Opublikowano wczoraj o 10:01 1 dzień 5 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):.Nie wiem czemu, ale mam wrazenia, że gra zajmie 7 godzin i to nie jest broń Cię Panie minus.Sama wycena tej gry może to sugerować. Też plus dla mnie, fajnie będzie zagrać w coś na 10h zamiast jak zazwyczaj kilkadziesiąt do stu haha.
Opublikowano wczoraj o 10:15 1 dzień Jak to będzie dobra gierka na 10h to sam kupię. Lubie takie tytuły i nie mam problemu z ceną 200 zł.
Opublikowano wczoraj o 10:16 1 dzień Nie no cena nie ma co się sugerować w dzisiejszych czasach - te gierki po 200pln dają radę i nie są krótkie. Imo bardzo dobry ruch ze strony Capcom.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Gierka reklamowana podczas pierwszej prezentacji ps5 lata temu więc po demku spodziewałbym się więcej. Mnie osobiście nie zachęcili. Chyba gdzieś im się po drodze ten projekt posypał i chyba był wskrzeszany ponownie
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Wersja na Switcha 2 ladniejsza od Series S, ale klatki nie tak stabilne.