SG1-ZIELU 870 Opublikowano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 https://gamingintel.com/warzone-pay-to-win-confirms-jgod/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 12 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 27 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 Taki fajny jest ten Warzone, tak fajnie sie biega i strzela, ale technicznie jest tak spierdolony jak zadna inna gra, z tymi developerami co maja wyjebane w community. Od jakiegos czasu w ogole jest niegrywalne, bo moje lobby wygladaja tak: Cytuj Odnośnik do komentarza
Dybala 0 Opublikowano 28 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 (edytowane) Ostatnio po aktualizacji warzone nie mam możliwości grania ze znajomymi. Nie mogę dołączyć do nikogo ale znajomi mogą do mnie. Gdy już są w lobby i znajdzie grę, po chwili ich wywala. Gdy próbuje do kogoś z nich dołączyć jest komunikat "nie można dołączyc do sesji gry, nie można polaczyc z hostem lub gra jest zapauzowana" męczę się z tym już 3 dni. Może pomożecie Pozdrawiam. Edytowane 28 Stycznia 2021 przez Dybala Cytuj Odnośnik do komentarza
KrwawaRyba 22 Opublikowano 6 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 @Dybaladalej masz problemy? Najlepiej otworzyć NAT bez względu na platformę. Przy średnim, jeżeli inni również mają średni NAT, mogą pojawiać się konflikty. Dziwne, że przed patchem było ok Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 271 Opublikowano 27 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 Podobno w kwietniu nowa mapa. https://www.eurogamer.pl/articles/2021-02-26-mapa-cod-warzone-zostanie-wysadzona-w-powietrze-raport Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 27 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 "Nowa edycja mapy ma być narracyjnym przejściem Warzone z „ery” Modern Warfare do podserii Black Ops" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 https://charlieintel.com/warzone-verdansk-84-revealed/95717/?fbclid=IwAR1ordWgHfPrn152SdN3p1mzymaIRPLjv2DelCXntCwGgz2XMn59aleAg6c https://www.callofduty.com/blog/2021/04/Warzone-Season-Three-Overview-Verdansk-84 Summit i standoff w warzone fajne zmiany, podoba mi się jak teraz wyglada mapa, dużo jaśniejsza, ładniejsza przez to ze dzieje się podczas wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Imo kiepska mapa, kolorystyka jest dramatyczna, zmiany czysta kosmetyka.Rok grania, kupa godzin przegrana, gra dalej zachowuje się jak w fazie beta, nowa mapa to podmiana budynków. Ta gra ma dramatyczne wsparcie pomimo swojej sporej popularności Raven to najgorsze co się mogło przytrafić warzone. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 No fortnite to to nie jest xd Cytuj Odnośnik do komentarza
ProstyHeker 1 839 Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 (edytowane) Gra w to ktokolwiek bez broni z blueprintów? Kto by mnie nie ubił, ten ma przyczajonego węża, soczystą Monikę czy innego Jurnego Sebastiana. Zawsze full auto no recoil xD Nowa mapa to lipa, podmienili cienie na bardziej niebieskie (bo w latach 80 cienie były bardziej analogowe), a tak to w sumie nic nowego. Draw distance gorszy na XSX niż przed tym sezonem. Tekstury się nie ładują, co widać na sceeenie. Nie ściągałem hi-res, bo szkoda mi dysku, i tak to zaraz wywalę. Aha, ten resetujący mapę grzyb atomowy to sprite, który podąża za kamerą gracza. Który mamy rok? XD No i ja gram tylko Grabież, bo BR nie trawię. Edytowane 23 Kwietnia 2021 przez ProstyHeker Cytuj Odnośnik do komentarza
