Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

(pipi)a yeti nie pogrążają się, jak ja ściągałem DS wersje azjatycka na ps3 to ty nie wiedziałeś nawet co to jest za gra.

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 364,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
3 minuty temu, Starh napisał:

(pipi)a yeti nie pogrążają się, jak ja ściągałem DS wersje azjatycka na ps3 to ty nie wiedziałeś nawet co to jest za gra.

no fajnie, czym tam jeszcze się pochwalisz? moze tymi grami na start xboxa :yao:

Opublikowano

Ale piecze dupa, ze Sony wróciło do swojej prawdziwej twarzy antykosumenckiej :kaz:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Yeti a co z share play? Aaa zapomniałem no tez nie ma 

Opublikowano

Oficjalna panika na preordery PlayStation5 chyba się zaczęła w USA. W 30min w lokalnym Gamestop zamówienia się wyczerpały. Fajne jest to, ze niby sie dopiero mialy zaczac jutro. Udało mi się załapać na ostatnią wersję digital. Za mną jeszcze dwóch kolesi wzięło wersję z dyskiem i koniec. Przy składaniu preordera przynajmniej 10 osób weszło do Gamestopu pelnych nadziei i wyszlo zalamanych. Teraz się nerwówka zacznie. Mam nadzieję, że we wtorek obejdzie się bez problemów.

Opublikowano
Godzinę temu, Lokomotywa napisał:

:)

UWAGA! Podobna lista na ps4.5:

- Godfall    

:kaz:

Opublikowano

GRUSZCZYK :

Propozycja Sony może być interesującą zachętą dla klientów, którzy nie pałają zbytnią sympatią do sieciowych abonamentów, ale gdy w ofercie pojawią się takie tytuły jak Days Gone, Until Dawn, Detroid Become Human, Battlefield 1 czy też inFamous Second Son, niektórzy rozważą opłacanie abonamentu.

:notbad:

:notbad:

:dynia:

Opublikowano

Prosiaka sobie zostawie dla exów $ony, a do multiplatform wjedzie najpotezniejsza konsola nowej generacji z ultimate game passem:banderas:

Opublikowano

Kur.wa a pisałem dwa razy ze to nie żadne "kochane Sony". To zatwardziała korporacja. 

Teraz wyobraźcie sobie, co by było gdyby nie konkurencja Microsoftu. Gdyby ta "(pipi)a yebana Xbox" zdechła. 

Ogólnie ten rok i te konferencje to jest coś pięknego :)

Opublikowano
3 godziny temu, C1REX napisał:

spacer.png

Standardowa cena w Polsce. Deluxy pewnie ponad 400zł.

Super, można sobie gierkę na raty wziąć, bardzo fajny pomysł :doom:

Opublikowano
4 godziny temu, Zeratul napisał:

Oficjalna panika na preordery PlayStation5 chyba się zaczęła w USA. W 30min w lokalnym Gamestop zamówienia się wyczerpały. Fajne jest to, ze niby sie dopiero mialy zaczac jutro. Udało mi się załapać na ostatnią wersję digital. Za mną jeszcze dwóch kolesi wzięło wersję z dyskiem i koniec. Przy składaniu preordera przynajmniej 10 osób weszło do Gamestopu pelnych nadziei i wyszlo zalamanych. Teraz się nerwówka zacznie. Mam nadzieję, że we wtorek obejdzie się bez problemów.

nie wiem czy gardze bardziej jakims innym typem ludzi, niz tymi ktorzy przejmuja sie tym, ze nie kupia najbardziej niedopracowanej wersji maszynki do grania w gry telewizyjne :facepalm:. debilizm calej dytuacji polega na tym, ze wydaje im sie chyba iz bedac pierwszymi nabywcami zabugowanych konsol sa jakimis opiniotworcami z ktorymi trzeba sie liczyc. potem tylko bedzie sie czlowiek nabijal na jakies pelne zalu i rozczarowan opinie, ze jak to, zawiesza sie? gubi sejwy? i to za najwyzsza mozliwa cene. lub co najlepsze, odwrotnie, pokerface i "ja nic takiego nie mam" :reggie:.

konsolowcy. hhhhhkkhhrrr tfu.

Opublikowano

360 za gry :-D (pipi)a przecież nie ma absolutnie żadnego argumentu przemawiającego że kupnem tego szajsu od Sony. I to pisze ktoś kto z konsolami Sony spędził całe życie . (pipi)ać was Sony i tyle .dziękuję za wspaniałe lata. 

Opublikowano

kał of djuti na 5 godzin za 360 zl.

hehehehehehe

@Perez czy mozemy zmienic koloro rangi "Senior Member" na jakis "niepartyjny"? np. fioletowy?

Opublikowano

Czy napis "console exclusive" nadal jest synonimem beki na forumku? Bo jak tak to niezła beka, synuś.

Opublikowano
17 minut temu, Najtmer napisał:

kał of djuti na 5 godzin za 360 zl.

hehehehehehe

@Perez czy mozemy zmienic koloro rangi "Senior Member" na jakis "niepartyjny"? np. fioletowy?

5h? Chyba dziennie :ohstop:

@Square @Colin proszę odbanujcie Mendrka, chociaż na kilka dni. 

Opublikowano

a to jest multi-only gierka tak? no ja nie wiem, jedyna szczelanka acitivision w jaka gralem to byl szanowany modern warfare 2.

Opublikowano

Będzie kampanieros los singles playeros

Opublikowano

musze przyznac ze poniekad imponuje mi marnotrawienie pieniedzy w taki sposob. za taki hajs szlo by wykarmic jakis caly dom dziecka przez tydzien.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.