Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Autor No nie było oczywiście, szczerze mówiąc myślę że ten okres wolności i tak potrwał znacznie dłużej niż wielu się spodziewało
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 39 minut temu, ASX napisał(a):Wyobraź sobie sytuację że przychodzisz do pracy i Twój szef mówi ci żebyś się nie przemęczał, porobił coś przez 2h a pozostałe 6 możesz przespać się w kanciapieTy naprawdę wierzysz że tak im pozwolono? I generalnie że jeśli masz wolność kreatywną to możesz nic nie robić? To czy to nie świadczy o studiu? Może Ci wszyscy co tak ich żałowaliśmy jak Rare z tym mitycznym Everwild, Initiative z Perfect Dark to nie byli tacy zajebisci. Ja po prostu uważam że wina jest wspólna, Microsoft za długo to przeciągał i teraz wygląda to jak jebana gilotyna. Ale nikt mi nie wmówi że ze strony tych studiów było wszystko w porządku i oni w pocie czoła chcieli tylko wydawać gierki a im nie pozwolono
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. [TheVerge] Xbox is weighing up canceling its Marvel's Blade game and shuttering Arkane
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Może jakby pokazali trailer na Xbox Showcase to by się kupiec znalazł.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 40 minut temu, ASX napisał(a):No nie było oczywiście, szczerze mówiąc myślę że ten okres wolności i tak potrwał znacznie dłużej niż wielu się spodziewałoMoze jednak bylo tak, ze to te studia robily w ch.uja MS przez te lata a teraz udaja ofiary
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Teraz, devilbot napisał(a):To ci od redfalla? Dał bym im szansę.To był Arkane Austin.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Czyli to ci co ostatnia dobra grę wydali 10 lat temu Prey. Dobra to przesada ale klimat nawet spoko był
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Prey super gierka, a potem przez sześć lat praca nad trailerem Blejda w 2023 i od tamtej pory echo
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Bethesde powinni zamknąć. Te studio to jest dopiero scam.Ratują się jak mogą teraz wydają Obliviona na s2 żeby słupki podbić
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. naciąganie rzeczywistości tutaj jest godne asxa i snoda. szanuję delulu.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Autor 32 minuty temu, drozdu7 napisał(a):Ty naprawdę wierzysz że tak im pozwolono? I generalnie że jeśli masz wolność kreatywną to możesz nic nie robić? To czy to nie świadczy o studiu?Może Ci wszyscy co tak ich żałowaliśmy jak Rare z tym mitycznym Everwild, Initiative z Perfect Dark to nie byli tacy zajebisci.Ja po prostu uważam że wina jest wspólna, Microsoft za długo to przeciągał i teraz wygląda to jak jebana gilotyna. Ale nikt mi nie wmówi że ze strony tych studiów było wszystko w porządku i oni w pocie czoła chcieli tylko wydawać gierki a im nie pozwolonoNie no to była hiperbola, nie mówię że nic nie robili czy się obijali. Chociaż jakieś pojedyncze jednostki takie na pewno były jak to w korpo. Ale jeśli prześledzić cykl wydawniczy tych studiów przed i po zakupie tych studiów przez MS to widać że u wiekszosci nic się specjalnie nie zmieniło. Po prostu cykl produkcji gier jest tak długi dzisiaj że graczom wydaje się że gry powstają w nieskończoność i w środku musi być niezły burdel. No i na pewno po stronie studiów i developerów też jest jakaś część winy, ale nawet jeśli studio nie pracowało tak jak należy to i tak głównym winny jest Microsoft, który je do takiego stanu doprowadził. Nie powinno się tego tracić z oczu.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Autor 1 minutę temu, Figaro napisał(a):naciąganie rzeczywistości tutaj jest godne asxa i snoda. szanuję delulu.Chyba nie czytasz moich postów, bo postów to ja akurat krytykuje Microsoft, gdy inni próbują zwalać winę na studia i developerów. Arkane to świetne studio, Deathloop, Prey to jedne z moich ulubionych gier. Niestety za jakością nie idzie sukces finansowy, jakby ich zamknęli byłaby wielka szkoda.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Teraz, ASX napisał(a):Chyba nie czytasz moich postów, bo postów to ja akurat krytykuje Microsoft, gdy inni próbują zwalać winę na studia i developerów.Arkane to świetne studio, Deathloop, Prey to jedne z moich ulubionych gier. Niestety za jakością nie idzie sukces finansowy, jakby ich zamknęli byłaby wielka szkoda.Koleżko, inni mogą nabierać się na Twoją tymczasową maskę "Obiektywnego Centrysty", ale nie ja.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Matko boska, kto to słyszał zabijać albo restrukturyzować firmę z projektem który od lat istnieje tylko na papierze. Może jeszcze 5 lat dać Austinowi, będzie tytuł startowy na Helixa za 1499$
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Autor Według cytowanego przez Figaro źródła gra miała pierwotnie wyjść w tym roku. Zaliczyła rok obsuwy i teraz jest planowane na koniec 2027, no i przekroczyla już planowany budżet.5 minut temu, Figaro napisał(a):Koleżko, inni mogą nabierać się na Twoją tymczasową maskę "Obiektywnego Centrysty", ale nie ja.Nie jestem obiektywny, podobnie jak ty ;) ale przynajmniej moje podejście jest konsekwentne niezależnie kto zwalnia
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Microsoft przestań niszczyć nie swoje studia. Zostaw chłopów od Bonda a nie zabierasz im pieniąszki
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Mam nadzieję że Asia podejmie jedna dobra decyzje i skasuje Avowed 2 i zaciągnie Obsidian do robienia Fallouta.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Asia po prostu chce, żeby było jak kiedyś tj. Forza/Halo/Gearsy, ale wychodzące regularnie, czyli powrót do 360, a do tego zlecania na EXY second party, więc nie będą musieli nikogo utrzymywać poza jednym konkretnym dealem.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Autor Miala to być gra usługa od IO Interactive, wcześniej znans jako Project Dragon. Twórcy mówili że zawsze marzyli o stworzeniu tej gry. Kolejna zła/dobra wiadomość to podobno OD od Kojimy jest bezpieczny
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Jebać GAASy prądem, niech robią sequel Bonda. Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez Badus