Opublikowano piątek o 05:443 dni co za zbieg okoliczności, ze idealnie rok po udało się uporać z series s
Opublikowano piątek o 07:082 dni MP1stReport: Persona 4 Remake to Be Announced at Xbox Games Sh...MP1st has been told by a source familiar with the situation that Persona 4 Remake will be announced at the Xbox Games Showcase this weekend.
Opublikowano piątek o 12:102 dni Takie nikt proste pytanie. Podczas przeprowadzki poodpinałem wszystkie zasilające kable, nie oznaczyłem który to konsola, soundbar, dekoder. Czy ma to znaczenie który podłącze? Dodam, wszystkie mają te same oznaczenie, 2,5A, 250v Edytowane piątek o 13:172 dni przez milupl
Opublikowano piątek o 13:242 dni Ale może nie wyglądają identycznie i po filmikach z unboxingów je zidentyfikujesz?
Opublikowano piątek o 13:262 dni Godzinę temu, milupl napisał(a):Takie nikt proste pytanie. Podczas przeprowadzki poodpinałem wszystkie zasilające kable, nie oznaczyłem który to konsola, soundbar, dekoder. Czy ma to znaczenie który podłącze? Dodam, wszystkie mają te same oznaczenie, 2,5A, 250vNie ma to żadnego znaczenia.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Spencer powiedział, że w przyszłym roku na 25 lat Xboxa wyjdą: Gears of War, Fable i NOWA Forza.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 1 minutę temu, SnoD napisał(a):Spencer powiedział, że w przyszłym roku na 25 lat Xboxa wyjdą: Gears of War, Fable i NOWA Forza.i czuje nowego xboxa
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Autor 2 minuty temu, SnoD napisał(a):Spencer powiedział, że w przyszłym roku na 25 lat Xboxa wyjdą: Gears of War, Fable i NOWA Forza.i "the return of a classic that has been with us since the beginning" czyli pewnie ten remake Haloco do nowego PC Handhelda
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 4 minuty temu, SnoD napisał(a):Spencer powiedział, że w przyszłym roku na 25 lat Xboxa wyjdą: Gears of War, Fable i NOWA Forza.Forza Horizon należy dodać.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Najlepsze co widziałem na tej konferencji to Spencer na Ozempicu. Seksowny bydlak.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. A "Everwild" jak nie było tak nie ma :( Ale brak "Fable" to jednak rozczarowanie jest, bo gra miała wyjść w tym roku przecież. Chyba, że z okazji tych 25. lat planują jakiś specjalny pokaz i wtedy zobaczymy co nas czeka w przyszłym roku? Trochę zawód jednak ten pokaz był :/
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Autor Jeśłi miałbym zgadywać to myślę że Fable i Gearsy zobaczymy na solidnym długim pokazie na corocznym Directicie gdzieś w styczniu lub lutym.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Mnie zastanawia do czego odnosi się ten Xbox PC który pojawiał się praktycznie na każdej zajawce. Chyba tego nie wyjaśnili.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. XboxPC czyli aplikacja na komputer, teraz też handheld. Nie ma w tym żadnego drugiego ukrytego dna
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Podali w ogóle ceny tych rog ally? Interesuje mnie ta wersja rog ally x.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Autor Xbox PC, to w skrócie sklep Microsoft Store na PC.Wszystko co wcześniej było gamingowe w Microsofcie jest teraz unifikowane pod szyldem Xboxa.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Teraz, Faka napisał(a):Podali w ogóle ceny tych rog ally? Interesuje mnie ta wersja rog ally x.Jak wszystkie PC handheldy - ok. 3K PLNów.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Z trzech pokazów z tego tygodnia ten Showcase Xboksa był dla mnie najciekawszy, co nie znaczy, że jakiś szczególnie wybitny. Za dużo braków (Fable, Gearsy, Perfect Dark, State of Decay 3, Contraband itd.), za mało faktycznych niespodzianek. No i kończenie CoDem...
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. I widać w co idą- CLOUDS. Ciekaw jestem ich nowej konsoli- co to będzie?!