Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Far Cry 6

Featured Replies

• Odpowiedzi 405
  • Wyświetleń 47,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Opuszczenie pierwotnej wyspy zwanej tutorialem bardzo, ale to bardzo dobrze mi zrobiło. Autentycznie nie chciało mi się dalej brnąć przez bagniste ziemie przedYary.   Ale po opuszczeniu gówn

• No dobrze. Najnowszy Far Kraj ukończony. Sytuacja wygląda następująco. Jeżeli ktoś lubi tę serię, to śmiało może atakować. Otrzyma (bardzo) dobry tytuł z porządną oprawia audiowizualną. Jeżeli ktoś gr

• No co tu pisać, grałeś w jednego FC to grałeś we wszystkie. Mapa jest bardzo duża, wg mnie za duża. O ile na początku jesteśmy na małych wyspach to spoko, wszystko takie skondensowane. Ale jak trafiłe

Opublikowano

K#rwa, i te rakowe kilka wersji z bezużytecznymi cyfrowymi bonusami... Nigdy się nie nauczą :sapek:

Opublikowano
10 minut temu, Wredny napisał:

K#rwa, i te rakowe kilka wersji z bezużytecznymi cyfrowymi bonusami... Nigdy się nie nauczą :sapek:

Ale sama okładka moim zdaniem cymesik. Nie wiem czy któraś wcześniej w FC bardziej mi się podobała. :) 

Opublikowano

Fakt, okładka super. Wpadnie do kolekcji jak każdy inny FC - do lub poniżej 50zł, nie więcej.

Opublikowano
7 minut temu, - V - napisał:

Ale sama okładka moim zdaniem cymesik. Nie wiem czy któraś wcześniej w FC bardziej mi się podobała. :) 

Dla mnie mimo wszystko trójka wygrywa.

far-cry-3-cover-i13147.jpg

Ale ta też jest świetna, głównie za sprawą kolorystyki. ;)

Opublikowano

Historyjka stojąca za tą okładką i sam easter egg z nią związany w grze :banderas:
Aż sobie chyba odświeżę dziś ten filmik :)

Opublikowano

Bez Michaela Mando nie byłoby Vaasa. Nie było go tak wiele w grze, a do dziś jest jedną z najlepiej zagranych i najbardziej pamiętnych postaci. ; )

Opublikowano
11 minut temu, Wredny napisał:

Historyjka stojąca za tą okładką i sam easter egg z nią związany w grze :banderas:
Aż sobie chyba odświeżę dziś ten filmik :)

Tak, ale cała ta kampanie zepsuł mi ten okularnik. Typa po prostu nie trawie na ekranie. 

Opublikowano

Cinematic fantastyczny, ale oni zawsze umieli robić ładne filmiki. 

Opublikowano

tetra-collector-edition.png

FC6_preorder_offer.jpg

:D 

edit:

5ecd2c925cdf9a1528a8c1d1-3.png?sw=1450&s

5ecd2c925cdf9a1528a8c1d1-4.png?sw=1450&s

5ecd2c925cdf9a1528a8c1d1-1.png?sw=1450&s5ecd2c925cdf9a1528a8c1d1-2.png?sw=1450&s

EcwLsbxWsAAYJGh?format=jpg&name=4096x409

EcwLrXRXsAAJacQ?format=jpg&name=4096x409

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

Setting fajny ale w sumie już Far Cry 5 pod tym względem rządził. Pytanie czy jakieś większe nowości się pojawia czy raczej solidny recykling.

Opublikowano
2 godziny temu, Nemesis napisał:

Pytanie czy jakieś większe nowości się pojawia czy raczej solidny recykling.

Niestety mamy to już omówione. :reggie:

Opublikowano

Wersje na PS5/XSX powinny śmigać chociaż w 60 fps skoro gierka cross-genowa będzie.

Opublikowano

Czyli tylko lekki upgrade. Powinni zadbać o port na next-geny bo w pudełku na nowe konsole przecież też wyjdzie.

Opublikowano

Ten pies XDDDD

Opublikowano
23 godziny temu, Nemesis napisał:

Czyli tylko lekki upgrade. Powinni zadbać o port na next-geny bo w pudełku na nowe konsole przecież też wyjdzie.

Mowisz ze nowe komsole beda za slabe zeby pociagnac cross gena w 60 fps? Kek

Opublikowano
5 minut temu, II KoBik II napisał:

Kurła. Zagram dla samego Gusa. 

Szczególnie, że ten dyktator w trailerze to stuprocentowy Gus. Jaki ten koleś jest niepokojąco spokojny i nieobliczalny. Dla samej gry aktorskiej trzeba będzie w to zagrać.

Opublikowano

No i podobnie jak w dwóch poprzednich częściach będziecie go mieli 2 minuty w prologu i 2 minuty na koniec gry i tyle po Gusie. A w środku 60 godzin wszystkiego, co było w FC3, FC4 i FC5. :kaz: