Opublikowano 19 lipca19 lip Dobry kot z tego szefa.Efektowana walka.Ja do tej gierki nie podchodze nawet, przeraza mnie moze nie sam poziom trudnosci ale to jak ten tytul jest zlozony, bogaty w trudne do ogarniecia samemu sekrety, mechaniki etc.Juz przy DSIII siedzialem czesto z nosem w poradnikach internetowych, tutaj nie dalbym rady.Ogladam za to kazdy ep tego let’s play RKG i jestem pod wrazeniem zawsze, ten co gra to wiecznie jakies dziwne akcesoria uzywa jednego dosc poteznego bossa ubil w zasadzie taka zlota trabka co strzela magicznym „powietrzem”
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. W końcu się zabrałem za tę grę i póki co ten open world niezbyt mi pasuje. Nie wiem czy w końcu bardziej kliknie, zobaczymy, ale chyba wolałem taka formule jak była w bloodborne. Dodatkowo, ostatnia gra From w jaką grałem to Sekiro i to chyba też nie pomaga, bo przez to w Eldenie wszystko mi się wydaje za wolne. Gra nadal jest bardzo fajna, ale no chciałbym żeby ich następna produkcja poszła bardziej w kierunku Bloodborne albo Sekiro. Taki szybszy gameplay zdecydowanie bardziej mi pasuje.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Elden nabiera rumieńców, kiedy robi się questy. Niektóre z nich ciągną się prawie przez całą grę. Mnie też otwarty świat średnio leży w ER ale jak robiłem platynę i wiązałem się za wszystkie wątki to grało się bardzo przyjemnie. Błąkanie się bez celu po pustych otwartych przestrzeniach bardzo szybko nudzi.