stoodio 2 074 Opublikowano 1 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza
Solderowy123 43 Opublikowano 1 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 Ja będę grać łotrzykiem, jak dla mnie w becie to była czysta poezja, gdy na początku walki ładowałem się do samego kotła mobków, siekałem wszystkich wokół, a później po odskoku posyłałem w ich kierunku dziesiątki strzał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano 1 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 Design szkieletów mi się nie do końca podoba, więc raczej też Łotrzykiem zaczne xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 1 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 23 hours ago, wojnar said: Sezony w D4 działają na takiej samej zasadzie jak ligi w Path of Exile - nowa liga co 3 miesiące która dodaje sporo nowości, przede wszystkim nowe mechaniki a jak ktoś woli zamulać na tej samej postaci cały czas to jest Standard który nie ma żadnych resetów i grasz w nieskończoność. Ligi w PoE to duży powiew świeżości i generuje duży ruch na starcie każdej z nich więc ja już od 11 lat tak gram i nadal z bananem na ryju wyczekuję kolejnych lig. Kupiłem jakiś czas temu wersję standardową na PC i teraz po recenzjach biję się z myślami czy nie wywalić kolejnej stówki aby jednak w piątek już zacząć Jakby ktoś chciał kiedyś razem popykać to zapraszam wojnar#2361 W sensie wybieram, ze gram w trybie sezonow (?) i co te kilka miechow robie nowa postac tak? Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 1 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 (edytowane) Dokładnie tak. Przykładowo, tak to wygląda w Path of Exile w momencie tworzenia nowej postaci. Można zacząć albo w Standardzie, gdzie nie ma resetów i grasz w nieskończoność albo zaczynasz w lidze (w tym momencie jest liga o nazwie Crucible) Spoiler Edytowane 1 Czerwca 2023 przez wojnar Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 1 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 Dzieki, rozumiem @wojnar ze moge miec jedna postac standardowa i obok grac w sezony? Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 1 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 Jasne, po każdym sezonie też postać sezonowa trafia na standard więc też można nią dalej kontynuować grę. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 1 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 Ja lecę Barbem chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza
kislawa 548 Opublikowano 1 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 Ktoś robił już cebule roku i zwracał wersje standard po zakupie Deluxe? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 1 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 co to za cebulką napisz coś wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza
kislawa 548 Opublikowano 1 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 Kupujesz zwykła wersje, dostajesz ofertę jak wyżej, kupujesz i robisz zwrot zwykłej wersji. Nie wiem czy działa, ale takie krążą plotki na mieście. Jak działa to masz diablo w wersji Ultimate za 110zł 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 1 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 Mocno kombinacyjnie, więc obstawiam, że będą anulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 168 Opublikowano 1 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 Z dzisiejszego wywiadu "Two expansions already in the works." Runewords is something they think is interesting but it’s so deep they haven’t figured out how to put it in the game yet 27 free tiers battlepass 63 premium tiers. Premium track is 100% cosmetic. Power and experience boosts are in the free tiers Reiterated no paying for power. “all microtransactions are cosmetic based” quote. “Player choice in skills and builds and solo/coop, but also cosmetics. That’s what the shop is for” Talks blizzard deadlines and how diablo is approaching blizzard's normal timelines. That's how they came up with quarterly seasons. Talks about how they tried to make seasons long enough for casuals to complete the battlepass Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. number_nine 1 317 Opublikowano 1 Czerwca 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 Godzinę temu, kislawa napisał: Kupujesz zwykła wersje, dostajesz ofertę jak wyżej, kupujesz i robisz zwrot zwykłej wersji. Nie wiem czy działa, ale takie krążą plotki na mieście. Jak działa to masz diablo w wersji Ultimate za 110zł nie zapomnijcie przełączyć sie na brazylijski albo turecki sklep, żeby było jeszcze taniej. a na obiad ryż z gównem 4 10 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
kislawa 548 Opublikowano 1 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 2 minuty temu, number_nine napisał: nie zapomnijcie przełączyć sie na brazylijski albo turecki sklep, żeby było jeszcze taniej. a na obiad ryż z gównem smacznego 1 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 1 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 6 minut temu, number_nine napisał: nie zapomnijcie przełączyć sie na brazylijski albo turecki sklep, żeby było jeszcze taniej. a na obiad ryż z gównem pudełkowiec się odpalił, bo będzie czekac do wtorku i jeszcze przepłacił Cytuj Odnośnik do komentarza
kislawa 548 Opublikowano 1 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 45 minut temu, Moldar napisał: Mocno kombinacyjnie, więc obstawiam, że będą anulacje. możliwe, możliwe też ze refund nie przejdzie, z drugiej strony zerowe ryzyko, dzięki temu Ultimate wyszła mnie za 360zł, a jak się uda to cebula roku i ryż z gównem :D Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 317 Opublikowano 1 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 37 minut temu, Shen napisał: pudełkowiec się odpalił, bo będzie czekac do wtorku i jeszcze przepłacił nie, ja po prostu gardzę cebulakami. dobrze, że piractwo umarło na konsolach, bo dzięki wam ta branża pewnie już by zdechła. a będę czekał do wtorku, bo szkoda mi słonecznego weekendu na gierki i wolałem wesprzeć naszego ulubionego przedsiębiorcę, jak Cie to tak interesuje 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 124 Opublikowano 1 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 W dniu 31.05.2023 o 10:18, Plugawy napisał: W trójce mogłem wywalić z party jakiegoś randoma co mnie wkurwial a tu nie da rady. ? Robisz pt leadera i wyrzucasz kogo chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 1 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 Jakiego randoma z party, jak Ci nikt sam do teamu nie wejdzie bez zaproszenia/akceptacji. Nie potrzebna panika Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 1 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kislawa 548 Opublikowano 1 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 ale jaskinia dziewictwa, ale taki kolor ścian powinien być prawnie zakazany Cytuj Odnośnik do komentarza
kislawa 548 Opublikowano 1 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 Dobra cebula nie działa :), zwrot podstawki powoduje refund całości. Ale wciąż ultimate wyszedł mnie 360zl wiec jest git. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 1 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 Może już zablokowali, bo u znajomego po refund najdroższa edycja została. Cytuj Odnośnik do komentarza
jimmy 1 163 Opublikowano 1 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 (edytowane) Gotowi? Edytowane 1 Czerwca 2023 przez jimmyyy8 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi