drozdu7 2 690 Opublikowano 7 Maja Udostępnij Opublikowano 7 Maja Tam to już korpo na pełnej wjechało. Jeszcze brakuje podmianki Spencera na kogoś nowoczesnego i znającego potrzeby młodych graczy Cytuj Odnośnik do komentarza
Deeejve 9 Opublikowano 7 Maja Udostępnij Opublikowano 7 Maja Tango - dwa ostatnie projekty to słaby średniak i dobra gra dla wąskiej niszy Arkane - ostatni projekt to paździerz w postaci redfalla Chyba nie ma czego żałować, szczególnie że deweloperzy i tak zostaną przeniesieni do innych studiów 7 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Chewie 131 Opublikowano 7 Maja Udostępnij Opublikowano 7 Maja 1 godzinę temu, ASX napisał: twórcy Redfalla i HiFi Rush Tych arkane niech zamykają w pizdu, trzeba nie mieć wstydu żeby wypuścić takie gówno jak redfall. Gorsi już są tylko polacy z cedepu 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 7 Maja Udostępnij Opublikowano 7 Maja (edytowane) 2 godziny temu, ASX napisał: twórcy Redfalla i HiFi Rush No ja tego nie ogarniam. Tango to w ogóle mindfuck i całkowicie niezrozumiała decyzja Arkane mogło dostać szansę, no chyba że tam jakiś exodus pracowników był, ale Tango to było jedyne studio w JP. Myślę, że chyba skasowali jakiekolwiek plany na rozwój swoich studiów w JP. Edytowane 7 Maja przez SnoD Cytuj Odnośnik do komentarza
Pix 902 Opublikowano 7 Maja Udostępnij Opublikowano 7 Maja Nikt tego nie powie głośno, ale niestety gejmpas boży z milionem gier "za darmo" day one, ma czasami swoją mroczną stronę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 7 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja Takie mniejsze gierki jak HiFi Rush, Pentiment czy Psychonauts 2 często były wyśmiewane na forum, ale ja akurat lubiłem Xboxa za te różnorodną biblioteke i dawanie szansy mniejszym tytułom. Jeśli teraz ma się to zmienić, na rzecz blockbusterow to słabo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 7 Maja Udostępnij Opublikowano 7 Maja Naprawdę kiepsko się zestarzało No jakby nie można było nie wiem, obciąć studia do teamu odpowiedzialnego za HFR i ciągnąć dalej IP. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 7 Maja Udostępnij Opublikowano 7 Maja 5 minut temu, SnoD napisał: Naprawdę kiepsko się zestarzało No jakby nie można było nie wiem, obciąć studia do teamu odpowiedzialnego za HFR i ciągnąć dalej IP. Ja mam nadzieje, ze forumowi fani Xboxa przynajmniej wyciągną wnioski i przestaną wklejać te gówno tweety od zjebów pracujących dla centrali bo chyba w końcu jasne ze prawdy to oni nie napiszą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 7 Maja Udostępnij Opublikowano 7 Maja 8 minut temu, ASX napisał: Takie mniejsze gierki jak HiFi Rush, Pentiment czy Psychonauts 2 często były wyśmiewane na forum, ale ja akurat lubiłem Xboxa za te różnorodną biblioteke i dawanie szansy mniejszym tytułom. Jeśli teraz ma się to zmienić, na rzecz blockbusterow to słabo. Nie zmienią, bo cockbustery to nie jest raczej domena MSu. Wątpię żeby miało się to zmienić po zamknięciu mniej uzdolnionych studiów. Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 7 Maja Udostępnij Opublikowano 7 Maja MS bardzo źle wyjdzie wizerunkowo w samej branży na zamknięciu Tango, które wydało tak uznaną grę jak HFR. Reorganizacja, obcięcie etatów do skali projektów czy nawet rebrand studia, ale pozbycie się teamu od HFR, to bardzo zły sygnał. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 7 Maja Udostępnij Opublikowano 7 Maja Ale jak to, przecież pisano na forum, że multum pobrań z gamepassa i studia są zarobione. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tlas 433 Opublikowano 7 Maja Udostępnij Opublikowano 7 Maja 16 minut temu, ASX napisał: Takie mniejsze gierki jak HiFi Rush, Pentiment czy Psychonauts 2 często były wyśmiewane na forum, ale ja akurat lubiłem Xboxa za te różnorodną biblioteke i dawanie szansy mniejszym tytułom. Jeśli teraz ma się to zmienić, na rzecz blockbusterow to słabo. Psychonauts 2 to mniejsza gierka? Wyśmiewana? Na jakiej planecie? 