy z EA, no chyba że MS zrobi kolejne zakupy  : )

Opublikowano
8 minut temu, KarolJanuszGejmingu napisał:

Będzie beka jak te wszystkie Cody i gry od bethesdy wyjadą na PlayStation tylko pod warunkiem opłaty pełnej ceny XD.

No za ułamek ceny przecież nie będą sprzedawać gier.

Opublikowano
1 minutę temu, Square napisał:

No za ułamek ceny przecież nie będą sprzedawać gier.

to raz, a dwa przecież i tak są barany które za CoDy płaca pełną cenę trzy i pół paki xD

Opublikowano

MS grubo leci, akurat w gierki od Acti nie gram zupełnie więc to dla mnie żadna strata, ale jak ktoś wykłada prawie 70mld to ma w tym jakiś cel :)

Opublikowano
2 minuty temu, mario10 napisał:

MS grubo leci, akurat w gierki od Acti nie gram zupełnie więc to dla mnie żadna strata, ale jak ktoś wykłada prawie 70mld to ma w tym jakiś cel :)

Dokładnie. Teraz jeszcze niech kupią ubisoft. Oby nie mieli chrapki na from software.

Opublikowano

Ło panie jak kupią From to ja kupię Xboxa :) na dwie konsole nie mam czasu żeby całe dobro ogrywać, ale dla gier od From bym kupił Xboxa :kaz: