Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

no tylko ze ja mam w dupie to czy wygra, ja jestem zwyklym konsumentem i biore ten sprzet z ktorym spedze duzo czasu i ktory da mi mozliwosc grania w moje ulubione serie i szczerze moim zdaniem wypuszczenie dwoch wersji konsol to bedzie strzal w 10 i gdybym handlowal gierkami to zacieralbym rece ze jest szansa przyciagnac wieksza ilosc osob, bo wydaje mi sie ze sklepy z grami najwiekszy boom przezywaja na start nowej generacji

• Odpowiedzi 35 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano

Xbox nie wygra kolejnej generacji - nie w ilości sprzedanych konsol. Marka Playstation jest zbyt zakorzeniona w świadomości ludzi i w MS zdali sobie z tego sprawę i dlatego jest ten mezalians z PC. Co nie znaczy, że Xbox nie może im przynosić kasy, bo mogą zarabiać na grach sprzedawanych na obu systemach i subskrypcjach.

Opublikowano

2 minuty temu, kubson napisał:

no tylko ze ja mam w dupie to czy wygra, ja jestem zwyklym konsumentem i biore ten sprzet z ktorym spedze duzo czasu i ktory da mi mozliwosc grania w moje ulubione serie i szczerze moim zdaniem wypuszczenie dwoch wersji konsol to bedzie strzal w 10 i gdybym handlowal gierkami to zacieralbym rece ze jest szansa przyciagnac wieksza ilosc osob, bo wydaje mi sie ze sklepy z grami najwiekszy boom przezywaja na start nowej generacji

Niesamowity znawca! No pamietam start Xbox One.

Spoiler - konsola zalegala na polkach, a PS4 nie dalo sie kupic w normalnej cenie przez tygodnie.

Opublikowano

Przeciez na Xboxa gry się nie będą sprzedawać w pudlach. Fifa, cod, bf + gamepass. Tak będzie. Te nowe studia to tworzą gry pewnie mmorg albo sieciowe strzelanki p2w. 

Opublikowano

Zje*ali czy nie, to kupią i tak fani i garstka znających temat, cała reszta i tak wybierze "plejstejszon" Więc problem nazwy można olać. Świadomy gracz wie co ma wybrać, plebs kupi co poleci pan w sklepie. 

Zrobią dokładnie to samo co Apple. 

Xbox Series X- dla nadzianych, wybrańców, świadomych użytkowników

XBox Series S- dla plebsu 

Xbox Series D- digital dla garstki ludzi którzy nie chcą z płytami się waflować

Mimo memów, konsola raczej będzie mała. 

I trochę mnie dziwi jęczenie gdzie to postawić. Oglądając zdjęcia pokoju graczy nie ma problemu postawić 1,5m głośnika w pokoiku 5x2, sub gdzieś się miota między nogami i wszystko pasuję. 

I bardzo fajna kwestia z działaniem wszystkich gier na pozostałe X. Można śmiało brać na premierę i ogrywać gry na Xbox One i oczekiwać te pod nowego Xboxa. Dobry ruch, bo w przypadku nowych konsol przeważnie warto odczekać ten rok i obczaić sprzęt, gry już jakieś sensowne powinny się pojawić. 

Edytowane przez iluck85

Opublikowano

Żenua się zaczyna dziać w tym temacie, wczoraj fajnie śmiesznie, pośmialiśmy się z memów itp. a dzisiaj widać niektórym krótki grudniowy dzień i ch.ujowa pogoda za bardzo się udziela

Opublikowano

@mozi

Na 100% bedzie kibel, do ktorego beda s.r.a.c. mikrotransakcjami, no ale niech zyja nadziejami - w koncu na Xbox One jest tyle niesamowitych exow :pawel:

1 minutę temu, 20inchDT napisał:

Xbox one miał zły PR od czasu E3 + był droższy o 100 euro.

dobrze ze teraz jest dobry marketing z konsola, ktora nazywa sie i wyglada ja ta z poprzedniej generacji.

Opublikowano

Zobaczymy po e3 ale coś czuję że będzie jak piszesz. 

Opublikowano
3 minuty temu, Dave Czezky napisał:

@mozi

Na 100% bedzie kibel, do ktorego beda s.r.a.c. mikrotransakcjami, no ale niech zyja nadziejami - w koncu na Xbox One jest tyle niesamowitych exow :pawel:

Aż tak cię boli to, że świat gier przechodzi na cyfrową dystrybucję i streaming?

