Opublikowano wczoraj o 11:05 1 dzień 1 minutę temu, ASX napisał(a):No dla mnie to też jest zmiana bardziej wizerunkowa. Poklepie trochę po plecach konsolowców, którzy ostatnio czuli się pominięci, zadba o pozytywny PR i tyle. Ale moim zdaniem strategia Xboxa nie ulegnie większym zmianom. Nawet ta wizja "Wszystko jest Xboxem" będzie dalej realizowana, co widać nawet we wczorajszym oświadczeniu, tylko już bez marketingowego hasła, które wzbudzało tyle kontrowersji.Piszesz jak jakiś zelota Phila. Nie będzie już żadnego "wszystko jest Xboxem". Zmiana jest dobra okazało się że wszystkie decyzje Phila i murzynki którym przyklaskiwałeś idą do śmieci. Bardzo dobrze. Wizerunek jest ważny.
Opublikowano wczoraj o 11:36 1 dzień 28 minut temu, devilbot napisał(a):Piszesz jak jakiś zelota Phila. Nie będzie już żadnego "wszystko jest Xboxem".Zmiana jest dobra okazało się że wszystkie decyzje Phila i murzynki którym przyklaskiwałeś idą do śmieci. Bardzo dobrze. Wizerunek jest ważny.Jakby to był pierwszy raz jak Microsoft tak robi, to może nawet bym w to uwierzył, ale schemat "ratowania" gałęzi cały czas jest taki jak przy innych wcześniej...
Opublikowano wczoraj o 11:53 1 dzień Na ten moment kolejny przewrót, pierdu pierdu, nowa grafika, sratu tatu, konkretów brak. Szamotają się we własnym bagnie.Pojawiło się jakieś zielone światełko w tunelu, ale zobaczymy co finalnie pokażą, prócz fajnych wpisów na twitterze, jak to Xbox powraca, po tym jak już prawie zdechł.
Opublikowano wczoraj o 11:54 1 dzień Autor Xbox will be where the world plays and creates. We will build a global platform that connects players and creators everywhere. Console is at the foundation, delivering a premium experience, and cloud brings that experience to any device. You can play where you want, and your games, progress, friends, and identity stay with you across console, PC, mobile, and cloud.We Are Xbox - Xbox Wireno i tak przyklaskuje temu pomysłowi, bo podoba mi się wizja, nie bycia uwiązanym do jednego urządzenia, gdzie mogę mieć swoje Xboxowe gry i zapisy na konsoli, PC i handheldzie czy w chmurze.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 'The big things that we're thinking about'In an exclusive interview with Game File, new(ish) Xbox boss Asha Sharma and Xbox chief content officer Matt Booty explain their vision for Microsoft’s gaming divisionBut an open platform approach as with the Xbox Ally as well? I cited Allison's comments about what Microsoft's plans for the future Xbox hardware had been, at least under the prior regime."I wasn't part of those conversations, so we'll make those decisions going forward as a team and with our partners," Sharma said. "We'll share more when we can."Oby nie było żadnego epica, steama etc. Jedno konsolowe ui i żadnego pc bullshitu. Gry powinni też wydawać tylko na ms store, a nie pomagają innym się dorobić.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Xbox zmartwychwstał jak Jezus, tylko nie ma siły żeby odsunąć głaz u wejścia do jaskini :p
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Mam nadzieję że do końca roku MS jak i Sony pokażą nowe sprzęty, a w przyszłym roku będzie można je kupić. Znudziła mi się już ta generacja.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 13 minut temu, czarek250885 napisał(a):Mam nadzieję że do końca roku MS jak i Sony pokażą nowe sprzęty, a w przyszłym roku będzie można je kupić. Znudziła mi się już ta generacja.raczej dostaniemy next geny w 2028 roku
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 3 minuty temu, tomkill napisał(a):raczej dostaniemy next geny w 2028 rokuNie wierzę w jakies przesunięcie większe ,najwyżej 4-6 miesięcy.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Mi tam się w ogóle nie śpieszy, mam w co grać do końca życia. Tylko ja jeszcze ogrywam poprzednie generacje. Dopiero co kupiłem sobie PS5, do tego mnóstwo gier do ogrania na PC. Następna generacja to będzie jeszcze mniejszy skok graficzny niż z PS4 na PS5 no i jakich exów można się spodziewać jak teraz xbox w ogóle ich nie ma a sony miało jakieś 3 gry na krzyż bo resztę wydali na pecety.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Również nie widzę sensu przyspieszania premiery kolejnej generacji, spokojnie jeszcze dwa lata obecny sprzęt wydoli. Jak ktoś ma ciśnienie na lepszą grafikę to niezmiennie pozostaje balszak, przeskok generacyjny nie gwarantuje nam lepszych jakościowo gier.
Opublikowano 5 minut temu5 min Przeskok graficzny nie bedzie niczym nadzwyczajnym. Po prostu bedzie ladniejsza grafika, ktora dzisiaj jest juz osiagalna na PC. Wiadomo, w koncu konsole musza miec upgrade by nie byc zbyt mocno w tyle, ale nie ma co oczekiwac nie wiadomo jakiego przeskoku.To gry zdefiniuja dla mnie next-gena, jak GTA 6 czy Wiedzmin 4, a nie sam sprzet. Edytowane 3 minuty temu3 min przez Lukas_AT
Opublikowano 1 minutę temu1 min Autor Tylko dwa lata? ;)Patrząc na stan branży, budżety gier i rosnące ceny HW to aktualna generacja konsol będzie wspierana jeszcze przez wiele lat, nawet po wyjściu nowych konsol. Więc jeśli ktoś nie czuje presji i odpowiada mu jakość oprawy to moze spokojnie grać na XSX, PS5 czy XSS nawet do 2030, gier na pewno mu nie zabraknie.