Jump to content

PSX Extreme 272

Featured Replies

• Replies 215
  • Views 32.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Do Zaxa nawet tutaj nie piszcie, bo i tak nie odpowie.   Jest zbyt zajęty klepaniem czegoś w rodzaju "TOP 10 parzonych pomidorów w grach" na ppe.pl.

• Jak najbardziej dobra :). Bardzo dziękujemy za wsparcie , akcja zamawiania online zrobiła świetną robotę!    @LeifErikson dodruk raczej konieczny nie będzie. Wydawca monitoruje aktualną sprz

• siniak GT
    siniak GT

No jak to, a kto czyta w 2020r gazety papierowe? Raczej ludzie 30+, 40+ i więcej+, którzy pamiętają czasy. A w czasach to się działo, wszystko w czasach było fajniejsze. No to w peesiksie piszą o czas

Gdzie będzie was najłatwiej kupić? 

Halo, żyje ktoś tam? W jakich kioskach jestescie? Pytam bo Empiki zamknięte a tylko tam kupowałem pismo 

Edited by Tarantino

Ja jutro sprawdzam czy dostanę w osiedlowym kiosku.

No ale w jakich jesteście? Dawno temu, lata wręcz, szukałem i cda był w kioskach, pe nigdzie niemal. Ale były Empiki więc luz

• Author

PE głównie jest w sieciówkach typu Empik, InMedio, Relay, placówki Kolportera. Nie mam konkretnej listy kiosków, zwłaszcza że to też się na bieżąco zmienia (np. jeden punkt nie sprzedaje numeru przez 3-4 miesiące, to miejsce jest zmieniane). 

to ruch jeszcze istnieje? osobiście zamiast zadawać debilne pytania zamówiłbym on-line, albo poszedł do tego konkretnego kiosku zapytać, ale jak lubisz 

Edited by snejk04

• Author

Ruch ma też swoje fajne punkty i jeśli już, to szybciej bym szukał tam niż po kioskach. 

PDFa już pobrałem, to chociaż na telefonie się przeglądnie, zanim przyjdzie wersja papierowa. 

Emotki z foruma przy cytatach? Urośliście w moich oczach :fsg:

13 godzin temu, Tarantino napisał:

Ruch? 

pisalem wyżej, a w sumie i nie raz. Masz kiosk pod domem? To idziesz do pani i prosisz ją o PE, to będzie dla Ciebie zamawiać.

edit: 

w pierwszym poście brakuje maila pod jaki się zgłosić by otrzymać pdfa

Osiedlowy kiosk w rodzinnym mieście nie zawiódł, nowy numer z dupcią (Tifa?) na okładce w moich rękach.

Edited by MYSZa7

Te emotka :obama: w forumowych mądrościach

:obama:

Też nie miałem, ale użyłem tego z tamtego miesiąca.

Czekanie na mail z PDFem to niemal mistyczne doświadczenie :kaz: Rano trochę smutnąłem, że nie doszło, ale link był wrzucany na ostatnich stronach tematu i z łatwością można było ogarnąć sobie cyfrową wersję. Ku mojemu zaskoczeniu - bardzo dobrze czyta się Ekstrimka na ekranie, jako przerywnik pomiędzy aktywnościami pracowniczymi. Niezmarnowany hajs, bez dwóch zdań. Fizycznego wydania nie widać, ale kij z nim na razie.

W Auchanie sporo egzemplarzy, co najmniej z 10, także zakładam że w innych marketach to samo. Bez problemu można kupić, co też uczyniłem, choć prenumerata również zamówiona.  :)

UWAGA UWAGA mieszkańcy Krakowa! Środa, godz 19:15, Krokus na Bora-Komorowskiego, Inmedio. Egzemplarze PE z okładką Aeris, zostało około 5 sztuk! Spieszyć się! Dzięki zgredy! :-)

Jeszcze się upewnię: jak zamówiłem pojedynczy nr w papierze z dostawą, to pdf mi nie przysługuje, nie?

• Author

Nie. PDF tylko (poki co) do prenumerat.

Ech, niestety numer dzisiaj nie przyszedł. No nic, cierpliwie poczekam.