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 7 Maja Udostępnij Opublikowano 7 Maja Jestem bez jaj WŚCIEKŁY za zamknięcie Tango. Sprzedaję tego bezużytecznego kloca. Yebany microsoft, rak tej branży od 2001 roku. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 592 Opublikowano 7 Maja Udostępnij Opublikowano 7 Maja To w końcu okazuje się, że ten Redfall wcale nie był robiony przez twórców Dishonored, tak? No bo cały czas tak było pisane przy okazji dyskusji w temacie Redfall, że "jak po Disnhonored mogli takiego gówno wysrać". Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 7 Maja Udostępnij Opublikowano 7 Maja Zależy jak wiatr zawieje hejterom. Teraz wszyscy rozpaczają za Arkane, ale bece nie było końca przy premierze Redfall. xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 7 Maja Udostępnij Opublikowano 7 Maja W lipcu jeszcze ubiją exy z 360(których nie ma na nowszych xboxach) zamykając sklepik, a jednocześnie pierdolą coś o ochronie gier, bo niby powstał zespół, który ma za to odpowiadać. No i tak to właśnie u nich wygląda, co innego mówią, co innego robią, i tak od lat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 7 Maja Udostępnij Opublikowano 7 Maja Nie no, ludzie, wierzenie gadającym głowom czy to z Nintendo, MSu czy Sony to naprawdę materiał pod wakacje w Choroszczy. Jedyne co może trzymać studia na powierzchni to dobre gry które przyciągają do usługi/platformy, ale zawsze trzeba liczyć na łut (nie)szczęścia. Druga sprawa, że jebany Microsoft w ogóle nie reklamuje swoich gier, a potem zdziwko, że nikt ich nie kupuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 7 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 15 minut temu, tlas napisał: Psychonauts 2 to mniejsza gierka? Wyśmiewana? Na jakiej planecie? tak mniejsza gierka AA, zrobiona przez mniejszy zespół, sprzedawana w niższej cenie, z budżetem który pewnie stanowiłby ułamek budżetu jakiegoś blockbustera w stylu Spidermana. i tak była wyśmiewana tutaj przed premierą, zwłaszcza za grafikę która odstawała od gierek AAA. Można się domyślić kto i w jakich okolicznościach to robił. Potem po premierze Raz jednak pozamykał mordy. Cytuj Odnośnik do komentarza
tlas 433 Opublikowano 7 Maja Udostępnij Opublikowano 7 Maja Oj żeby tylko takie gry AA wychodziły. Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 592 Opublikowano 7 Maja Udostępnij Opublikowano 7 Maja MS ma takie podejście "a na chuj reklamować jak i tak nie będziemy na miejscu sony aaaaa jebać to, w ogóle nie ma sensu nic robić, nawet jakbyśmy byli pierwsi w kulach to by nic nie dało" 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 7 Maja Udostępnij Opublikowano 7 Maja Gdyby to było tylko Arkane Austin to bym nawet przyklasnął i powiedział że decyzja opóźniona o rok, ale te Tango to jakiś trolling. Czekam na korpofikołki knura który będzie tłumaczył tę decyzję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 7 Maja Udostępnij Opublikowano 7 Maja Klasycznie: We are incredibly proud of our studios at Xbox, dedicated to bring the best gaming experience to our beloved fans. Spencer, bandyto, przeproś za Xboxa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 7 Maja Udostępnij Opublikowano 7 Maja Te fikoły każdego wydawców od kilku dobrych lat sprawiają że się grać czasami odechciewa Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 7 Maja Udostępnij Opublikowano 7 Maja Nie no jeszcze doda coś o tym, że to była trudna decyzja, że ludzie z tych studiów to niesamowici pasjonaci i talenty, że oni by bardzo chcięli ale niestety się zesrało i nie moga ich nie wypierdolić z roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi