Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 35,2 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano

To pyerdolenie co komu ma sie podobać jest tak irytujące a zarazem kompletnie dla mnie nie zrozumiale. 

Serio wychodzą pod koniec roku kolejne za(pipi)iste sprzęty. Gier od pyty i gdybym mial go więcej to nawet bym dorzucił Switcha ale wiem, że z takim backlogiem i rozgrzebanymi grami, mija sie z celem. 

Nic tylko cieszyć jape ale gdzie nie wejdziesz to jad spuszczony jak w roku 2000. Wtedy to jeszcze bawiło, teraz to po chuy sie wypowiadać o jakiejkolwiek gierce bo zostaniesz od razu sprowadzony do gleby, że gust chuyowy, że chuyowa twoja konsola, że twoja stara rucha sie z kolędownikami. Serio, kogoś to bawi to chuya pana naszego? :notbad: starych ciuli graczy. No nie, qurwa no nie. 

Opublikowano
17 minut temu, 20inchDT napisał:

Nie, dzięki. Nowy Xbox mi wystarczy w zupełności.

No mało gier wychodzi z tego gatunku na konsolach, a jak już są porty to zepsute - jak np XCom. Słabo być fanem RTS i mieć tylko konsole, na której przez całą generacje wyszły 2 gry.

Edytowane przez easye

Opublikowano
  • Autor

Oho zaczyna się wykręcanie kota ogonem.

Fun fact. Xbox Game Studios ma w tym momencie zapowiedziane 13 nowych gier. Od gier średniobudżetowych po duże produkcje AAA. Gierki singlowe jak i tytuły sieciowe. Kontynuuacje i rebooty starych tytułów oraz nowe IP. W dodatku tylko 2 gry z tych 13 nalezą do świętej trójcy.

Cały przekrój gatunków. Oczywiście jest możliwość że znajdzie sie jakaś osoba na świecie której nie spodoba się żadna z tych kilkunastu gier, ale zakładam że to raczej trolling easyego

W tym roku wydadzą też więcej gier first party niż w 2017, 2018 i 2019 łącznie. Nie żeby to było jakieś osiagnięcie, ale pisanie że nic się nie zmieni i dalej czeka nas HaloGearsyForza to jakis grubszy trolling albo zaklinanie rzeczywistości

Edytowane przez ASX

Opublikowano

To tylko izi, dzisiaj atakuje na dwóch frontach, w du.pie się przewraca od tych wolnych dni.

Opublikowano

Ori ma być pierwszy tytułem w 120fps na sexa. FM8 niby nowe system zawieszenia, ciśnienia opon , ciśnienia atmosferycznego ,glinkowanie oponami toru itp . 

Nic o nowej (ciekawej)karierze ,a nadtym nachciałbym aby popracowali

Opublikowano

Ostatnie FM jakie miałem obcykane całe to 2 która technologicznie była jeszcze z czasów pierwszego xboxa. Muszę w końcu wrócić do tej serii bo jest fenomenalna. 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

OW jedna z najlepszych gier zeszłego roku która nie jedno GOTY zgarnęła w branży mimo że to gra AA, Gears Tactics wygląda bardzo dobrze i wychodzi w marcu, MFS to sztos nad sztosy, nic tak dobrze nie wygląda jak te samoloty.

No i tylko z tego co wymieniłem to te dwie gry widzieliśmy w akcji reszta to plotki i domysły a z zapowiedzianych jest jeszcze Hellblade 2, Halo Inf i Everwild :banderas:

co do gier śmieci jak killer instict czy forza motorport 7 to ostanie posty iziego z ich tematów:

KI

Cytat

Ja na tą grę wydałem więcej niż na jakąkolwiek inna bijatyke właśnie przez model sprzedaży, ale w ogóle tego nie żałuję. Nie jestem super fanem tłuczni, z reguły kupuje je na mega promocjach by były na dysku jak wpadną kumple, ale Ki to najlepsza bijatyka w jaka grałem w życiu! 

FM7

Cytat

Sam od jakiegos czasu online w Motorsportach nie ruszam, ale sam singiel - znakomity, tez 6 ominalem, gralem troche w APEX - tak jak piszecie kapitalna oprawa auidowizualna, mase smaczkow, swietny model jazdy zdecydowanie na dluzej niz na 2 okrazenia!

Cytat

W 7 jeszcze nie włączałem, może na dniach sprawdzę, narazie  zmiażdżyła  mnie ogólna prezentacja tego tytułu. Wygląd tras, samochodów, HDR - ostrość obrazu, do tego bardzo fajny model jazdy - mniej symulacyjny, ale jakoś mi to nie przeszkadza!

Najlepsze gry w życiu a w temacie XSX ich możliwe kontynuacje to śmieci, słaby trolling  :dynia:    EOT

Opublikowano
4 godziny temu, easye napisał:

Trzeba sie jarac jak Daddy, bo inaczej to już CW? 

Swoje negatywne zdanie można wyrazić w cywilizowany sposób jednak ty tego nie potrafisz bo twoje posty wyglądają jak skupisko przypadkowych słów wypluwanych we frustracji bo ktoś się jara tym w co zagra na Xboksie. 

Opublikowano

No Suteq Ty to będziesz wniebowziety, jak niedlugo w końcu odpalasz swoje ulubione gierki pokroju State Of Decay w 60 fpsach z grafiką xD

3 godziny temu, DumaDyma napisał:

Ori ma być pierwszy tytułem w 120fps na sexa. FM8 niby nowe system zawieszenia, ciśnienia opon , ciśnienia atmosferycznego ,glinkowanie oponami toru itp . 

Nic o nowej (ciekawej)karierze ,a nadtym nachciałbym aby popracowali

O kurde ładny Master Race, w końcu w CW do drogiej konsoli będzie można doliczac cenę telewizora, jak niektórzy monitory liczyli do kompow. Nie powiem, szykuje się niezły wydatek, do nowych konsol na 99% trzeba będzie kupić nowy telewizor, no chyba że jedynymi grami w 120 fpsach będą indyki pokroju Ori. 

Edytowane przez easye

Opublikowano

Dad, jak Ty żeś mnie zaimponował w tej chwili.

6 godzin temu, II KoBik II napisał:

Nic tylko cieszyć jape ale gdzie nie wejdziesz to jad spuszczony jak w roku 2000. Wtedy to jeszcze bawiło, teraz to po chuy sie wypowiadać o jakiejkolwiek gierce bo zostaniesz od razu sprowadzony do gleby,

Jeśli masz argumenty po swojej stronie, to sprawa jest otwarta. - i sam możesz sprowadzić hejterów na glebę ( pytanie, komu się jeszcze chce...)

1 godzinę temu, easye napisał:

Nie powiem, szykuje się niezły wydatek, do nowych konsol na 99% trzeba będzie kupić nowy telewizor, no chyba że jedynymi grami w 120 fpsach będą indyki pokroju Ori. 

Nie sądzę, żeby taki ficzer się pojawił, a jeśli już, to jako mega niszowa ciekawostka.  Nawet na PC granie w 120 FPS praktycznie nie istnieje.

Opublikowano
  • Autor
7 godzin temu, easye napisał:

co to już nie można wyrazic swojego zdania na temat słabych zapowiedzi? 

Można wyrazić swoje zdanie. Wiadomo że można wiele zarzucić Xbox Games Studios w tej generacji, począwszy od małej ilości wyprodukowanych gier, skupienie się na świętej trójcy, czy małą ilość gier AAA a kończąc na wypuszczaniu niekompletnych gier na premiere (Ahoj Piraci!).

Sam licze na to że następna generacja przyniesie zmiane na lepsze i  dostaniemy więcej dobrych gier, więcej nowych IP i ciekawych ponysłow, a mniej brzydkich, średniaków.

Ale nazywanie calej zapowiedzianej biblioteki, w tym gier Obsidianu, które dopiero co wypuściło bardzo dobre Outer Worlds czy Forzy, która chwile temu sam się zachwycałes - "śmieciami" to chyba przesada która niewiele ma wspólnego z merytoryczną krytyką.

Opublikowano
18 minut temu, ASX napisał:

bardzo dobre Outer Worlds

Bardzo dobry to miała początek ta gra, ale im dalej w las tym gorzej, ale widać światełko w tunelu :)

Ja tam się jaram, tym co robi M$ bo to oznacza to że chińczyki też będą musiały wziąć się do roboty, z czego oba obozy powinny być zadowolone:potter:

Opublikowano

Outer Worlds było bardzo średnie, ale to wciąż nie sprawia, że Obsidian nigdy nie zrobiło nic dobrego. Jeżeli MS nie będzie odwalać szajsu i poganiać ludzi, to pokażą na co ich stać. Ja się bardzo cieszę, że MS kupił studia robiące RPGi, bo to mój ulubiony gatunek i tylko mnie utwierdzili w przekonaniu, że ich następna konsola jest dla mnie. W tej generacji michałek mi w ogóle nie drgnął na myśl o żadnym exie z ps4. Szkoda, że ND robi te kapiszony, bo wolałbym coś w stylu Crasha czy Jak & Daxter. Może jakiś dev od MS zrobi jakąś kolorową platformówkę. Chciałbym Conkera z tym poyebanym humorem.

Opublikowano
  • Autor

Mnie się podobało Outer Worlds i miło spędziłem kilkadziesiąt godzin:dunno:dobra gra, nie próbowałbym robić z tego jakies porażki obsidianu.

Ale zgadzam się że oceny były odrobine przehajpowane, czuc było ograniczenia budżetowe. Ludzie byli chyba  spragnieni rpgów.

Tym niemniej czekam co wysmażą nastepnego. Outer Worlds to z tego co wiadomo był mały projekt w porównaniu do tego nad czym pracuje większość zespołu

Opublikowano

Zastanawiam się czy Microsoft wyda jakąś grę w uniwersum Marvela. Sony ma Spidermana, Nintendo MUA, Square Enix Avengersów - Microsoft mógłby dostać Strażników Galaktyki 

Opublikowano

Jak Xbox to poproszę X-menów. Cellshading i ta kreska - byłoby wspaniale. Najlepsze co ma Marvel, bo wiadomo, że Batmana nic nie pobije :ragus:

08b531b10fee8b33f7cc04e58140b3b7.jpg

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano
26 minut temu, funditto napisał:

Microsoft mógłby dostać Strażników Galaktyki

Strażników robi już Eidos Montreal/Square Enix (przecieki sugerują, że ma to być loot-shooter).

Opublikowano
  • Autor

Po Tomb Raiderze Microsoft potwierdził że nie będzie więcej kupować  exów third party. Więc exy w stylu Batmana są wykluczone

Opublikowano

Chcialbym Burnouta. Dwa razy wiekszego od Paradise City + BSI razem wzietych. Zadnych symulacji, zadnych udziwnien. Czysty fun i destrukcja na poteznej konsoli.