Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Cirex piszesz to już 3 raz dzisiaj. 

• Odpowiedzi 35,2 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano
7 minutes ago, C1REX said:

Zabawne jednak jest to, że gry bethesdy jak Doom, dishonored, Wolfeinstein, Fallout są w abonamencie PS NOW, a nie ma jeszcze w GamePassie.

Obstawiam, że mają umowę podpisaną z PSNOW i nie mogę tego wrzucić. Skończy się licencja i wleci na GP, a wtedy ogram Dooma i Wolfeinsteina, którego nie kupiłem i będzie git. Do tego jeszcze Eldersy. Ogień i tyle.

Opublikowano

Doom Eternal już jest, Dishonored 2 również, tak samo jak Wolfenstein Youngblood. Pozostałe tytuły Bethesdy trafią tam pewnie w ciągu następnych miesięcy.

Opublikowano
3 minuty temu, Bigby napisał:

Doom Eternal już jest, Dishonored 2 również, tak samo jak Wolfenstein Youngblood. Pozostałe tytuły Bethesdy trafią tam pewnie w ciągu następnych miesięcy.

Fallouty też są, cirex znowu na oparach z Bełchatowa.

Opublikowano
10 minutes ago, ASX said:

Cirex piszesz to już 3 raz dzisiaj. 

Nie prawda. Drugi raz dzisiaj. Czwarty raz łącznie.

To jeszcze raz napiszę to samo, ale inaczej ubierając w słowa, bo nieumiejętnie to robiłem.

Zabawne będzie pękanie du.p, jak gry Bethesdy wyjdą z PS now i na stałe wejdą do GamePassa.

Opublikowano

Gdzie to pękanie ma niby być, skoro tutaj na forum nikt nie korzysta z PS Now? A jak korzysta i zależało na ograniu tych tytułów to już na bank taki gracz tego dokonał.

Opublikowano

Fajne porównanie, nie tylko loadingi i grafa ale nawet pokazanie jak wygląda przewijanie listy samochodów i wybór nowego, bez tego zamulania jak wcześniej.

Opublikowano

Ktoś z forumowiczów wziął wersję S? Bo widzę, że wszyscy tylko piszą o wersji X.

Opublikowano

S'ka została zarezerwowana dla ludzi, którzy wzięli PS5, oraz jako prezenty na przyszłe komunie :Coolface:

Opublikowano
18 minut temu, orion50 napisał:

Tutaj są sami HARD-KO-ROWI gracze i każdy wział X :problem:

Tłumaczenie Bigbiego, że tak nie jest za 3,2,1...

:lapka:

Opublikowano

I będzie miał rację. (pipi)i "hardkorowcy" się znaleźli.

Opublikowano
28 minut temu, balon napisał:

Tłumaczenie Bigbiego, że tak nie jest za 3,2,1...

:lapka:

Bo widzisz, jak można tak segregować graczy...

Nah, nie chce mi się tłumaczyć. :ragus:

Opublikowano

Zagra w te same gry co my na xsx? Zagra.

Dostęp do gamepassa ma? Ma

Cyberpunka może kupić? Może. 

Tak więc jak najbardziej można kupić s i grać w gry. A że w trochę gorszej jakości to już jego wybór.

Opublikowano

Nie no Panie Bigby, każdy bierze sprzęty pod własne potrzeby. To taki joke bo widziałem, że dużo razy to tłumaczyłeś i mi się jakoś to zakodowało. 

Spoiler

No i zdecydowanie lepiej wziąć XSS w normalnym sklepie niż XSX w Xcom hehe 

Opublikowano

Spoko, mam jeszcze peceta z RTXem. :D

Porównanie poboru prądu obu konsol. 

Gears 5:
Campaign (170W vs 85W), Versus (183W vs 87W)

Dirt 5:
151W vs 71W

Warzone:
145W vs 71.5W

Ori 2:
126W vs 63W

Opublikowano

X-kom coś czuję dużo klientów straci :ragus: Już potwierdzają, że są jaja z Xboxem, a PS5 na pewno nie wyślą na premierę nikomu, ajj

Opublikowano

Ten pobór pradu na xss mi się podoba. Ciekawe jak to wyglada w grach z takimi samymi settingami, np. gry z 360 bez zadnych enchanced patchy.

Opublikowano

Ja xkom bardzo polecam jeśli chodzi o podzespoły komputerowe. Pełen szacunek za obsługę klienta w przeciwieństwie do (pipi)anego morele. 

No a z konsolami to dali mocno dupy.

Opublikowano
14 minut temu, Bzduras napisał:

X-kom coś czuję dużo klientów straci :ragus: Już potwierdzają, że są jaja z Xboxem, a PS5 na pewno nie wyślą na premierę nikomu, ajj

Co się dzieję z Xboxami w X-komie?

Ogólnie mam wrażenie, ze X-kom jest ok, jeśli zamiawiasz jakieś zwykłe rzeczy, które mają na stanie - ale zamówienia przepremierowe lepiej robić gdzie indziej, bo albo nic nie dojeżdża, albo są opóźnienia.

Opublikowano

Z nowych gier na premierę nadkonsoli 10tego do XGP wpada Gears Tactics, Tetris effect i coś jeszcze? Bright Memory chyba odpada.

Opublikowano
  • Autor

jeszcze Fallen Order