Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano
Pływanie żaglowcem mi nie przeszkadzało ale te te łajby z wioślarzami to dramat był [emoji32] Jazda konna bez szału. Za to nowy motyw walki podpasował mi. Dlatego podobało mi się Origins. Co do Odyssey mam nadal mieszane uczucia. Wyczyściłem wszystko w Egipcie bo do tego potrzebny był puchar. A w Odyssey nadal mam mnóstwo ? gdzie w ogóle już nie chce wracać. 

Po Valhalli spodziewam się że łodzią będziemy tylko płynąć do miejsca docelowego, gdzie wysiądziemy z łodzi i zaczniemy podboje. Na walki morskie nie liczę. 

Dobrze by było.
  • 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 180,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A rybki wszystkie złowione? [emoji6]   W końcu ukończyłem Valhallę, wyplatynowanie gry zajęło mi ostatecznie 106h.   W tym momencie kompletnie nie chciałbym podejmować się recenzji tego tytułu, bo

• No trochę jest zabawne porównywanie gierek Rockstara czyli topów jeśli chodzi o otwarte światy i pisanie, że Ubi nie dorównuje temu. No shit sherlock, co dalej Polska reprezentacja w piłkę nożną jest

Opublikowano

Twitter już go osadził. Rusza growe #metoo...

Edytowane przez - V -

Opublikowano

Nawet usunął już konto na Twitterze. Swoją pracę nad Valhallą już zapewne ukończył, ale szkoda że tak wyszło i przy okazji następnych AC już go raczej nie zobaczymy.

Opublikowano

Akurat wątpię żeby to się odbiło na Valhalli. Nowy reżyser dowiezie grę do końce na te kilka miesięcy do premiery i tyle. Po prostu tak jak piszesz, nie zobaczymy go już w żadnym asasynie. 

Opublikowano

Prawda, na Valhallę nie będzie miało to wpływu. Swoją wizję gry już dostarczył i dowiózł. 

Opublikowano

Dlaczego mialby nie pracowac przy kolejnyn ac? On "tylko" poruchał mając zonę, a nie zgwałcił tę kobietę. Co za czasy, że kochanka w zemście wywleka takie rzeczy na twittera xD

Opublikowano

Poczekaj, zaraz mu coś znajdą. Już teraz wyszło, że miał tych kochanek kilka naraz i każdej wkręcal to samo. :rayos:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No niech już coś pokażą, bo nie ukrywam, że przez to oczekiwanie i ogólnie dziwny marketing mocno spadło mi zainteresowanie tytułem.

Opublikowano

Fak, szybko działają, chciałem obejrzeć za 5 minut i lipa - widziałem tylko Geralta na koniu :sapek:

Opublikowano

No po 2 latach przerwy to spodziewałem się większych zmian w stosunku do ostatnich dwóch odsłon, a tu widzę, że dalej to samo. :reggie: 

I ta linia na drodze jak dla dzieci z autyzmem. :pawel: 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Spóźniłem się. Poproszę jakiegoś mirrora. ; )

Opublikowano

Te kopniaki po których wróg odlatuje na jakąś kosmiczna odległość xD przepraszam panie Cuszima, hedszoty z łuku ze śmiesznym ragdollem przy tym to nic.

Opublikowano

Co ten kopniak xd

Z tej marki juz chyba nic dobrego nie będzie. Ta gra jest jak kanapka z mcdolana - po prostu wiesz co dostaniesz nie oglądając nawet zapowiedzi, szkoda tylko ze nie dadza kuponu zeby zagrac za darmo 

Opublikowano

Jakie drewno i plastikowe mordy + ten kopniak super saiyana xD   

Jedyny plus to ładne oświetlenie i klimaty z W3, oby to była jakaś wczesna wersja.

Opublikowano

Szkoda że to ta chuyowa seria musi dostawać takie fajne settingi  :/ ehh pomyśleć że pop za to umarł

Opublikowano

nie grałem w żadnego assasyna od IV, więc chyba taka dawka raczka będzie w sam raz po 8 latach :newell: