Skocz do zawartości

Snow*Runner

Featured Replies

Opublikowano

No i miodzio, w końcu będzie chęć do powrotu do snowrunnerka :)

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 196,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Faza 6 to moim zdaniem fajne mapki(nawet ta śniegowa), dwa samochody Aramatsu fajnie wygląda i tyle a Tayga stara top moich ulubionych wózków. Zadania ok. od prostych po złożone. ,,Krazik i Kamazik w

• SebaSan1981
    SebaSan1981

No dobra.. w poście tym, w spoilerze umieszczę mikro solucję jak zdobyć najlepszego scouta w grze czyli Tatarina. Po kilku zadaniach na drugiej mapce Michigan (tej z Zaporą Smithville) uznałem że pora

Opublikowano

Kolejny sezon rozegra się zatem w prawilnej oprawie (aczkolwiek obecnej niczego nie brakowało).

Opublikowano

O kurva, wreszcie ogram. Jest jeszc,e w gp?

Opublikowano
2 minuty temu, messer88 napisał:

Darmowy update czy trzeba kupić jakiś pass? 

No kolejny sezon pass z tego, co wrzucali info. 

Opublikowano

On May 31st, 2022, SnowRunner will be available on PlayStation 5 and Xbox Series X|S! Get ready to conquer the wilderness in 4K & 60FPS! On top of that, this upgrade will be free for all existing owners!

no czyli jak gierka jest z gp to też powinien być free update 

Opublikowano

Gra na SX jest piękna i bez patcha, ale teraz to będzie o mamo :banderas:

Szkoda tylko, że nic nie mówią o HDR. 

Opublikowano

.

Edytowane przez gtfan

Opublikowano
15 minut temu, gtfan napisał:

może się mylę, ale moim zdaniem urok tej gry polega też na tym że nie jest taka "śliczna", nie jest sterylna. i niby 60 klatek spoko, ale szczerze to była ostatnia rzecz której mi brakowało w tej grze...

Co ma 60 klatek do sterylności? 

Opublikowano

.

Edytowane przez gtfan

Opublikowano

Sterylny, to jest farming simulator. 

Opublikowano

.

Edytowane przez gtfan

Opublikowano

60 klatek jeszcze nikomu nie zaszkodziło ;)

Opublikowano

60 klatek nic nie uładnia, a ogromnie zwiększa przyjemność z każdej gry, pewnie poprawią oświetlenie, może tekstury, raczej stylu nie zepsują.

Opublikowano

Lusterka mogliby ogarnąć, z tego co czytałem na konsolach nie było odbić jak na PC. Prawda to? Zwiększyło by to fun z gry z widokiem z kabiny.

Opublikowano
36 minut temu, smoo napisał:

Lusterka mogliby ogarnąć, z tego co czytałem na konsolach nie było odbić jak na PC. Prawda to? Zwiększyło by to fun z gry z widokiem z kabiny.

Są odbicia na konsolach, nie wiem czy w tak dobrej jakości jak na pc, ale przyzwoite.

Ale na początku faktycznie długo nie było.

Edytowane przez Boomcio

Opublikowano

Pytanie czy będzie im się chciało funkcje Dual Sense'a wprowadzić :dog:

Opublikowano
1 godzinę temu, smoo napisał:

Z całym szacunkiem, ale grać z kabiny i pomijać tę hipnotyzującą mechanikę walki podwozia z błotem to tak jakby oglądać finał MŚ w piłce nożnej z zerowego kąta przez lornetkę na telewizorze sąsiada po drugiej stronie ulicy. No niby można, ale po co. 

Edytowane przez LukeSpidey

Opublikowano
11 minut temu, LukeSpidey napisał:

Z całym szacunkiem, ale grać z kabiny i pomijać tę hipnotyzującą mechanikę walki podwozia z błotem to tak jakby oglądać finał MŚ w piłce nożnej z zerowego kąta przez lornetkę na telewizorze sąsiada po drugiej stronie ulicy. No niby można, ale po co. 

Nie, no nie przesadzaj; widok z kabiny ma swoje ogromne plusy nie wspominając o większej immersji np wykonując zlecenie w całości tylko z kabiny (dołączanie przyczepy,  załadunek itp).

Jak się przestawisz, to nie ma powrotu.