Opublikowano 18 października 20213 l Ale ten gameplay śmierdzi soulsami no jakby nie było tego drzewka w tle to myśłałbym że to ds3, może spróbuje odpalić za 10 lat jak będą pozytywne opinie od nie soulso świrów
Opublikowano 18 października 20213 l No czyli z lizaniem ścian jak będzie koło 40-45h to dobry wynik.
Opublikowano 18 października 20213 l Przecież to wygląda na grafikę z czasów PS2 No i grafika grafiką, ją da się podciągnąć na lepszym sprzęcie ale paleta barw pozostanie ta sama a ta jest tragiczna.
Opublikowano 18 października 20213 l Super paleta, od razu przywodzi na myśl opuszczoną krainę potępionych. Oszczędna w barwach, ale bogata w odcienie. Lubię taki styl, czuć że to coś dla dojrzałych zagrajmerów.
Opublikowano 18 października 20213 l Pewnie po części macie rację, ale z drugiej strony mamy rok 2021 i nową generację konsol, na których wychodzące gry powinny zachwycać
Opublikowano 18 października 20213 l Każda gra od From pod względem technicznym była do tej pory co najwyżej poprawna.
Opublikowano 18 października 20213 l 15 letnia gierka (Oblivion) kontra poteżny Elden Ring z roku 2021
Opublikowano 18 października 20213 l Ciekawe, jak na Switchu będzie działać... 3/10, bo odpisałem, zbanujcie tego marnego trolla.
Opublikowano 18 października 20213 l 12 minut temu, GearsUp napisał: kontra poteżny Elden Ring z roku 2021 No spoko, tylko to jest screen z wersji na konsole z 2013 (która już wtedy miała średnie bebechy). Plus do tego to nawet nie jest finalna wersja, tylko jakiś build nie wiadomo sprzed kiedy. A te screeny z obliviona to fajne bullshoty wybrałeś (albo z jakiejś wersji pc z modami), ale na takiej x360 to oblivion wyglądał tak:
Opublikowano 18 października 20213 l Liczę, że będzie dobrze. Podoba mi się to, że w takim Sekiro nic nie chrupało i nie przycinało, a na finalny ER jeszcze trochę trzeba poczekać.
Opublikowano 18 października 20213 l To są screeny z resetery i tam gościu zaznaczył, że nie są to screeny ze zmodowanej wersji Obliviona A na twoim filmiku i tak to wygląda o niebo lepiej niż ta zajawka Elden Ringa (to Elden to chyba oznacza silnik graficzny ) Edytowane 18 października 20213 l przez GearsUp
Opublikowano 18 października 20213 l czy jehowy właśnie ocenił grafikę gry w produkcji na podstawie kilkosekundowego filmu z jednej lokacji?
Opublikowano 18 października 20213 l dobra, wszystko fajnie, ale może ktoś z moderacji zrobić coś tym typem? ja rozumiem, raz na jakiś czas każdemu się zdarzy potrollować, ale ileż można
Opublikowano 18 października 20213 l Myślę, że ostracyzm forumkowy jest wystarczający. Typ jest fanbojem Switcha, i tak już ma ciężko. A co do gry: wygląda jak Soulsy 4, więc znikam z tematu, bo to nie dla mnie, eloszka
Opublikowano 18 października 20213 l I teraz zachodzi pytanie za co najpierw się wziąć: Forbidden West (które wychodzi tydzień wcześniej) czy ER? A mogli już pójść w taką ładną datę - 22.02.2022
Opublikowano 18 października 20213 l Luty jest już nabity jak pierogi farszem na wigilie, jeszcze będą przekładki ciekawe tylko kto się wykruszy jako pierwszy obstawiam Techland z DL2
Opublikowano 18 października 20213 l Zamieniliśmy klauna na Tryba. Super. I jeszcze inch z doskoku plusuje.