Bzduras 12 325 Opublikowano 1 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2022 1 minutę temu, LukeSpidey napisał: P.S. Czy dobrze rozumiem, że abonament Gold został zastąpiony już przez Passa? Nie, nadal istnieje, po prostu się nie opłaca w świetle GP. Jeśli chcesz tylko grać online i nie interesują Cię gierki z GP to nadal możesz kupić tylko Golda. Gry free2play nie wymagają też abonamentu do grania, więc w takiego Warzone, Forcika czy Fall Guys grasz tak, jak powinieneś - za darmo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 1 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2022 8 minut temu, LukeSpidey napisał: P.S. Czy dobrze rozumiem, że abonament Gold został zastąpiony już przez Passa? Nie, ale kupienie GamePassUltimate daje Ci dostęp do biblioteki gier i możliwość grania online. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 1 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2022 gold jest wymagany do taniego gamepassa 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 1 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2022 oby nigdy go nie usuneli przestancie narzekac na gwg bo sie doigracie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 306 Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 3 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Jeśli dobrze liczę to jakieś kilkanaście gier z tej grafiki już wyszło albo wyjdzie w najbliższych miesiącach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Xbox series two pozamiata Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Tak pewnie zagramy w nadchodzących miesiącach w Fable, Avowed, Everwild albo Hellblade 2. A może gra Kodzambo szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 w przeciagu nastepnych 12 msc zagrasz w grounded, deathloop, ghostwire, forza, minecraft legends, pentiment, starfield i redfall. Albo i nie, bo za "zagrajmerami" się nie nadąży. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. messer88 6 418 Opublikowano 3 Lipca 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 8 minut temu, 20inchDT napisał: w przeciagu nastepnych 12 msc zagrasz w grounded, deathloop, ghostwire, forza, minecraft legends, pentiment, starfield i redfall. Albo i nie, bo za "zagrajmerami" się nie nadąży. 1 10 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 No ale datę Deathloopa na Xa to mogliby podać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 010 Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 coś mi się wydaje, że deathloop w tym roku się nie ukaże. Już dawno powinna być podana data. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Nie mogą podać daty, bo sony ma marketing na rok. Wpadnie 14 lub 15 września bez zapowiedzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dandelion 26 Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Pamiętam jak za czasów PS3 się na forumku wyśmiewało, że Sony pokazuje tylko trailery bez dat i this is waiting, a na Xboxie zawsze gameplay i data premiery. A teraz jaranie się do grafiki z zapowiedziami na nie wiadomo kiedy, bo takie Fable na które bardzo mocno czekam, ma tylko 30s trailerka z żabą. Fajnie będzie jak wszystko z tej grafiki już wyjdzie, ale na razie to jest lipa straszna. Microsoft za szybko w 2021r wstał z kolan, bo w 22 znowu się na ryj wypierdolil Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 (edytowane) Wy tu możecie sobie narzekać, a MS co roku notuje wzrost wyników finansowych i subskrypcji GP, konsole też sprzedają się lepiej niż w poprzednich generacjach, to co się mają przejmować brakiem exów? Posty klawiaturowych wojowników z twittera czy forum nic nie zmienią. Tym bardziej, jak miesięczne zestawienia sprzedaży zwykle wyglądają tak: A wśród najczęściej rozgrywanych gier znajdują się jeszcze takie pozycje jak Fall Guys, Apex, Fortnite, Roblox, GTA 5 i Minecraft. O naśmiewaniu się z takich gier jak Grounded czy Pentiment nawet nie wspominam, bo to już zbyt żałosne. Edytowane 3 Lipca 2022 przez Bigby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 5 godzin temu, Lord Protector napisał: MIAZGA Tylko skąd na tej liście 007 od XGSP? Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 967 Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 dobra, w dupie mam kto zaczął, co kogo o co boli itd. każdy kolejny syf z dupy będzie nagradzany tygodniem. japa i korzystać z niedzieli a nie odwalać jak rasowe retardy. miejcie choć odrobinę rigcz'a Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 3 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Widzę że ominęła mnie gorąca dyskusja. Ja patrząc na ten temat, być może jestem w mniejszości, ale podoba mi się ten lineup na najbliższe miesiące. Chętnie zagram w Pentiment, As Dusk Fall (które z tego co widzę zalicza całkiem pozytywny odbiór w zapowiedziach), Redfall zapowiada się na kolejną dobrą grę od Arkane, Forza wygląda jak marzenia dla każdego fana racerów, a Starfield będzie pewnie jedną z największych, albo nawet największą premierą w 2023. Cholera nawet w te wyśmiewane Grounded zamierzam sprawdzić bo użytkownik @Wredny chwalił. A międzyczasie będą jeszcze kolejne dodatki do Godrizona czy Sea of Thieves w które gram, czy Deathloop i Ghostwire którym wygaśnie umowa na czasową ekskluzywność. Jeśli dla kogoś to słaby lineup, spoko rozumiem, nie będę go przekonywać żeby zmienił zdanie. Ale mi jako graczowi się podoba. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 010 Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 lineup jest słaby i to bardzo, ale na szczęście są jeszcze multiplatformy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Dwa lata kompletnego piachu w planie wydawniczym PlayStation 4 nie stanęły na przeszkodzie w przebiciu 100mln sprzedanych konsol. 2021 ładnie dostarczył w gierki, 2022 opiera się głównie na multiplaformach, a w 2023 zaczną już wychodzić gry przesunięte z 2023 i nikt nie będzie pamiętał o posusze wydawniczej. Gracze mają pamięć złotej rybki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 010 Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 36 minutes ago, ASX said: Widzę że ominęła mnie gorąca dyskusja. Ja patrząc na ten temat, być może jestem w mniejszości, ale podoba mi się ten lineup na najbliższe miesiące. Chętnie zagram w Pentiment, As Dusk Fall (które z tego co widzę zalicza całkiem pozytywny odbiór w zapowiedziach), Redfall zapowiada się na kolejną dobrą grę od Arkane, Forza wygląda jak marzenia dla każdego fana racerów, a Starfield będzie pewnie jedną z największych, albo nawet największą premierą w 2023. Cholera nawet w te wyśmiewane Grounded zamierzam sprawdzić bo użytkownik @Wredny chwalił. A międzyczasie będą jeszcze kolejne dodatki do Godrizona czy Sea of Thieves w które gram, czy Deathloop i Ghostwire którym wygaśnie umowa na czasową ekskluzywność. Jeśli dla kogoś to słaby lineup, spoko rozumiem, nie będę go przekonywać żeby zmienił zdanie. Ale mi jako graczowi się podoba. Większość tego co wymieniłeś wychodzi dopiero za rok. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 as dusk falls - lipiec, pentiment - listopad, grounded i deathloop - wrzesien, ghostwire - marzec. Starfield 23.3.23 wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 ADF wygląda na grę która sprawdziłaby się wybornie w XCloud. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 010 Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 As Dusk Fall, od oglądania już robiło mi się niedobrze, ciekawy styl graficzny aczkolwiek do gier mi to nie pasuje. Pentiment z blaku laku do pogrania na laptopie jak ktoś lubi takie gry, a Grounded to Pozostałe 3 gry fajne ale to w przyszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi