Opublikowano 11 listopada 20204 l Do końca tygodnia emocje opadną jak się zrozumie, że nie ma w co grać. Dobrze, że ten AC wyszedł, bo już kompletnie by to było śmiechu warte.
Opublikowano 11 listopada 20204 l Ku.rwa, Gearsy 5 staroć XD 4k i 60 fps robi taką robotę, że mam ochotę splunąć, jak ktoś mówi o graniu w starocie XD. Ta gra jest dopiero z 2019 roku. Edytowane 11 listopada 20204 l przez Faka
Opublikowano 11 listopada 20204 l Srednie to duzo powiedziane. Nie zachowujcie sie jak fanboye. Gracie na 12 teraflopach w starocie w 60fps - wow. Czytam ten temat i widze same skargi, ze cos nie dziala, albo sa problemy. Taka prawda. Minusowalbym te wasze marudzenie o quick resume, padach i calej reszcze o ktorej piszecie, bo przeciez w tym temacie nie mozna pisac negatywnie. Od PS3 byłem u Sony i na razie jedyne moje narzekania są takie że trudno się przestawić co chwilę się pytam gdzie co i jak do tego nowy pad . Rzeczywiście wielkie mi problemy
Opublikowano 11 listopada 20204 l Typy tu włażą tylko po to żeby znowu te fanbojstwo plejstejszynowe uskuteczniać.
Opublikowano 11 listopada 20204 l Mam nadzieję, że Ci użytkownicy od staroci nie będą grali zaraz w TLOU 2, GOT czy DS na ps5 Edytowane 11 listopada 20204 l przez wojtas011
Opublikowano 11 listopada 20204 l 8 minutes ago, SG1-ZIELU said: 14 minutes ago, Inferi said: Srednie to duzo powiedziane. Nie zachowujcie sie jak fanboye. Gracie na 12 teraflopach w starocie w 60fps - wow. Czytam ten temat i widze same skargi, ze cos nie dziala, albo sa problemy. Taka prawda. Minusowalbym te wasze marudzenie o quick resume, padach i calej reszcze o ktorej piszecie, bo przeciez w tym temacie nie mozna pisac negatywnie. Od PS3 byłem u Sony i na razie jedyne moje narzekania są takie że trudno się przestawić co chwilę się pytam gdzie co i jak do tego nowy pad . Rzeczywiście wielkie mi problemy Ja Cie rozumiem. Jedyne osoby ktore na ta chwile moga byc bardzo zadowolone to byli posiadacze konsoli Sony ktorzy odrobia sobie zaleglosci. Natomiast reszta ktora gra - dawno ma hity Xboxowe ograne i musi czekac na gry pod XSX - ktorych jeszcze niema.
Opublikowano 11 listopada 20204 l Autor 10 minut temu, Donatello1991 napisał: Do końca tygodnia emocje opadną jak się zrozumie, że nie ma w co grać. Dobrze, że ten AC wyszedł, bo już kompletnie by to było śmiechu warte. Wczoraj dostałem konsole z Asasynem, oprócz tego zainstalowałem jeszcze Gears Tactics, Tetris Effect, NFS Jest, Destiny Beyond Light jedyną "stara grą" jest Need For Speed wszystkie inne do premierowe gry które trafiły do gamepassa w dzień premiery. A oprócz tego czeka na jeszcze dziesiątki innych gier w abonamencie których nie zdążyłem ograć zanim sprzedałem KOXa, a w następnym miesiącu następna dostawą gierek do gamepassa, i ty serio uważasz że nie ma w co grać? Porównaj sobie tę sytuację z premierą PS4 kiedy ludzie byli zmuszeni 6 razy przechodzić Knacka, to nieba i ziemia
Opublikowano 11 listopada 20204 l Niby kontrolery 3rd party miały działać z series x , ale mi np. nie wykrywa razera ( wolverine tournament) . Pad działał z one x a tu pipa...
Opublikowano 11 listopada 20204 l To skoro już start nowej konsoli porównujesz do Ps4, to pójdźmy dalej. Porównaj sobie jak blado wygląda start XSX w porównaniu do startu PS2, a co!
Opublikowano 11 listopada 20204 l Jak nie umieja dyskutowac to niech minusuja - to swiadczy o nich. Ja nie jestem fanboyem Microsoftu ani Sony. Jestem graczem ktory gra i ktory pracuje w konkurencji, a prawda jest taka, ze na starcie obu konsol niema na ten moment w co grac. Na PS5 jest chociaz Spider, Remake Demonsow - podkreslam remake plus Astro.
Opublikowano 11 listopada 20204 l Kurde jak można mieć czelność śmiać się z xboxa będąc fanem play(pipi)y5? Przecież to jak bycie fanem Legii Warszawa i śmianie się z Bayernu.
