Opublikowano 19 sierpnia 20231 r Autor Nie doszedłem do końca, bo jak nazwa wskazuje Wieża Syzyfa się nie kończy. Nie kupuj integralności, bo ta jest zawsze po bossie, obrażenia i ochrona mają priorytet, plus dobre artefakty. W pewnym momencie i tak będziesz mógł zginąć od jednego ciosu, nawet przy pełnej integralności.
Opublikowano 19 sierpnia 20231 r Chodziło mi o skończenie dodatku i zobaczenie tego ukrytego endingu. Po trofeach widzę ze masz wszystko ale to tylko 1/3 przeprawy do tego zakończenia o którym pisałeś
Opublikowano 19 sierpnia 20231 r Autor Do trofika jest potrzebne te osiem cykli o których napisałem. Szyfry i logi nie są wymagane.
Opublikowano 19 sierpnia 20231 r Grześ szukasz jeszcze tej pozytywki? Ja już nie pamiętam kiedy ja trafiłem. Padaka jakaś. Żeby odpocząć to w golfa tego PGA 2k23 zacząłem pykać A i po drodze jeszcze Kena i Dead space wjechał. Ale i tak zawsze wracam do Selene
Opublikowano 19 sierpnia 20231 r Autor Cały czas 8 sztuk brakuje, ale nie farmiłem ostatnio, bo w sumie też tylko z dwa razy relaksacyjnie pograłem kupując wszystko jak leci.
Opublikowano 20 sierpnia 20231 r 9 godzin temu, Square napisał: Cały czas 8 sztuk brakuje, ale nie farmiłem ostatnio, bo w sumie też tylko z dwa razy relaksacyjnie pograłem kupując wszystko jak leci. Mi 17 szt. Ale już od ponad miesiąca nie wpadła ani razu...
Opublikowano 24 sierpnia 20231 r Zachlannosc mnie zgubila wczoraj na wiezy. Mialem 6 specjalnych power upow i perka za odnawianie zycia przy zabijaniu mieczem. Chwile pozniej zginalem bo chcialem wszystko zachowac na ostatnia walke (bossa w 3 formie)
Opublikowano 24 sierpnia 20231 r No trzeba być czasem ryzykantem bo jak przed bossem się wystrzelasz z "ulepszeń" to polegniesz na bossie.
Opublikowano 26 sierpnia 20231 r Dlc ukonczone. Tak sie zawziąłem ze przy końcówce 3 etapu miałem 5 tarcz i 10 power upow. Ostatnie areny to poszły dosłownie po 3 sekundy kazda. Finalna forma Algosa nie zdążyła pierdnac i juz byl martwy Pieknie!
Opublikowano 27 sierpnia 20231 r Autor @AgentTomek1982 potwierdzone 396 tylko, że to może być podobny bug jak z pokojem 394.
Opublikowano 30 sierpnia 20231 r Jak się proboszcz dowie, to będziesz musiał na tackę papierki zamiast bilonu wrzucać.
Opublikowano 31 sierpnia 20231 r A ja dzis ubilem drugiego Bossa. Mega fart w przedmiotach, do tego zmienilem sterowanie zeby bieg byl zawsze bez wciskania galki. Doszedlem do 3 bossa i umarlem w 1 fazie. Powolutku moze kiedys sie uda skończyć. Oby nie po 666h dopiero
Opublikowano 1 września 20231 r Kocham Returnal. Ale co się w tej grze tak długo robi? Nie ma tyle contentu, żeby dalej kochać tę grę po 50h (prawdę mówiąc, mam 22 i platynę), a co dopiero po 666. Czy wieża ma takie replayability? Dopiero bede w nią pykał.
Opublikowano 1 września 20231 r Wieza jest super. Mozna grac bez konca. Pieknie sie kosi przeciwnikow na levelu 45. Tak, zwiekszyli limit z 30 do 45 ale tylko w dodatku. Aby zdobyc wszystkie trofki z dlcka to potrzebujesz kilka cykli i conajmniej jedno ubicie glownego bossa w 3 formie. Ogolnie jest troszke grania i troche szczescia. Pewnie to jest powodem ciaglego powracania do tego tytulu. Nic nie jest tutaj takie same. P.S Jak wroce to sprawdze ile ja sam godzin spedzilem z tym szpilem
Opublikowano 1 września 20231 r 36 minut temu, Nyu napisał: Kocham Returnal. Ale co się w tej grze tak długo robi? Nie ma tyle contentu, żeby dalej kochać tę grę po 50h (prawdę mówiąc, mam 22 i platynę), a co dopiero po 666. Czy wieża ma takie replayability? Dopiero bede w nią pykał. Ma, jest jak narkotyk.
Opublikowano 1 września 20231 r Mi po osiągnięciu platyny nie chce się powtarzać w kółko dla traktów, nie mam już marchewki na kiju, ale to dobrze, nie chciałbym zmienić zdania o tej grze, bo jest dla mnie 10/10. Nie chciałbym jej sobie obrzydzić. Ale wieża na bank mnie wciągnie jak wrócę do gierki. Przed powrotem chciałbym jednak powtórzyć sobie story, ale zupełnie od nowa z tą niesamowitą narracja. Pytanie: czy da się na swoim profilu tak zrobić bez usuwania sejwa? Czy trzeba na nowym koncie?
Opublikowano 1 września 20231 r Autor Nie da się, albo usuwasz sejw albo nowe konto. A czemu tyle godzin? Platyna zajęła mi 112h, potem maksowanie traitów i okazjonalne granie. Zanim dodali Coop i Wieże miałem ok 200h. W coop spędziłem jakoś 352 godzin.
Opublikowano 1 września 20231 r Grubo panie masz natrzaskane godzin. Za jakiś czas bym powtórzył, ale właśnie od nowa całą historię.
Opublikowano 2 września 20231 r Dopiero zaczynam swoją historię w Returnal, jestem na drugim boomie i mam pytanie. Wiem, że po ławie bez odpowiednich trzewikach nie można chodzić, a co z gratami np. w pierwszym biomie, które są pod wodą? Czy to tylko wabik czy da się jakoś "nurkować" po zdobyciu czegoś? @Nyuma platynę w 22h a ja po 15 jestem na drugim biomie (więc chyba nieźle lamię )
Opublikowano 2 września 20231 r Da się nurkować, ale do tej umiejętności jeszcze daleka droga więc nie myśl na razie o tym
Opublikowano 2 września 20231 r W dniu 12.08.2023 o 10:48, Amer napisał: Gierka ukończona 2-krotnie. Czy się podobało? Dość wspomnieć, że Returnal popsuł mi odbiór innych gier, które na tle tego sztosa wydają mi się samograjami, często wiejącymi nudą lub banałem (a niekiedy i jednym i drugim). I tak np. próbowałem Dead Island 2, a obecnie lecę z RE4R i serio - trochę to wszystko bez polotu jeśli chodzi o zaangażowanie, emocje i klimat. 9+/10, dziękuję, dobranoc. Wróciłem do Returnala po 3 tygodniach odwyku, z tą jednak różnicą, że specjalnie pod ten tytuł zaopatrzyłem się teraz w padziora do PS5. I co? I zmieniam zdanie: obecnie jest to dla mnie pełne 10/10 i jedno z najlepszych growych doświadczeń ever. Miało być szybkie posiedzenie i test pada, a z rozpędu przeleciałem przez biomy 1, 2 i 3 czyszcząc je do zera. @Square, Ty będziesz wiedział pewnie. Płatki kwitów zbieramy tylko w wieży, right? Mogą pojawić się na dosłownie każdym piętrze, czy raczej jest to przedział z tych fabularnych, tj. do 3 formy bossa? Brakuje mi jednej sztuki o ile dobrze pamiętam i jakoś nie mogę trafić dziada. Edytowane 3 września 20231 r przez Amer
Opublikowano 3 września 20231 r Autor Dobra wszystko wymaksowane, można kasować grę z dysku Spoiler 21 godzin temu, Amer napisał: Brakuje mi jednej sztuki o ile dobrze pamiętam i jakoś nie mogę trafić dziada. Maki są w Wieży, każdy kolejny dalej, ale wszystko w obrębie 3 pierwszych faz. Spoiler 1-2, 1-11, 2-1, 2-3, 2-11, 2-20
Opublikowano 4 września 20231 r 16 godzin temu, Square napisał: Dobra wszystko wymaksowane, można kasować grę z dysku Ukryj zawartość Maki są w Wieży, każdy kolejny dalej, ale wszystko w obrębie 3 pierwszych faz. Ukryj zawartość 1-2, 1-11, 2-1, 2-3, 2-11, 2-20 Masz wszystkie trójkąciki w macierzy danych?