Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Ja bym tak za bardzo nie wierzył w zapewnienia Sony. Zresztą za 2 lata to mogą podnieść ceny tłoczenia do takiego poziomu, że nikomu nie będzie się chciało w to bawić.

• Odpowiedzi 28,4 tys.
  • Wyświetleń 2,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• To my mamy nie mieć wyboru bo Ty masz burdel w pudełkach

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

Opublikowano
28 minut temu, UberAdi napisał(a):

Są kolekcjonerzy achievementow, skinów, kart itd. Itp. ale to jest promil graczy.

Wśród graczy Sony też jest to promil? Nie sądzę. Nie każdy, kto lubi osiągnięcia, ma obsesję platynowania każdej gry. A skoro nawet na Steam (którego żaden konsolowy zbieracz nie traktuje poważnie w kontekście rywalizacji - w jakimkolwiek sensie) znajdują się amatorzy, co można zauważyć często przeglądając fora poszczególnych gier... Promil graczy chyba kupuje pudełka, bo właśnie je ubito jako zbędny margines, tymczasem osiągnięcia masz na Steam, GOG, Xboksie, PlayStation, UPlay, w EA app... Naprawdę opłacało się dla tego "promila"?

Ludzie kupują gry u Gabena bo jest wygodnie, już mają tam biblioteke uzbieraną przez lata, do tego dochodzi support Steama, refundy w razie czego

No to mają bibliotekę, nikt nie każe im kasować konta z grami, które już kupili, ale ale w każdej chwili mogą zaniechać jej powiększania. GOG też ma refundy. Korzystam ze Steama od lat i o ile jest funkcjonalny, to mocno przereklamowany. On po prostu działa tak, jak powinien działać. Epic to z kolei nieudacznicy, bo też mają DRM a od lat nie potrafią tego ogarnąć, chociaż pieniędzy na programistów im nie brakuje.

Opublikowano

Na mój nintendo codziennie wchodził drozdu i kontrolował w co gram / musiałem zablokować dostęp bo zacząłem mieć napady paniki

Opublikowano

Ja, bo lubię wiedzieć z kim mam do czynienia. Jakiś tam szacun jednak jest dla psycholi którzy wbijają platsy w takich grach jak Super Meat Boy czy Crypt of teh NecroDancer, ale zupełnie inaczej traktuję ziomów z 4000 platyn w Majonezach i innych chujstwach na 15 min.

Opublikowano
4 minuty temu, Ukukuki napisał(a):

Kto kurde wchodzi na czyjś profil i ogląda osiągnięcia.

Nie musi nikt, ale masz różne leaderboardsy. Jak już mam wbijać i przeznaczać na to czas (pomijając to, co wpada samo), nawet dla własnej satysfakcji posiadania znaczka w profilu, no to na pewno nie na Steam, natomiast na konsoli mógłbym się zmobilizować do czegoś czasochłonnego. Na PC wolę sobie zgrać wideo z fajnej akcji, zrobić screena.

Opublikowano
9 minut temu, Pupcio napisał(a):

Na mój nintendo codziennie wchodził drozdu i kontrolował w co gram / musiałem zablokować dostęp bo zacząłem mieć napady paniki

Wchodzilem wielokrotnie i za każdym razem się dziwiłem w jakie guwna grasz;)

Opublikowano

156 platyn .

Ani jednej płyty na półce.

Wszystko w paczkomat.

Wspaniałe byly to czasy, nie zapomnę ich nigdy.

Screenshot_20260707_184916_PS App.jpg

Opublikowano
24 minuty temu, Ukukuki napisał(a):

Kto kurde wchodzi na czyjś profil i ogląda osiągnięcia.

ja wchodziłem na profil Mendrka bo chciałem zobaczyć w co grywa taki potężny KLAP

o to jest dobra akcja z SRA6

Opublikowano
42 minuty temu, krzysiek923 napisał(a):

No to mają bibliotekę, nikt nie każe im kasować konta z grami, które już kupili, ale ale w każdej chwili mogą zaniechać jej powiększania. GOG też ma refundy. Korzystam ze Steama od lat i o ile jest funkcjonalny, to mocno przereklamowany. On po prostu działa tak, jak powinien działać. Epic to z kolei nieudacznicy, bo też mają DRM a od lat nie potrafią tego ogarnąć, chociaż pieniędzy na programistów im nie brakuje.

Na pc to i tak można użyć jakiegoś playnite czy gog galaxy do spięcia wszystkich bibliotek w jedno, nawet może wyświetlać gry z psn albo xboxa

Opublikowano

Ja liczę że pomogą kolekcjonerom przejść na cyfrę i wprowadzą usługę "cyfryzacji nośnika". Wysyłasz im gierkę, nawet porysowaną a oni dopisują ci licencję do konta a nośnik niszczą. Ale by było. Fajne jeśli ps6 nie będzie miało czytnika. To by ułatwiło wielu decyjze, nie trzeba odkurzać, żona nie wie ile mamy rzeczy i nie każe sprzedać a nawet jak każe to w końcu cyfrowa licencja więc pokazujesz jej na stronie zasady i nara. Nie dostanie też połowy przy rozwodzie. Same plusy

Opublikowano
1 minutę temu, NemoKOF napisał(a):

Fajne jeśli ps6 nie będzie miało czytnika.

Będzie opcjonalny na bank, już nas do tego przygotowywali z ps5.

Opublikowano

Te jaranie się komentarzami pod nowym wpisem sony to jakieś niezłe delulu xD

A rzeczywistość wygląda tak:

1.png

Opublikowano
23 minuty temu, Shen napisał(a):

Będzie opcjonalny na bank, już nas do tego przygotowywali z ps5.

Powinni wydać zewnętrzny żeby nie wydymać pudełkowców z kolekcją gier na ps5 i ps4. W dopinany nie wierzę.

Opublikowano

A tu za miesiąc Sony przeceniające Plusa o 90%, żeby ktokolwiek jeszcze go subskrybował

posters-crying-capuchin-monkey.png?H4sIA

Opublikowano

LRG wypuści Silent Hill: Short Message w pudełku za $69.90. Dla tych co nie wiedzą - to darmowa gra, dostępna do pobrania na PSN za darmo.

Ci co nie mają to polecam ściągnąć zanim usuną jak P.T.

Opublikowano

Schranz bierz, to jakieś 2 i pół godziny gry i puścisz se dalej

Opublikowano

Prędzej zasubskrybuje Kiszczaka niż zasubskrybuje plusa od sony.

Wybierajcie mądrze !

32 minuty temu, Josh napisał(a):

A tu za miesiąc Sony przeceniające Plusa o 90%, żeby ktokolwiek jeszcze go subskrybował

posters-crying-capuchin-monkey.png?H4sIA

Screenshot_20260707_202453_YouTube.jpg

Edytowane przez Schranz1985

Opublikowano
4 minuty temu, Czoperrr napisał(a):

Dla tych co nie wiedzą - to darmowa gra, dostępna do pobrania na PSN za darmo.

To dopiero jest mega interes xd oni brać chlopaki

Opublikowano

Za Kiszaka ani 1 klauna?

Wiedziałem ze jest tu wielu fanów.

Dobra to teraz z innej beczki.

Kto na taka imprezę?

Można by zrobić jakieś koszulki ebac szony czy coś.

Screenshot_20260707_203435_Chrome.jpg