Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Noob kupuje telewizor bądź monitor pod PS5/XSX

Featured Replies

• Odpowiedzi 19,8 tys.
  • Wyświetleń 1,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wyobraźcie sobie że pracujecie w takim Media Markecie i przychodzi taki typ nazwijmy go dla przykładu BiBOlino (postać fikcyjna, zbieżność nazw kompletnie przypadkowa) po telewizor, wyciąga z torby pł

• Bartolinsky
    Bartolinsky

@gtfan jak te kropki po edycji postów są wołaniem o pomoc w alfabecie morsa, bo żonka zobaczyła co wypisujesz to tu masz ściągę byczku.       

• 5 złych decyzji w pakiecie. 

Opublikowano

Jak Ci nie przeszkadzają to trzeba było poczekać na końcówkę gwarancji 

Opublikowano

Jak wygląda teraz trend warto zmieniać C1 na S95B? 65' na 65' jeżeli chodzi o jakość obrazu i ficzery? (cenowo mi nie robi)

Edytowane przez KOŁD

Opublikowano
3 godziny temu, KOŁD napisał:

Jak wygląda teraz trend warto zmieniać C1 na S95B? 65' na 65' jeżeli chodzi o jakość obrazu i ficzery? (cenowo mi nie robi)

Jak masz hajs to jak najbardziej, jeszcze jak :lapka:

Opublikowano
22 godziny temu, krzysiek923 napisał:

Poczytajcie na ME na innych TV jest to samo, opinie piszą jakieś boty. W xkomie jak napiszesz opinie mniejszą jak 4 piszą do Ciebie żeby np. wysłać produkt na gwarancje jak nie jesteś zadowolony a jak wróci "możesz zawsze zmienić opinie" dziwnie to śmierdzi wałem.

Opublikowano

Dałem się ponieść hypowi i zamowilem. Jutro ma być, ciekawe czy będę widział różnicę w porównaniu z moim obecnym samsungiem kupionym 2.5 roku temu za 1700zl :wujaszek:

Screenshot 2022-10-20 at 18.36.44.png

Opublikowano

Z takich prowanan później biora się te wszystkie posty że na LCD człowiek patrzeć nie może xD.

Opublikowano
4 godziny temu, teddy napisał:

Dałem się ponieść hypowi i zamowilem. Jutro ma być, ciekawe czy będę widział różnicę w porównaniu z moim obecnym samsungiem kupionym 2.5 roku temu za 1700zl :wujaszek:

Daj znać jak wrażenia. Jakbyś ustawienia jakieś zmieniał to domyślnie u mnie było auto zoptymalizowane a.i. czy jakoś tak. Jak tego nie wyłączysz to nie można nic zmieniać.

Edytowane przez mushabelly

Opublikowano

Fajne w C2 te gamingowe menu. Szybko mozna dostosowac opcje pod konkretna gre. Ja chyba juz zostawie tryb FPS bo boje sie ze input lag skoczy jak zmienie na RPG :vegeta_smile2:

P.S 

Matryca niestety grubsza od starszego C7 :dunno:

Opublikowano

Jak w C2 działa WebOS? Jest R E S P O N S Y W N Y?

Opublikowano
9 godzin temu, MEVEK napisał:

Fajne w C2 te gamingowe menu. Szybko mozna dostosowac opcje pod konkretna gre. Ja chyba juz zostawie tryb FPS bo boje sie ze input lag skoczy jak zmienie na RPG :vegeta_smile2:

P.S 

Matryca niestety grubsza od starszego C7 :dunno:

Zmiana trybów STD/FPS/RTS/RPG nie ma żadnego wpływu na laga. Różnią się one od siebie tylko poziomem jasności i minimalnie kolorystyką. 

W trybie FPS jest jasno abyś grając mógł prędzej dostrzec jakiegoś boboka ;)

Opublikowano
14 godzin temu, teddy napisał:

Daj znaka jak wrażenia. U mnie też wlatuje ale w przyszłym miesiącu. Przeskok z ks8000

Opublikowano

Dam dam, cos czuje ze sie bede dlugo bawil w ten weekend. W ogole wchodze dzisiaj na stronke sklepu a tam juz cena 12999 a nie 9999 :obama: Nawet nie wiedzialem ze ta promka konczyla sie wczoraj

Opublikowano

Dla mnie wypas. Wszystko smiga qurewsko szybko. Filmy z dysku ida jak igla. Zauwazylem tylko ze Wick 3 nie ma glosu. Top Gun juz normalnie. Moze jest aktualizacja sprawdze pozniej. 

29 minut temu, Michał102 napisał:

Zmiana trybów STD/FPS/RTS/RPG nie ma żadnego wpływu na laga. Różnią się one od siebie tylko poziomem jasności i minimalnie kolorystyką. 

W trybie FPS jest jasno abyś grając mógł prędzej dostrzec jakiegoś boboka ;)

A te dodtkowe opcje jak AMD cos tam: wlaczac to w ogole ? Vrr i g-sync to oczywiste. Jes jeszcze ocja super input lagu, wiec pewnie warto zalaczyc dla lepszego komfortu w bitkach. Ogolnie obraz jest cudowny. Moze matryca troche grubsza co zwrocilo moja uwage. Nie zebym sie czepial, wyglada kozacko. Dzis blizej sie mu przyjrze :szekle:

Opublikowano
44 minuty temu, teddy napisał:

Dam dam, cos czuje ze sie bede dlugo bawil w ten weekend. W ogole wchodze dzisiaj na stronke sklepu a tam juz cena 12999 a nie 9999 :obama: Nawet nie wiedzialem ze ta promka konczyla sie wczoraj

Wat8.jpg

Opublikowano

Stawiam ze zagrywka przed "obnizkami" na black friday

Opublikowano

W eurortv dalej trzymają cenę. Przynajmniej do 26.10.

Na BF i przed świętami pewnie znowu te ceny będą na tym poziomie a w międzyczasie je podniosą aby zaraz je szumnie obniżyć.

Jebane praktyki.