Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Set in a dystopian near-future on Earth’s Moon, PRAGMATA will take you on an unforgettable, adventure, powered by the Next Generation of gaming hardware.

Our development team is hard at work on this brand new game title, making full use of new next-gen tech, such as ray-tracing, to create a breathtaking and immersive sci-fi setting like never before.

We’re very eager to show more, but… that’s all we have for now. We’ll be sharing additional information on PRAGMATA in 2021. You can follow the PRAGMATA channels on Twitter, Facebook and Instagram to get notified as soon as we’re ready to share any news.

PRAGMATA will be launching on PlayStation 5, Xbox Series X, and PC, in 2022.

• 1 rok później...
  • Odpowiedzi 19
  • Wyświetleń 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Przeprosiny przyjęte! Projekt zapowiada się interesujaco, niech dopieszczają szczegóły bo jestem ciekaw co z tego wyjdzie. Wygląda to na mieszankę Interstellar, Gravity, Control z mindfuckami Kojimy :)

• 1 rok później...
Opublikowano

Ale to będzie kosa  :banderas:

Jak już wyjdzie za 10 lat :wujaszek:

Opublikowano

Pospieszyli się z zapowiedzią te 3 lata temu. Ale dobrze, że wrzucili jakiś update, bo przynajmniej wiemy, że gra wciąż żyje i wciąż wygląda świetnie.

W czasie zalewu rimejkami i gier patrzących wstecz ten tytuł robi to, czego oczekuję od nowej generacji - daje obietnicę czegoś świeżego. I choćby dlatego czekam z niecierpliwością.

Edytowane przez Wojtq

• 1 rok później...
Opublikowano

Tyle lat i taki generyk xD podziękował capcomu

Opublikowano

No dla mnie ostry zawód, mam nadzieje że coś z tego będzie ale oczekiwania spadły do minimum xD c0rwa te lokacje wyglądają jakbym miał ich dosyć po godzinie

Opublikowano

Pierwsze skojarzenie: The Surge 1 z bronią palną.

Opublikowano

Mi troche z vanquish sie skojarzyło przez otoczenie i ten kombinezon chłopa.

Ale capcom widze na bogato chce robić 2026. Onimusha, pragmata, residencik (prosze) będzie dobry rok

Opublikowano

SŁABIZNA

Opublikowano

Niczego mi nie urwało, ale nie skreślam, da się z tego settingu sporo wyciągnąć i walka wygląda okej.

Opublikowano

No kurde średniawka, takie trochę Death Stranding + bieda Vanquish. Po panie Capcomie spodziewałem się czegoś więcej niż łażenia po betonozie z dzieciakiem na plecach i siermiężnie wyglądającej walki. Mimo dasha postać sprawia wrażenie ciężkiego kloca (młoda pewnie też swoje waży), a ja nie jestem fanem shooterów pozbawionych dynamiki. Może kolejne trailery bardziej mnie przekonają.

Animacja włosów 10/10, jedyna rzecz która zrobiła na mnie wrażenie.

Edytowane przez Josh

Opublikowano

Pokaż z pro i 30 dławiących się klatek - co może pójść nie tak

Opublikowano

Za pierwszym razem nie wyglądało źle, ale obejrzałem trailer znowu i w sumie mogli po prostu nie odkopywać tej gry i uznać że umarła.

Opublikowano

A u mnie cały czas oczekiwania na tym samym poziomie, czekam. Nadal za mało pokazali. Ale relacja pary bohaterów może być niezła. Tylko to miejsce akcji takie znajome.