Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Call of Duty: Modern Warfare (2019)

Featured Replies

Opublikowano

No tak, dlatego korzystam z tego, że kompani są podświetleni - mi to wystarczy. Mapa dekoncentruje, ale rozumiem ludzi, którzy są przyzwyczajeni do tego - ostatecznie jej obecność dla mnie nic nie zmienia, jak ktoś będzie dłużej grał w MW, to i tak z czasem podświadomie będzie rzadziej zerkał.

Mini-mapa pewnie też sporej ilości osób pomaga się nauczyć rozkładu mapy, a te jak na CoD i "3 lane" są dość skomplikowane :v

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 170,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przyznam, że gdyby ktoś niedawno mi powiedział że wezmę CoDa na premierę to popupakłbym się w czoło, jednak przyjemna beta i obietnica realistycznej kampanii sprawiła, że sięgnąłem po ten tytuł.

• Codzik  stwierdzam jaranko, oczywiście jak zwykle tylko na singla bo jestem jedną z 12 osób na planecie które grają w coda tylko dla singla  

• to ja biorę ten preorder zamiast Kubsona        Tryb zapowiada się dobrze, niestet gra w niego jakiś dzban. Wygląda jakby Call of Duty  szło na ratunek Battlefieldowym si

Opublikowano

Pogralem kilka meczy, wbilem 10 level, polatalem helikopterem i styka. Bankowo biore day 1, swietnie sie ciora, czuc kopa podczas strzelania i sluchawki sa wreszcie przydante. Bedzie grane.

Opublikowano

Pomimo 20 fragów i drugiego miejsca w tabeli, czuję się jakbym dostał po dupie. Nie czuję kontroli w tej grze. Wszystko jest tak chaotyczne, że aż mnie głowa rozbolala xD z czasne to się ogarnie czy tak właśnie wygląda multi w CoD? 

Opublikowano

O tak, warto zaznaczyć ze gra na goldach jest mega fascynująca, slychac każdy stukot, udźwiękowienie jest tak dobre ze wiadomo nawet na którym pietrze ktoś chodzi.

19 minut temu, chris85 napisał:

Pomimo 20 fragów i drugiego miejsca w tabeli, czuję się jakbym dostał po dupie. Nie czuję kontroli w tej grze. Wszystko jest tak chaotyczne, że aż mnie głowa rozbolala xD z czasne to się ogarnie czy tak właśnie wygląda multi w CoD? 

Zależy od trybu, są tryby w których można kontrolować rozgrywkę.

Opublikowano
28 minut temu, chris85 napisał:

Tak wygląda właśnie CoD i ten chaos mnie całkowicie od tego odpycha. Co z tego, że animacje, sterowanie, strzelanie (chociaż bez odrzutu nadal, ale dobre i to) jest fajne, jak to dalej jest Call of Duty promujące kampienie, dwusekundowy ttk i popsuty netcode (zupełnie coś innego widać na kill-camie ubijającego cię wroga). Może jeszcze uratują tego Battlefielda, albo Insurgency Sandstorm wyjdzie w końcu na konsole, bo tylko Siege ze strzelanek sieciowych pozostanie, ech...

Opublikowano
32 minuty temu, eX4cT_PL napisał:

O tak, warto zaznaczyć ze gra na goldach jest mega fascynująca, slychac każdy stukot, udźwiękowienie jest tak dobre ze wiadomo nawet na którym pietrze ktoś chodzi.

Zależy od trybu, są tryby w których można kontrolować rozgrywkę.

Głównie grałem w dominację. Od razu przypomniał mi się BF1 i jakieś z dupy strzały z okna. Tylko tam można to było ogarnąć, uciec i zajść gnojka z drugiej strony, a w CoD nie ma na to czasu. 

Pewnie kupię pełną wersję dla singla, ale wątpię, że multi wciągnie mnie na dłużej. Tak jak pisze @Rozi R6 ciągle na tronie. 

Edytowane przez chris85

Opublikowano

ground war takie dla casuali,

ale csowy tryb cyber attack to jest dopiero MIĘNSO! jak za czasów mw oraz mw2 :banderas: 

Opublikowano
1 godzinę temu, chris85 napisał:

Głównie grałem w dominację. Od razu przypomniał mi się BF1 i jakieś z dupy strzały z okna. Tylko tam można to było ogarnąć, uciec i zajść gnojka z drugiej strony, a w CoD nie ma na to czasu. 

Pewnie kupię pełną wersję dla singla, ale wątpię, że multi wciągnie mnie na dłużej. Tak jak pisze @Rozi R6 ciągle na tronie. 

Dominacja to najbardziej chaotyczny tryb w CoDzie moim zdaniem.

Z czasem idzie to wszystko ogarnac, jak poznasz mape i bedziesz wiedzial gdzie widzi cie 15 osob z kazdej strony a gdzie faktycznie wypada biegac.

Mega tez mi sie spodobal tryb "Realism", znacznie wolniejsze potyczki i ta niepewnosc czy ubiles typa czy nie jak jest gdzies za oknem. A jeszcze ten tryb z noktowizorami :banderas:

R6 jest slabe jak Bedzinskie piwo.

:cool:

Opublikowano
Teraz, Bansai napisał:

Dominacja to najbardziej chaotyczny tryb w CoDzie moim zdaniem.

Z czasem idzie to wszystko ogarnac, jak poznasz mape i bedziesz wiedzial gdzie widzi cie 15 osob z kazdej strony a gdzie faktycznie wypada biegac.

Ukryj zawartość

R6 jest slabe jak Bedzinskie piwo.

:cool:

Z ust fana CoDa, to brzmi jak komplement :)

Opublikowano
Teraz, chris85 napisał:

Z ust fana CoDa, to brzmi jak komplement :)

Nie jestem fanem coda. Ostatni cod w jakiego gralem to byl infinite warfare i to tylko dla singla :)

Opublikowano
2 godziny temu, chris85 napisał:

dominacja i ten nowy ground war to słabe, bardzo fajnie można kontrolować grę w trybie cyber attak np.

Opublikowano

Ja tam nie mogę doczekać się Search & Destroy i chciałbym żeby wrzucili tez tryb Heist 

Opublikowano
2 godziny temu, kubson napisał:

Ja tam nie mogę doczekać się Search & Destroy i chciałbym żeby wrzucili tez tryb Heist 

SnD coś mam cichą nadzieję że będzie tak samo zabawny jak w MW2 ale jednocześnie będzie można tryhardować jak typki w lobby będą się wozić jakie to kozaki :D

Opublikowano
13 godzin temu, Bansai napisał:

Nie jestem fanem coda. Ostatni cod w jakiego gralem to byl infinite warfare i to tylko dla singla :)

Uuu, a kiedy w Siege ostatni raz grałeś, w grudniu 2015?

Opublikowano
8 godzin temu, Rozi napisał:

Uuu, a kiedy w Siege ostatni raz grałeś, w grudniu 2015?

a no tak, teraz dodali pewnie meksyk do gierki :cool:

gralem w bete, chujnia do kwadratu, i w tym roku jak jakis free weekend byl, slabizna, calosc jakas taka bez polotu byla i same ameby do mnie strzelaly - fajnie ze wam sie podoba, ale mnie to wynudzilo

Opublikowano

Ajjj, odpisales zanim edit dodatlem :beksa:

Niezly Goyo.

Opublikowano

Lepsza jakość pewnie już niedługo pojawi się w sieci.

Opublikowano

I tyle z obiecanek o wypuszczaniu zawartości na wszystkich platformach jednocześnie

Opublikowano
2 godziny temu, Bigby napisał:

Lepsza jakość pewnie już niedługo pojawi się w sieci.

Owszem :usmiech:

Podoba mi się to co widzę, będzie grane. 

Opublikowano

pierwszy raz w życiu nudziłem się na trailerze singla codzika

Opublikowano

No ja chyba nawet nie odpalę singla xd trochę do(pipi)ali z tym spec ops survival na wyłączność roczna na ps4 xd Ale z drugiej strony to będzie coś na wzór hordy wiec (pipi)ac xd

Edytowane przez kubson

Opublikowano

A ktoś się spodziewał ze nie będzie chamskich zagrywek, loot boxow? Musza jakoś nadrobić to ze nie robią dlc xd

Już widzę tonę nowych broni które sa OPi do dostania tylko w lootbox