Opublikowano 11 listopada 20204 l 1 minute ago, ASX said: Wczoraj dostałem konsole z Asasynem, oprócz tego zainstalowałem jeszcze Gears Tactics, Tetris Effect, NFS Jest, Destiny Beyond Light jedyną "stara grą" jest Need For Speed wszystkie inne do premierowe gry które trafiły do gamepassa w dzień premiery. Tyle tego, ze NFS napisales 2 razy, sorry jesli jednak to inny tytul z takim samym skrotem. No i szanujmy sie. Tetris? Brawo. Grasz to masz to wszystko ograne w dniu premiery lub troche po. Dla mnie nic tam niema. Ja chce nextgena i nextgenowe gry, a na ten moment Demonsy i Spider pokazuja namiastke tego. XSX ma zero.
Opublikowano 11 listopada 20204 l 3 minuty temu, Inferi napisał: Jak nie umieja dyskutowac to niech minusuja - to swiadczy o nich. Ja nie jestem fanboyem Microsoftu ani Sony. Jestem graczem ktory gra i ktory pracuje w konkurencji, a prawda jest taka, ze na starcie obu konsol niema na ten moment w co grac. Na PS5 jest chociaz Spider, Remake Demonsow - podkreslam remake plus Astro. spider jutro wychodzi, wiekszosc ogra wiec bedzie wart tyle co te gearsy 5
Opublikowano 11 listopada 20204 l Zgadzam sie. Jedyna gra warta uwagi i naprawde mocna rzecz to Demonsy wygladajace pieknie i ktore starcza na dlugo.
Opublikowano 11 listopada 20204 l 1 minutę temu, Inferi napisał: Zgadzam sie. Jedyna gra warta uwagi i naprawde mocna rzecz to Demonsy wygladajace pieknie i ktore starcza na dlugo. https://howlongtobeat.com/game?id=2439 jakieś 40h, a jak już graliście, bo przeciez jesteście hardkorowymi graczami, to pewnie krócej.
Opublikowano 11 listopada 20204 l Tam wszystko wyglada inaczej. Jesli komus gra podejdzie to nie skonczy sie na jednym przejsciu. Mozna tez bawic sie online co masakrycznie wydluza rozrywke.
Opublikowano 11 listopada 20204 l Autor Napisałem po prostu że Xbox X jest pierwszą konsolą od czasów bazarowych Pegasusów i pamiętnej kolekcji 999in1, która oferuje w niskiej cenie setki gier na start z tym że tym razem to nie jest ściema jak w przypadku podróbki Nesa. Pisanie w kontekście takiej oferty "że nie ma w co grać" to jakiś absurd. Bo nawet najbardziej wymagający gracze znajdą w gamepassie granie na długie miesiące. A już w następnym miesiącu czeka nas kolejna dostawa nowych tytułów. Druga sprawa jest to że konsola nie ma pokazujących jej moc gier startowych, co jest oczywistym problem i z tym nikt racjonalny tego nie neguje. Tutaj Xbox dał ciała po całości.
Opublikowano 11 listopada 20204 l XDDDD Nie mogę z taką logiką. Ok, to gearsy 5 też są mega długie, bo mozna przejść na wszystkich poziomach trudności, a z nextgenowym patchem doszedł kolejny! I mozna grac w co-opie, a to wydłuża zabawę!
Opublikowano 11 listopada 20204 l A ile grania online w Gerasy Nie ma co dyskutować z typami, co żyją w bance, że Xbox nie ma gier. Olac i tyle.
Opublikowano 11 listopada 20204 l 90GB FH4 zrzucało się 25 minut z zewnętrznego HDD 2,5". Teraz jeszcze 65 giba aktualizacji pod Series X
Opublikowano 11 listopada 20204 l 14 minut temu, ASX napisał: Wczoraj dostałem konsole z Asasynem, oprócz tego zainstalowałem jeszcze Gears Tactics, Tetris Effect, NFS Jest, Destiny Beyond Light jedyną "stara grą" jest Need For Speed wszystkie inne do premierowe gry które trafiły do gamepassa w dzień premiery. A oprócz tego czeka na jeszcze dziesiątki innych gier w abonamencie których nie zdążyłem ograć zanim sprzedałem KOXa, a w następnym miesiącu następna dostawą gierek do gamepassa, i ty serio uważasz że nie ma w co grać? Porównaj sobie tę sytuację z premierą PS4 kiedy ludzie byli zmuszeni 6 razy przechodzić Knacka, to nieba i ziemia Teraz tak naprawdę wychodzi, że wiele osób za prawdziwe gry uważa tylko często przehajpowane tytuły AAA. Dobrze jest jednak mieć szersze horyzonty i dostrzegać też te mniejsze produkcje. Być może dlatego w mojej topce 2020 są Ori i Hades.