Donatello1991 1 413 Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 Do końca tygodnia emocje opadną jak się zrozumie, że nie ma w co grać. Dobrze, że ten AC wyszedł, bo już kompletnie by to było śmiechu warte. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 989 Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 (edytowane) Ku.rwa, Gearsy 5 staroć XD 4k i 60 fps robi taką robotę, że mam ochotę splunąć, jak ktoś mówi o graniu w starocie XD. Ta gra jest dopiero z 2019 roku. Edytowane 11 listopada 2020 przez Faka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 413 Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 Nom, a nowa generacja konsol z 2020 r. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 Srednie to duzo powiedziane. Nie zachowujcie sie jak fanboye. Gracie na 12 teraflopach w starocie w 60fps - wow. Czytam ten temat i widze same skargi, ze cos nie dziala, albo sa problemy. Taka prawda. Minusowalbym te wasze marudzenie o quick resume, padach i calej reszcze o ktorej piszecie, bo przeciez w tym temacie nie mozna pisac negatywnie. Od PS3 byłem u Sony i na razie jedyne moje narzekania są takie że trudno się przestawić co chwilę się pytam gdzie co i jak do tego nowy pad . Rzeczywiście wielkie mi problemy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 Typy tu włażą tylko po to żeby znowu te fanbojstwo plejstejszynowe uskuteczniać. Cytuj Odnośnik do komentarza
wojtas011 530 Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 (edytowane) Mam nadzieję, że Ci użytkownicy od staroci nie będą grali zaraz w TLOU 2, GOT czy DS na ps5 Edytowane 11 listopada 2020 przez wojtas011 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 Nie ale w Days Gone na 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 Dać minusa i nie odpowiadać im. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Inferi 49 Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 8 minutes ago, SG1-ZIELU said: 14 minutes ago, Inferi said: Srednie to duzo powiedziane. Nie zachowujcie sie jak fanboye. Gracie na 12 teraflopach w starocie w 60fps - wow. Czytam ten temat i widze same skargi, ze cos nie dziala, albo sa problemy. Taka prawda. Minusowalbym te wasze marudzenie o quick resume, padach i calej reszcze o ktorej piszecie, bo przeciez w tym temacie nie mozna pisac negatywnie. Od PS3 byłem u Sony i na razie jedyne moje narzekania są takie że trudno się przestawić co chwilę się pytam gdzie co i jak do tego nowy pad . Rzeczywiście wielkie mi problemy Ja Cie rozumiem. Jedyne osoby ktore na ta chwile moga byc bardzo zadowolone to byli posiadacze konsoli Sony ktorzy odrobia sobie zaleglosci. Natomiast reszta ktora gra - dawno ma hity Xboxowe ograne i musi czekac na gry pod XSX - ktorych jeszcze niema. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 413 Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 Tylko, żebyśmy do E3 na tego minusa nie musieli czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 617 Opublikowano 11 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 10 minut temu, Donatello1991 napisał: Do końca tygodnia emocje opadną jak się zrozumie, że nie ma w co grać. Dobrze, że ten AC wyszedł, bo już kompletnie by to było śmiechu warte. Wczoraj dostałem konsole z Asasynem, oprócz tego zainstalowałem jeszcze Gears Tactics, Tetris Effect, NFS Jest, Destiny Beyond Light jedyną "stara grą" jest Need For Speed wszystkie inne do premierowe gry które trafiły do gamepassa w dzień premiery. A oprócz tego czeka na jeszcze dziesiątki innych gier w abonamencie których nie zdążyłem ograć zanim sprzedałem KOXa, a w następnym miesiącu następna dostawą gierek do gamepassa, i ty serio uważasz że nie ma w co grać? Porównaj sobie tę sytuację z premierą PS4 kiedy ludzie byli zmuszeni 6 razy przechodzić Knacka, to nieba i ziemia Cytuj Odnośnik do komentarza
DeeI3o 8 Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 Niby kontrolery 3rd party miały działać z series x , ale mi np. nie wykrywa razera ( wolverine tournament) . Pad działał z one x a tu pipa... Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 413 Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 To skoro już start nowej konsoli porównujesz do Ps4, to pójdźmy dalej. Porównaj sobie jak blado wygląda start XSX w porównaniu do startu PS2, a co! Cytuj Odnośnik do komentarza
Inferi 49 Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 Jak nie umieja dyskutowac to niech minusuja - to swiadczy o nich. Ja nie jestem fanboyem Microsoftu ani Sony. Jestem graczem ktory gra i ktory pracuje w konkurencji, a prawda jest taka, ze na starcie obu konsol niema na ten moment w co grac. Na PS5 jest chociaz Spider, Remake Demonsow - podkreslam remake plus Astro. Cytuj Odnośnik do komentarza
