Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 5 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):.Nie wiem czemu, ale mam wrazenia, że gra zajmie 7 godzin i to nie jest broń Cię Panie minus.Sama wycena tej gry może to sugerować. Też plus dla mnie, fajnie będzie zagrać w coś na 10h zamiast jak zazwyczaj kilkadziesiąt do stu haha.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Jak to będzie dobra gierka na 10h to sam kupię. Lubie takie tytuły i nie mam problemu z ceną 200 zł.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Nie no cena nie ma co się sugerować w dzisiejszych czasach - te gierki po 200pln dają radę i nie są krótkie. Imo bardzo dobry ruch ze strony Capcom.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Gierka reklamowana podczas pierwszej prezentacji ps5 lata temu więc po demku spodziewałbym się więcej. Mnie osobiście nie zachęcili. Chyba gdzieś im się po drodze ten projekt posypał i chyba był wskrzeszany ponownie
Opublikowano 59 minut temu59 min Wersja na Switcha 2 ladniejsza od Series S, ale klatki nie tak stabilne.