Zachowujesz się conajmniej jak właściciel wypożyczalni video albo sklepu z płytami CD. :usmiech:

Edytowane przez chris85

Opublikowano

@Dave Czezky Myślałem, że po tych wszystkich memach chociaż wiesz jak wygląda ta nowa konsola, bo nie przypomina konsol obecnej generacji. Słabo się interesujesz branżą i jeszcze podasz złe pudełko klientowi :isee:

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano
5 minut temu, 20inchDT napisał:

Xbox one miał zły PR od czasu E3 + był droższy o 100 euro.

No ale nie kumam, ludzie placili podwojnie za ps4, bo popyt byl tak duzy. Jak to wytlumaczyc?:(

2 minuty temu, 20inchDT napisał:

@Dave Czezky Myślałem, że po tych wszystkich memach chociaż wiesz jak wygląda ta nowa konsola, bo nie przypomina konsol obecnej generacji. Słabo się interesujesz branżą i jeszcze podasz złe pudełko klientowi :isee:

tam czarny prostokat, tu czarny prostokat, dwa takie same pady. Czego nie rozumiesz?

Opublikowano
1 minutę temu, Dave Czezky napisał:

No ale nie kumam, ludzie placili podwojnie za ps4, bo popyt byl tak duzy. Jak to wytlumaczyc?:(

Tak: TV TV TV SPORTS SPORTS SPORTS. Ale wazne, ze swiadomy konsument kubson wiedzial o co chodzi w zyciu wiec jakis popyt byl.

Opublikowano

To jak wy daliście radę rozróżnić ps4 i ps4pro skoro te xboxy wyglądają tak samo? Pewnie po wydawanych dźwiękach.

Opublikowano

no sorry, jak masz zwykla konsole z jedna szczelina ( xD ) i druga z dwoma + nazywa sie dodatkowo PRO, to dosyc latwo jest to zrozumiec.

Jesli dla ciebie Xbox One X i Xbox Series X jest tak samo czytelne, to nie wiem.

Opublikowano
  • Autor
10 minut temu, Dave Czezky napisał:

Idz postaw wszystko na na to, ze Xbox wygra nastepna generacje konsol xd

Proponuje zostawić tą mentalność o przygrywaniu i wygrywaniu generacji konsol w CW.

Każdy z producentów  (nintendo, sony i microdoft) ma dzisiaj swój target i trochę inne cele. Rynek jest na tyle dojrzaly że konsole różnych producentow mogą koegzystować, spokojnie zarabiając pieniadze dla swoich producentów (co pokazała obecna generacja). 

To już nie lata 90-te, chociaz wiem ze niektorzy bardzo tego żałują

Opublikowano
1 minutę temu, Mejm napisał:

Tak: TV TV TV SPORTS SPORTS SPORTS. Ale wazne, ze swiadomy konsument kubson wiedzial o co chodzi w zyciu wiec jakis popyt byl.

Kiepska nazwa, wygląd, teraz wygrzebywanie błędów sprzed lat. Slapo panowie, słabo. 

Opublikowano
2 minuty temu, chris85 napisał:

Kiepska nazwa, wygląd, teraz wygrzebywanie błędów sprzed lat. Slapo panowie, słabo. 

No bitch slap by ci sie przydal, na opamietanie.

To sa istotne rzeczy.

Opublikowano
4 minuty temu, Dave Czezky napisał:

no sorry, jak masz zwykla konsole z jedna szczelina ( xD ) i druga z dwoma + nazywa sie dodatkowo PRO, to dosyc latwo jest to zrozumiec.

To ty napisałeś, że to

60

i to

977655_20_i1064.jpg

wygląda tak samo, a chcesz, żebym uwierzył, że jesteś w stanie rozróżnić konsole po jednym dodatkowym placku?

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

Ja i ty to rozroznimy, mowimy o 90% ludzi, ktorzy maja to kupic.

Opublikowano
6 minut temu, chris85 napisał:

Kobiety zachowują się podobnie. W kłótni też wyciągają pierdoły sprzed lat.

Opublikowano

Ty wyciagasz niskie IQ.

Opublikowano
1 minutę temu, Dave Czezky napisał:

Ja i ty to rozroznimy, mowimy o 90% ludzi, ktorzy maja to kupic.

Ale juz bylo mowione, ze to maja kupic koneserzy gejmingu z forum psx extreme a reszta mirkow kupi Ski + gamepass + fifa.

Opublikowano

Ta kratka u góry ma zasysac kurz z pokoju??