Marcin_wawa 449 Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 Kurde jak można mieć czelność śmiać się z xboxa będąc fanem play(pipi)y5? Przecież to jak bycie fanem Legii Warszawa i śmianie się z Bayernu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Inferi 49 Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 1 minute ago, ASX said: Wczoraj dostałem konsole z Asasynem, oprócz tego zainstalowałem jeszcze Gears Tactics, Tetris Effect, NFS Jest, Destiny Beyond Light jedyną "stara grą" jest Need For Speed wszystkie inne do premierowe gry które trafiły do gamepassa w dzień premiery. Tyle tego, ze NFS napisales 2 razy, sorry jesli jednak to inny tytul z takim samym skrotem. No i szanujmy sie. Tetris? Brawo. Grasz to masz to wszystko ograne w dniu premiery lub troche po. Dla mnie nic tam niema. Ja chce nextgena i nextgenowe gry, a na ten moment Demonsy i Spider pokazuja namiastke tego. XSX ma zero. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lokomotywa 371 Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 3 minuty temu, Inferi napisał: Jak nie umieja dyskutowac to niech minusuja - to swiadczy o nich. Ja nie jestem fanboyem Microsoftu ani Sony. Jestem graczem ktory gra i ktory pracuje w konkurencji, a prawda jest taka, ze na starcie obu konsol niema na ten moment w co grac. Na PS5 jest chociaz Spider, Remake Demonsow - podkreslam remake plus Astro. spider jutro wychodzi, wiekszosc ogra wiec bedzie wart tyle co te gearsy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Inferi 49 Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 Zgadzam sie. Jedyna gra warta uwagi i naprawde mocna rzecz to Demonsy wygladajace pieknie i ktore starcza na dlugo. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 1 minutę temu, Inferi napisał: Zgadzam sie. Jedyna gra warta uwagi i naprawde mocna rzecz to Demonsy wygladajace pieknie i ktore starcza na dlugo. https://howlongtobeat.com/game?id=2439 jakieś 40h, a jak już graliście, bo przeciez jesteście hardkorowymi graczami, to pewnie krócej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Inferi 49 Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 Tam wszystko wyglada inaczej. Jesli komus gra podejdzie to nie skonczy sie na jednym przejsciu. Mozna tez bawic sie online co masakrycznie wydluza rozrywke. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 617 Opublikowano 11 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 Napisałem po prostu że Xbox X jest pierwszą konsolą od czasów bazarowych Pegasusów i pamiętnej kolekcji 999in1, która oferuje w niskiej cenie setki gier na start z tym że tym razem to nie jest ściema jak w przypadku podróbki Nesa. Pisanie w kontekście takiej oferty "że nie ma w co grać" to jakiś absurd. Bo nawet najbardziej wymagający gracze znajdą w gamepassie granie na długie miesiące. A już w następnym miesiącu czeka nas kolejna dostawa nowych tytułów. Druga sprawa jest to że konsola nie ma pokazujących jej moc gier startowych, co jest oczywistym problem i z tym nikt racjonalny tego nie neguje. Tutaj Xbox dał ciała po całości. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 XDDDD Nie mogę z taką logiką. Ok, to gearsy 5 też są mega długie, bo mozna przejść na wszystkich poziomach trudności, a z nextgenowym patchem doszedł kolejny! I mozna grac w co-opie, a to wydłuża zabawę! Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 538 Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 A ile grania online w Gerasy Nie ma co dyskutować z typami, co żyją w bance, że Xbox nie ma gier. Olac i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mike 97 Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 90GB FH4 zrzucało się 25 minut z zewnętrznego HDD 2,5". Teraz jeszcze 65 giba aktualizacji pod Series X Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 14 minut temu, ASX napisał: Wczoraj dostałem konsole z Asasynem, oprócz tego zainstalowałem jeszcze Gears Tactics, Tetris Effect, NFS Jest, Destiny Beyond Light jedyną "stara grą" jest Need For Speed wszystkie inne do premierowe gry które trafiły do gamepassa w dzień premiery. A oprócz tego czeka na jeszcze dziesiątki innych gier w abonamencie których nie zdążyłem ograć zanim sprzedałem KOXa, a w następnym miesiącu następna dostawą gierek do gamepassa, i ty serio uważasz że nie ma w co grać? Porównaj sobie tę sytuację z premierą PS4 kiedy ludzie byli zmuszeni 6 razy przechodzić Knacka, to nieba i ziemia Teraz tak naprawdę wychodzi, że wiele osób za prawdziwe gry uważa tylko często przehajpowane tytuły AAA. Dobrze jest jednak mieć szersze horyzonty i dostrzegać też te mniejsze produkcje. Być może dlatego w mojej topce 2020 są Ori i Hades. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi