Skocz do zawartości

Resident Evil 4 Remake

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 213,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Omg 

• Koniec, zrobione absolutnie wszystko co się dało w tej grze. Jak już się wie co i jak, to przez Pro leci się dosyć szybko nawet będąc "golasem". Może za jakiś czas rzucę się na run bez save'ów. 

• Niestety ale nie jest to efekt wow jaki miałem przy RE2R. Przeszedłem wioskę i dalej mi się w sumie nie chce. Oryginał nigdy nie zginie. Jednak wolę klepać tego expa w Tibii, w świecie gier video już

Opublikowano

Co oznacza post nemezisa?

Opublikowano

to jest piątkowo-wieczorowy nemezis. za jakieś dwie godziny wejdzie do wyrywania dup i zacznie znowu wysrywać jakieś mądrości o randkowaniu

Opublikowano

To był sarkazm pany. 

Tak na serio, wiem do czego zmierzasz. Widać trochę recykling, zwłaszcza gdy Leon odpycha pierwszego Ganado, co pachnie RE2. I lokacje jakby zawężono albo mi się wydaje. 

Opublikowano

Ejj ale tak dobrze zapowiadającego się czasu to fani survival horroru nie mieli chyba nigdy. Obłęd :gachigasm: Myślę czy przed marcem nie skończyć jeszcze oryginału, ale chyba odpuszczę. 

Opublikowano
4 godziny temu, Bartolinsky napisał:

Bez kitu, parsknąłem przy tym xd Od razu jak przebiegał obok niej pomyślałem, że może jak strzeli w lampę nad nią to ją lekko iksry poparzą i się przestraszy, a ta ją od razu całą w pizdu podpala :kekw: Chinole zwyrole.

Zdechły wilk w sidłach, płonąca krowa, strzelanie do ptaków... PETA nie da żyć Capcomowi :whatuh:

A tak poza tym to będzie GOTY i pewnie posypie się jeszcze więcej nagród niż po premierze RE2R. Czekam niesamowicie, urlop już zaklepany.  

Opublikowano

You're right hand comes off?  No i spoko, że ten Salazar w końcu naprawdę wygląda jak starucha z lochów.  

FfsF6mYXgAI4SLw?format=jpg&name=4096x409

Opublikowano

C0rwa boje się z nimi walczyć :notlikethis:

Opublikowano
W dniu 21.10.2022 o 18:49, Nemesis napisał:

Tylko byś Ashley chciał simpować, bo Ci głos dziewki owej nie odpowiada i z białorycerstwa w czasach Plagas nici. Wnet silnik jest to nowy, graficznie ładny taki, a że nową tradycję wspiera? Był czas przywyknąć przecie

Pisanie wierszem? Jakies nowe standardy? 

Opublikowano

Chuj z Salazarem, ale Verdugo :kratoswoke: poproszę teraz dwie walki, a nie jedna.

Opublikowano

Ada i Luis mi się mniej podobają ale też fajne ryje. Luis taki typowy hiszpański cwaniak spod le frog

Opublikowano

Leon mocno przypomina swoją wczesną wersję z RE2, wystraszonego chłopaczka na widok MrX, , a przecież między tymi częściami minęło kilka dobrych lat i ewoluował w nieustraszonego residentowego Dante. 

Opublikowano

RE4 było na 20 godzin, ciekawe czy rzeczywiście tak będzie 

Opublikowano
Godzinę temu, Pupcio napisał:

!PILNE!

20221022_214926.jpg

mam nadzieję, że zostawią też 

'NO THANKS, BRO'

Opublikowano

Najlepszy tekst :fsg: i rzut nożykiem w karła

Opublikowano

Niech corwy powiedzą, czy zakonnicy mają te same głosy lepiej:

Srałem ze strachu przed nimi.

Opublikowano
W dniu 21.10.2022 o 18:49, Nemesis napisał:

Tylko byś Ashley chciał simpować, bo Ci głos dziewki owej nie odpowiada i z białorycerstwa w czasach Plagas nici. Wnet silnik jest to nowy, graficznie ładny taki, a że nową tradycję wspiera? Był czas przywyknąć przecie

Piękny wiersz biały kolego.

Opublikowano

Obczajam ten gameplay już któryś raz i stwierdzam że chyba największe wrażenie robi na mnie animacja włosów Leona. Mega realistycznie to wygląda, zwłaszcza jak kolo biegnie albo wyrywa się spod chwytu nawiedzonego wieśniaka to ma się wrażenie, że każdy włosek został oddzielnie animowany :tokar: