Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

No nie było oczywiście, szczerze mówiąc myślę że ten okres wolności i tak potrwał znacznie dłużej niż wielu się spodziewało

• Odpowiedzi 39 tys.
  • Wyświetleń 3,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Kilka słów o nowej strategii od Ashy Sharmy XBOX:

Opublikowano
39 minut temu, ASX napisał(a):

Wyobraź sobie sytuację że przychodzisz do pracy i Twój szef mówi ci żebyś się nie przemęczał, porobił coś przez 2h a pozostałe 6 możesz przespać się w kanciapie

Ty naprawdę wierzysz że tak im pozwolono? I generalnie że jeśli masz wolność kreatywną to możesz nic nie robić? To czy to nie świadczy o studiu?

Może Ci wszyscy co tak ich żałowaliśmy jak Rare z tym mitycznym Everwild, Initiative z Perfect Dark to nie byli tacy zajebisci.

Ja po prostu uważam że wina jest wspólna, Microsoft za długo to przeciągał i teraz wygląda to jak jebana gilotyna. Ale nikt mi nie wmówi że ze strony tych studiów było wszystko w porządku i oni w pocie czoła chcieli tylko wydawać gierki a im nie pozwolono

Opublikowano

[TheVerge] Xbox is weighing up canceling its Marvel's Blade game and shuttering Arkane

Opublikowano

Może jakby pokazali trailer na Xbox Showcase to by się kupiec znalazł.

Opublikowano
40 minut temu, ASX napisał(a):

No nie było oczywiście, szczerze mówiąc myślę że ten okres wolności i tak potrwał znacznie dłużej niż wielu się spodziewało

Moze jednak bylo tak, ze to te studia robily w ch.uja MS przez te lata a teraz udaja ofiary leo

Opublikowano
Teraz, devilbot napisał(a):

To ci od redfalla? Dał bym im szansę.

To był Arkane Austin.

Opublikowano

Czyli to ci co ostatnia dobra grę wydali 10 lat temu Prey. Dobra to przesada ale klimat nawet spoko był

Opublikowano

Prey super gierka, a potem przez sześć lat praca nad trailerem Blejda w 2023 i od tamtej pory echo

Opublikowano

Bethesde powinni zamknąć. Te studio to jest dopiero scam.

Ratują się jak mogą teraz wydają Obliviona na s2 żeby słupki podbić

Opublikowano

naciąganie rzeczywistości tutaj jest godne asxa i snoda. szanuję delulu.

Opublikowano
  • Autor
32 minuty temu, drozdu7 napisał(a):

Ty naprawdę wierzysz że tak im pozwolono? I generalnie że jeśli masz wolność kreatywną to możesz nic nie robić? To czy to nie świadczy o studiu?

Może Ci wszyscy co tak ich żałowaliśmy jak Rare z tym mitycznym Everwild, Initiative z Perfect Dark to nie byli tacy zajebisci.

Ja po prostu uważam że wina jest wspólna, Microsoft za długo to przeciągał i teraz wygląda to jak jebana gilotyna. Ale nikt mi nie wmówi że ze strony tych studiów było wszystko w porządku i oni w pocie czoła chcieli tylko wydawać gierki a im nie pozwolono

Nie no to była hiperbola, nie mówię że nic nie robili czy się obijali. Chociaż jakieś pojedyncze jednostki takie na pewno były jak to w korpo. Ale jeśli prześledzić cykl wydawniczy tych studiów przed i po zakupie tych studiów przez MS to widać że u wiekszosci nic się specjalnie nie zmieniło. Po prostu cykl produkcji gier jest tak długi dzisiaj że graczom wydaje się że gry powstają w nieskończoność i w środku musi być niezły burdel.

No i na pewno po stronie studiów i developerów też jest jakaś część winy, ale nawet jeśli studio nie pracowało tak jak należy to i tak głównym winny jest Microsoft, który je do takiego stanu doprowadził. Nie powinno się tego tracić z oczu.

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, Figaro napisał(a):

naciąganie rzeczywistości tutaj jest godne asxa i snoda. szanuję delulu.

Chyba nie czytasz moich postów, bo postów to ja akurat krytykuje Microsoft, gdy inni próbują zwalać winę na studia i developerów.

Arkane to świetne studio, Deathloop, Prey to jedne z moich ulubionych gier. Niestety za jakością nie idzie sukces finansowy, jakby ich zamknęli byłaby wielka szkoda.

Opublikowano
Teraz, ASX napisał(a):

Chyba nie czytasz moich postów, bo postów to ja akurat krytykuje Microsoft, gdy inni próbują zwalać winę na studia i developerów.

Arkane to świetne studio, Deathloop, Prey to jedne z moich ulubionych gier. Niestety za jakością nie idzie sukces finansowy, jakby ich zamknęli byłaby wielka szkoda.

Koleżko, inni mogą nabierać się na Twoją tymczasową maskę "Obiektywnego Centrysty", ale nie ja.

Opublikowano

Matko boska, kto to słyszał zabijać albo restrukturyzować firmę z projektem który od lat istnieje tylko na papierze. Może jeszcze 5 lat dać Austinowi, będzie tytuł startowy na Helixa za 1499$

Opublikowano
  • Autor

Według cytowanego przez Figaro źródła gra miała pierwotnie wyjść w tym roku. Zaliczyła rok obsuwy i teraz jest planowane na koniec 2027, no i przekroczyla już planowany budżet.

5 minut temu, Figaro napisał(a):

Koleżko, inni mogą nabierać się na Twoją tymczasową maskę "Obiektywnego Centrysty", ale nie ja.

Nie jestem obiektywny, podobnie jak ty ;) ale przynajmniej moje podejście jest konsekwentne niezależnie kto zwalnia

Opublikowano

Microsoft przestań niszczyć nie swoje studia. Zostaw chłopów od Bonda a nie zabierasz im pieniąszki

Screenshot_20260630-204314.png

Screenshot_20260630-203623.png

Screenshot_20260630-203645.png

Opublikowano

Mam nadzieję że Asia podejmie jedna dobra decyzje i skasuje Avowed 2 i zaciągnie Obsidian do robienia Fallouta.

Opublikowano

Asia po prostu chce, żeby było jak kiedyś tj. Forza/Halo/Gearsy, ale wychodzące regularnie, czyli powrót do 360, a do tego zlecania na EXY second party, więc nie będą musieli nikogo utrzymywać poza jednym konkretnym dealem.

Opublikowano

Falloutów jeszcze niech więcej dadzą i będę zadowolony.

Opublikowano
  • Autor

Miala to być gra usługa od IO Interactive, wcześniej znans jako Project Dragon. Twórcy mówili że zawsze marzyli o stworzeniu tej gry.

Kolejna zła/dobra wiadomość to podobno OD od Kojimy jest bezpieczny

Opublikowano

Jebać GAASy prądem, niech robią sequel Bonda.

Edytowane przez Badus