March 27, 20205 yr 46 minut temu, Mejm napisał: I co w tym zlego? Jest to uwłaczające dla białej rasy kąsolomaniaków. 14 minut temu, grzybiarz napisał: Nie szukaj tu rasizmu, po prostu najgorsza okładka Najgorsza to ta z Cloudem. Edited March 27, 20205 yr by Butt
March 27, 20205 yr 1 hour ago, grzybiarz said: Nie szukaj tu rasizmu, po prostu najgorsza okładka Bo murzyn xd
March 28, 20205 yr 51 minut temu, number_nine napisał: wiadomo, że najlepsze z duperami I tylko cyckuff brak
March 28, 20205 yr Zaskoczyliście mnie tą darmową wysyłką, grzech nie skorzystać, tym bardziej, że nie mam zamiaru chodzić po galeriach w celu odwiedzenia in medio. Szacun. Mam tylko nadzieję, że dotrze bez problemów xd.
March 28, 20205 yr Szkoda, że nie ma paczkomatu. Nawet nie jako daromowa opcja bym brał. Bo listonosz zostawi awizo, a potem turlać się na PP i stać w kolejce to jednak nie. A np. pozostałe dwie gazety (WiZ i NF) od prószyńskiego mogłem wziąć do paczkomatu....
March 28, 20205 yr 14 minut temu, kotlet_schabowy napisał: Zaskoczyliście mnie tą darmową wysyłką Nie wiem czy to akcja tylko na czasy obecne, ale pixele zawsze mialy wysylke pojedynczych za free. A skoro ten sam wydawca wiec pewnie przeszlo i na pe.
March 28, 20205 yr 23 minuty temu, Basior napisał: Bo listonosz zostawi awizo, a potem turlać się na PP i stać w kolejce to jednak nie. Listonosz nie zostawi awizo. Gazetki wysyłane są listem zwykłym, ekonomicznym. Nie masz numeru nadania, ani awiza. Ale spoko, nic nie ginie. To tak samo rachunki przychodzą tez zwykłym i nigdy nie giną, wiec spokojna głowa.
March 28, 20205 yr No cóż, w obliczu takich a nie innych okoliczności też zamówiłem z dostawą do skrzynki. A w ramach wsparcia wziąłem dwa egzemplarze. I dorzuciłem Pixela, bo dawno nie zaglądałem do tego pisma. Mam nadzieję, że przesyłka dotrze xd
March 28, 20205 yr Dojsc dojdzie, pytanie kiedy. Mi sie w tym miesiacu spoznily dwa polecone o 14dni. Na pocieszenie powiem, ze dokladnie rok temu mialem identyczny poslizg a epidemii nie bylo.
March 28, 20205 yr 3 godziny temu, MYSZa7 napisał: Ładna reklama u góry forumka, tak trzymać. No właśnie z niej dowiedziałem się, że wysyłka jest gratis. A zaszaleję i też zamówię, oczywiście numer z Tifą.
March 29, 20205 yr Tydzień obsuwy względem kalendarza i 1 kwietnia. Szkoda że koronawirus zabił Prima aprilis w tym roku.
March 30, 20205 yr Aż się tutaj zarejestrowałem z tego wszystkiego... Zamówiłem numer z przesyłką pocztową. Chciałem też prenumeratę zamówić, ale trochę mnie wasze wpisy (szczególnie Rodżera) ostudziły, bo co wtedy jak koronawirus pokona nasz szmatławiec? Bede dzwonił i sie pytał gdzie som moje piniondze PS. Gdzie wy tam murzyna widzicie? Są 2 skośne niunie, jeden transik i jakiś jasny rumun nakoksowany
March 30, 20205 yr Właśnie złożyłem zamówienie. Zakochałem się w Aeris z okładki cudeńko po prostu. Podoba mi się opcja darmowej wysyłki z możliwością wyboru okładki. Plusik dla Was.
March 30, 20205 yr Dobra, najwyżej będę płakać - sam numer jak i prenumerata zamówione, liczę na dużo emocji i ten dreszczyk "czy mail z PDFem przyjdzie na czas"