March 30, 20205 yr Gdzie będzie was najłatwiej kupić? Halo, żyje ktoś tam? W jakich kioskach jestescie? Pytam bo Empiki zamknięte a tylko tam kupowałem pismo Edited March 31, 20205 yr by Tarantino
March 31, 20205 yr No ale w jakich jesteście? Dawno temu, lata wręcz, szukałem i cda był w kioskach, pe nigdzie niemal. Ale były Empiki więc luz
March 31, 20205 yr Author PE głównie jest w sieciówkach typu Empik, InMedio, Relay, placówki Kolportera. Nie mam konkretnej listy kiosków, zwłaszcza że to też się na bieżąco zmienia (np. jeden punkt nie sprzedaje numeru przez 3-4 miesiące, to miejsce jest zmieniane).
March 31, 20205 yr to ruch jeszcze istnieje? osobiście zamiast zadawać debilne pytania zamówiłbym on-line, albo poszedł do tego konkretnego kiosku zapytać, ale jak lubisz Edited March 31, 20205 yr by snejk04
March 31, 20205 yr Author Ruch ma też swoje fajne punkty i jeśli już, to szybciej bym szukał tam niż po kioskach.
March 31, 20205 yr PDFa już pobrałem, to chociaż na telefonie się przeglądnie, zanim przyjdzie wersja papierowa.
April 1, 20205 yr 13 godzin temu, Tarantino napisał: Ruch? pisalem wyżej, a w sumie i nie raz. Masz kiosk pod domem? To idziesz do pani i prosisz ją o PE, to będzie dla Ciebie zamawiać.
April 1, 20205 yr Osiedlowy kiosk w rodzinnym mieście nie zawiódł, nowy numer z dupcią (Tifa?) na okładce w moich rękach. Edited April 1, 20205 yr by MYSZa7
April 1, 20205 yr Zapytam z ciekawosci. Papierowe wersje magazynu są wysyłane w dniu premiery czy przed?
April 1, 20205 yr Jaki to był mail, gdzie się pisało i dostawało pdfa? Nic na mailu, czy w skrzynce nie dostałem. Dobra mam: http://shop.psxextreme.pl/shoppsx/prenumerata_pdf/ jakby ktoś chciał dostać pdfa i ma prenumeratę, a nie dostał maila, to tu link Edited April 1, 20205 yr by grzybiarz
April 1, 20205 yr Czekanie na mail z PDFem to niemal mistyczne doświadczenie Rano trochę smutnąłem, że nie doszło, ale link był wrzucany na ostatnich stronach tematu i z łatwością można było ogarnąć sobie cyfrową wersję. Ku mojemu zaskoczeniu - bardzo dobrze czyta się Ekstrimka na ekranie, jako przerywnik pomiędzy aktywnościami pracowniczymi. Niezmarnowany hajs, bez dwóch zdań. Fizycznego wydania nie widać, ale kij z nim na razie.
April 1, 20205 yr W Auchanie sporo egzemplarzy, co najmniej z 10, także zakładam że w innych marketach to samo. Bez problemu można kupić, co też uczyniłem, choć prenumerata również zamówiona.
April 1, 20205 yr UWAGA UWAGA mieszkańcy Krakowa! Środa, godz 19:15, Krokus na Bora-Komorowskiego, Inmedio. Egzemplarze PE z okładką Aeris, zostało około 5 sztuk! Spieszyć się! Dzięki zgredy! :-)
April 1, 20205 yr Jeszcze się upewnię: jak zamówiłem pojedynczy nr w papierze z dostawą, to pdf mi nie przysługuje, nie?