Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Piękna historia Bzdurasa, może by tak film zrobić z tego? Pacing tylko trochę siada w 3/4
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. O miłości Jimsa7 do marki playstation już nagrano film lata temu mimo że chłop poznał ich konsole dopiero 19 listopada 2020
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. 28 minut temu, Czokosz napisał(a):Kurde ale serio mnie ten Clockwork interesuję bo lubię gry inXile.To pewnie będzie dobrze napisana solidna produkcja, powinna się dobrze sprzedać na pc. Czyli gra zupełnie nie w moim stylu ale wiadomo kupię bo ex.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Jimson nie przyjmuje do wiadomości, że komuś może nie leżeć zawsze dziewica? Kto by się spodziewał
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. 28 minut temu, jimmy napisał(a):Pacing tylko trochę siada w 3/4To jak w każdym exie sony
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. ale super ten napis wygląda Edytowane 12 godzin temu12 godz. przez wojtas011
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Autor Teraz już nawet w dashboardzie robią propagande ekskluzywności, ale zmiana nastąpiła w ciągu ledwie kilku miesięcy
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Ciekawe kiedy zmienią ten wygląd w dashu co Wojtas wrzucał jakiś czas temu. Też dobra drobna zmiana by była
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Autor Kwestia kilku tygodni. Przejdzie tylko przez wszystkie kręgi insjaderow i będzie dla wszystkich.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 5 godzin temu, ASX napisał(a):Ja kupię cyfrę i ogram w Game Passie dzięki temu wesprę twórców podwójnie zwłaszcza że cena w Polsce jest naprawdę ok. 279 zł, gdy tyle gier kosztuje dzisiaj ponad 300 zł. Z kolei Halo ma zawyżoną cenę w Polsce, w przeliczeniu z dolara powinno kosztować jakieś 220 zł. A tymczasem chcą249 zł, więc bez wyrzutów ogram w GP, a kupię dopiero po obniżce.https://perfectblue.pl/produkt/gra-xbox-series-x-halo-campaign-evolved/
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Autor 1 minutę temu, iluck85 napisał(a):https://perfectblue.pl/produkt/gra-xbox-series-x-halo-campaign-evolved/To wersja bez Play Anywhere, a ja zamierzam grać w Halo nie tylko na konsoli więc dzięki, ale nie jestem zainteresowany.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 9 godzin temu, suteq napisał(a):Jak przyszła Asha to była taka ekscytacja w internecie że Spencer out i w końcu wróci xboxa na dobrą drogę, a nagle się okazuje że wbija kolejny gwóźdź do jego trumny. Kto by się spodziewał xDSzybko poszło przynajmniej. A tak serio,to co ona może zrobić? Wszystko w gamingu ma 3 lata obsuwy jak nie lepiej
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Kupić by później zamknąć, nie rozumiem tej logiki, chyba że chce się przepuścić (przepalić)kasę z lewych interesów, ale to nie ta branża. Myślałem że ludzie w tym temacie trochę przesadzają, ale czytając to wszystko, na serio człowiek nie wie co oni chcą zrobić :/ no chyba, że to jakieś szachy 5d, których nie rozumiemy.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 4 godziny temu, ProstyHeker napisał(a):Od 2011 roku Atlus wydał kilkadziesiąt gier, z czego kilkanaście to Persony. Kij z tym, ile to reedycje i remake, wydają regularnie. Monster Huntery ciągle wychodzą, mamy 3 Yakuzy jRPG i pewnie z 15 klasycznych bitek zarówno nowych, jak i reedycji. Już pomijam jakieś mniejsze serie dla mangozjebów - gier na kilkadziesiąt godzin jest na pęczki. A że recykling assetów - kto jankesom broni robić dokładnie to samo? Sprzedaje się, ludzie zadowoleni, ciągle chcą więcej. Zresztą o czym mowa, Bethesda robi któryś raz tą samą grę, tylko w innej skórce.A wydać nowego Fallouta jest bajecznie prosto. Mają zasoby, wsparcie jednego z największych korpo IT na świecie wraz z jego specjalistami in-house, względny bo względny, ale jednak autorytet, żeby ściągnąć do siebie talenty. Mają też przy okazji totalny korporacjonizm, który zeruje wszystkie argumenty w poprzednim zdaniu i doi maksymalnie F76 CDPR lubi toNo kurna New Vegas został zrobiony w jeden rok przez Obsidian. Oddać Fallouta jakiemuś Larianowi czy Warhorse i byśmy dostali w końcu coś dobrego. Nawet ta grupa co zrobiła Fallout London by sobie poradziła. Śmieszne, że dostaliśmy od fanów za darmo nową pełnoprawną grę w świecie Fallouta a Todd i patałachy potrafią tylko wypluć nowe itemki do stora w F76.TES to już jest taka przepaść od kiedy wyszła ostatnia część, że za chwilę Skyrim będzie pełnoletni i pójdzie do sklepu po piwo i fajki. Nie wiem jak po takim czasie seria może jeszcze mieć jakichś fanów.
Opublikowano 5 minut temu5 min Autor 4 godziny temu, Chewie napisał(a):No kurna New Vegas został zrobiony w jeden rok przez Obsidian. Oddać Fallouta jakiemuś Larianowi czy Warhorse i byśmy dostali w końcu coś dobrego. Nawet ta grupa co zrobiła Fallout London by sobie poradziła. Śmieszne, że dostaliśmy od fanów za darmo nową pełnoprawną grę w świecie Fallouta a Todd i patałachy potrafią tylko wypluć nowe itemki do stora w F76.TES to już jest taka przepaść od kiedy wyszła ostatnia część, że za chwilę Skyrim będzie pełnoletni i pójdzie do sklepu po piwo i fajki. Nie wiem jak po takim czasie seria może jeszcze mieć jakichś fanów.No właśnie o tym pisałem że doinwestują, Fallouta aby następne gry mogły wychodzić szybciej.I chociaż nie wierze ze Larian czy Warhorse chcieliby się za to wziąć, bo mają teraz własne projekty na tapecie. To przecież mają też InExile założone przez twórców oryginalnego Fallouta, Obsidian które wcześniej zrobiło New Vegas. A mimo to przecież potencjał growy Fallouta był przez ostatnie lata całkowicie niewykorzystany, bo Bethesda z Toddem Howardem zajęta była na początku Starfieldem a teraz nowym TESem, a nowy Fallout dopiero gdzieś tam majaczy na horyzoncie i w tym tempie wyjdzie najwcześniej za jakieś 10 lat. Natomiast Obsidian robił własne gry, które w większości okazały się porażką finansową jak Avowed i Outer Worlds 2 i szczerze mówiąc patrząc na InExile i ich Clockwork Revolution to z całą sympatią są raczej małe szanse że okaże się hitem. Nie wierze że gdyby już wtedy przesunęli środki zainwestowane w te gry na Fallouta, to następna część nie mogłaby się ukazać szybciej.