Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Call of Duty: Modern Warfare (2019)

Featured Replies

Opublikowano
25 minut temu, creatinfreak napisał:

Bo to, że kupie już wiem, teraz pytanie gdzie?

Będzie przecież cross play także X czy PS4 bez znaczenia! Wszyscy będziemy grać razem. Xboty z klapami i blaszkami do tego mają być serwery gdzie będzie można grać na myszy i klawiaturze chociaż to akurat mnie nie interesuje.Będzie grane chociaż tej alphy w ogóle nie czuje, ale to w sumie alpha więc nikogo.

Edytowane przez Ryo-San

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 172,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przyznam, że gdyby ktoś niedawno mi powiedział że wezmę CoDa na premierę to popupakłbym się w czoło, jednak przyjemna beta i obietnica realistycznej kampanii sprawiła, że sięgnąłem po ten tytuł.

• Codzik  stwierdzam jaranko, oczywiście jak zwykle tylko na singla bo jestem jedną z 12 osób na planecie które grają w coda tylko dla singla  

• to ja biorę ten preorder zamiast Kubsona        Tryb zapowiada się dobrze, niestet gra w niego jakiś dzban. Wygląda jakby Call of Duty  szło na ratunek Battlefieldowym si

Opublikowano
32 minuty temu, creatinfreak napisał:

To na której platformie będzie więcej forumowiczów? Bo to, że kupie już wiem, teraz pytanie gdzie?

Ja na pewno będę grał na Xboxie. 

Opublikowano
4 minuty temu, creatinfreak napisał:

Ale raczej na party xboxowym nie pogadam z klapami i odwrotnie. 

Teamspeak i komunikacja będzie bezproblemowa. Oczywiście to nie to co party na Xie czy PS ale spokojnie można gadać. Discord też pozwala na zakładanie party głosowych o ile się nie mylę. A oszukujo wszędzie na każdej platformie także trzeba z tym żyć. Ja tylko będę omijał serwery z k+m chociaż i tak zyeby będą grać na cronusach na serwerach dedykowanych pod pady. 

Edytowane przez Ryo-San

Opublikowano

Day one na XOX, a ze mam obie konsole to tam gdzie bedzie party tam bedzie wlaczony headset. :p

Crossplay to piekna rzecz.

Opublikowano

Oby z tej alfy zostawili gunplay i ten cały time to kill i będzie jeden z najlepszych COD-ów od lat.

Aczkolwiek ten tryb 2 vs 2 jest cienki jak sik węża - dla gimbazjady z ADHD przy akompaniamencie klaustrofobii i kiepskiej grafy.

Opublikowano

Tryb gunwniany, ale gunplay miodzio. Wreszcie czuję, że strzelam z karabinka, a nie zabawki na kulki. 

Opublikowano

Tryb za(pipi)isty, a tak bałem się, że nawet przez to alfy nie ruszę.

Przed chwilą zakończyłem pierwszą, ponad 6-godzinną sesję. Wszystko przez syndrom jeszcze jednego meczu i chęć poprawienia swoich wyników.

Gameplay niesamowicie miodny. Grafika, dźwięki - robią wrażenie, szczególnie jak na CODa. Póki co najlepiej grało mi się na mapach Docks i Speedball. Nie przepadam za Pine - chvja tam widać, no i framerate trochę spada.

Opublikowano
13 godzin temu, creatinfreak napisał:

To na której platformie będzie więcej forumowiczów? Bo to, że kupie już wiem, teraz pytanie gdzie?

Jak pokazuje życie, jakieś 80% forumka będzie na ps4.

Ja za chwilę będę grał w Calla pierwszy raz od chyba 5 lat, czyli coś musi być na rzeczy.

Opublikowano

Doszły nowe mapy, i dodatkowy tryb w którym gra się 2vs2 ale zaczyna się bez żadnej broni.

Opublikowano
11 godzin temu, _Forum_ napisał:

Panowie, ten noktowizor dziala czy to tylko kawalek plastiku?

Ten z kolekcjonerki? Działa, prawdziwy noktowizor. 

Opublikowano

Przyjemnie się strzela. Tryb też nawet spoko no jestem zaskoczony tym CODem. Pograłby jeszcze jakiegoś zwykłego DMa. No i troszkę time to kill mogł by być dłuższy.

Opublikowano
16 godzin temu, creatinfreak napisał:

Są podobno w ludzkiej egzystencji dwie rzeczy pewne:

1.Śmierć

2.Podatki

Ja bym dodał jeszcze trzecią, jeśli o mnie rzecz jasna chodzi:

3. Kupno nowego CoD-a.

Kupię na xboxa jakby co...

Opublikowano
Godzinę temu, bartiz napisał:

No i troszkę time to kill mogł by być dłuższy.

Wówczas mocno zastanawiała bym się nad kupnem. Niestety, pod tym względem jest chyba identycznie jak w poprzednich seriach. 

Opublikowano

Również będę grał na XO. :lapka: 

Opublikowano

Mi tak dobrze wszedł ten CoD ze poszedł pre order na PS storze - pierwszy w życiu, zawsze brałem płytę.