Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ja mam teraz ponad 80 godzin i zaczynam odczuwać lekkie znużenie wydaje mi się, że mogła by być nieco krótsza, a myślę, że 100 godzin pęknie lekko.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Tak ja się odbiłem po chyba kilkudziesięciu godzinach. Jakiś czas później naszło mnie, chciałem dać szansę zacząłem od nowa i weszło lepiej. Fanem open worlda tutaj dalej nie jestem i mam nadzieję że nigdy już takiej gry nie zrobią. No ale kilkaset godzin tutaj spędziłem, generalnie dla mnie ta gra zyskiwała z każdym kolejnym runem/postacią bo znajomość ogranicza latanie po mapie zapełnionej jaskiniami czy katakumbami copy paste, można sobie lecieć po rzeczy co chcemy do builda i skupić się na tym co jest świetne jak zawsze czyli głównych lokacjach i bossach. Co do zbieractwa (legendarne czary cuda itp) to tego tutaj nie jest wcale dużo, tylko rozwalone po całej grze i kilka rzeczy wymaga side questów, no ale nic się nie wyklucza i możesz to spokojnie zebrać w jednym przejściu. Będziesz kiedyś miał chęć grać to zaczynaj od nowa, grę 100% warto poznać bo to jednak gatunek który lubisz. No i dlc tak samo jest zajebiste.
Opublikowano 6 minut temu6 min Ja podziwiam, że jesteś w stanie spamiętać wszystko bo ja teraz już czasem nie pamiętam co gdzie robiłem nie mówiąc o tym , że nie ma szans żebym zapamiętał gdzie co znalazłem.Bawię się trochę ostatnio popiołami, kombinuję ze statusami nakładanymi na wrogów. Raz jakieś błyskawice, raz jakaś trucizna, a czasem podbicie krwawienia i nieźle się to sprawdza i daje frajdę. Nie jest to co prawda Nioh ale jest spoko.