Aleks 488 Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Mało grałem w tego CoDa, w sumie kilka godzin. Dla mnie jedynym plusem Warzona jest fakt, że mogę w niego zagrać ze znajomymi między platformami (X/PS/PC). Ale to też trzeba traktować rozrywkowo i nie nastawiać się na wynik. Gra ktoś na padzie vs myszka/klawiatura i odnosi jakieś sukcesy? Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Nowa/stara mapa i widzę poruszenie w temacie dynia. Gra ta sama, tylko trzeba bylo zrobić poruszenie w temacie by gracze znowu wrócili, ot caly plan biznesowy activision. Ale jak widać działa i ludzie wrócą na pare tygodni. Zawsze wracają. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2021 haha ofi mistrz psychologii, mastermind Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 271 Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Dla mnie zmiany na minus. Szczerze liczyłem na odświeżenie w stylu Fortnite a dostałem w sumie sam nie wiem co. Mod? XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 271 Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2021 15 godzin temu, Aleks napisał: Mało grałem w tego CoDa, w sumie kilka godzin. Dla mnie jedynym plusem Warzona jest fakt, że mogę w niego zagrać ze znajomymi między platformami (X/PS/PC). Ale to też trzeba traktować rozrywkowo i nie nastawiać się na wynik. Gra ktoś na padzie vs myszka/klawiatura i odnosi jakieś sukcesy? Pewnie. MaZZeo i Kubson wygrali kilka meczy. Sam dwa razy byłem w top 3 i kilka razy top 5. U mnie problem polega na tym, że za mało grałem w WZ i kiedy dochodzi do finału zapominam jak się strzela, równie dobrze mogę odłożyć pada i grzecznie czekać na kulkę xD Brakuje mi opanowania z Rainbow Six. Tam się czuję najlepiej 1v1 albo jak zostaje sam vs kilku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Ja tam systematycznie od roku, gra ma swoje bolączki, ale imo najlepszy battle royale. Chciałoby się jednak cross play tylko konsolowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Idzie wygrać na padzie, największa bolączka WZ nie są gracze korzystający z klawiatury i myszki tylko cheaterzy. Podoba mi się jak ta mapa wyglada, kolorystyka na duży plus, jedyne do czego mam zastrzeżenie to nowy gułag, tragedia chciałbym powrotu tego pierwszego oraz większe zmiany bo jednak jest ich mało, co prawda rozegrałem gdzieś ok 90h na starym warzone to jeszcze mnie tak to nie boli ale rozumiem żal ludzi co tylko łupią w WZ. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 7 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 https://www.eurogamer.net/articles/2021-05-06-rambo-is-coming-to-call-of-duty-warzone ciekawe czy wrzuca resztę ekipy z lat '80 xd Cytuj Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 17 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 (edytowane) Dobra dałem tej gierce kolejną szansę. Setting/mapa mi się podoba, ilość graczy też. Ogólnie to giera ma potencjał. ale Chryste jakie to jest niedorobione. Pingi jakies z kosmosu mam. Czeka się na mecz długo. Festiwal mikrotranzakcji i grindu by bronie modyfikować. No i ten dzwięk. Nie mam pojęcia skąd strzelają. Kto gdzie biegnie. Kilka razy do top 5 dotrwałem. Kilka fajnych akcji się zdarzyło. Odpaliłem Apexa po kilku dniach WZ i zrozumiałem za co kocham tamtą grę. To ja odpuszczam już kompletnie tego coda. Edytowane 17 Maja 2021 przez qraq_pk Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 17 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 Niestety warzone ciągle jakby był w fazie beta i nigdy z tego nie wyjdzie. Jest jednak na tyle miodny, że nie widzę dla siebie alternatywy. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 17 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 Warzone się tak samo kocha jak i nienawidzi. Ma mnóstwo wad, ale też miód płynie strumieniami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 17 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 Najgorzej z tym całym cross play. Na xboxie nie wyłączysz, na ps4 tak. A granie z pc to cziterska patologia. By zostawili cross play konsolowy tylko. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 271 Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 https://charlieintel.com/cold-war-warzone-season-3-reloaded-rambo-mcclane-80s/101941/ tutaj dokładna rozpiska co i jak, ale będzie grane Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi