Opublikowano 26 października 20204 l Godzinę temu, Bzduras napisał: Dostał już ktoś mail z Media Markt? Niby mieli rozsyłać numery kont do zapłaty reszty kwoty za konsolę, ale coś ni widu, ni słychu. A to dopiero 7 dni przed dniem premiery dostaniemy maila od nich z danymi do przelewu z kwotą do zapłaty pomniejszoną o tą kaucje min 100 polskich cebul złocistych.
Opublikowano 26 października 20204 l Teraz, Kavka napisał: A to dopiero 7 dni przed dniem premiery dostaniemy maila od nich z danymi do przelewu z kwotą do zapłaty pomniejszoną o tą kaucje min 100 polskich cebul złocistych. Pytam, bo laska dzwoniąca z przypomnieniem o konieczności zapłaty twierdziła, że wiadomość przyjdzie dzisiaj.
Opublikowano 26 października 20204 l Teraz, Bzduras napisał: Pytam, bo laska dzwoniąca z przypomnieniem o konieczności zapłaty twierdziła, że wiadomość przyjdzie dzisiaj. A ja właśnie nie odebrałem tego telefonu i dopiero po sprawdzeniu kto dzwonił i wejściu na ten temat na forum dowiedziałem się że to z media markt z przypomnieniem o płatności. Dzwoniłem potem do nich a potem jeszcze napisałem aby nie anulowali mi zamówienia bo go opłace jak tylko przyjdzie ten email z danymi. W każdym razje do mnie żaden taki mail nie przyszedł póki co.
Opublikowano 26 października 20204 l Do mnie też dzwonili z ME czy nie chcę gwarancji na 3 lata do tego xboxa. Jak powiedziałem, że zrezygnowałem u nich, to się rozłączył bez do widzenia ani pocałuj się w du.pę.
Opublikowano 26 października 20204 l Pieniądze można przelać na to samo konto na które robiło się wpłatę 100 zł, zostaną zaksięgowane. Tak mi powiedziała babeczka w telefonie, nie trzeba czekać.
Opublikowano 26 października 20204 l Ponad dwa kapcie wysyłać po zapewnieniu babki na infolinii? To ja jednak poczekam ten tydzień
Opublikowano 26 października 20204 l 20 minut temu, Bzduras napisał: Ponad dwa kapcie wysyłać po zapewnieniu babki na infolinii? To ja jednak poczekam ten tydzień No ale z drugiej strony jak się nie wyrobią anulujesz i hajs ci zwracają za kilka dni (mi w euro na drugi dzień od anulowania oddali cały hajs). Do amber gold przecież tego się nie wpłaca.
Opublikowano 26 października 20204 l Nie, no spoko, po prostu wolę mieć podkład na piśmie (czy w tym wypadku ekranie), że ktoś mi podał ten konkretny numer konta do wpłacenia hajsu w wypadku, gdy trzeba będzie robić dymy. Kilka dni czekać na zwrot, gdy świeżutki Devil będzie płakać za mną na serwerach? Nie jestem nieludzkim potworem, żeby tak zrobić.
Opublikowano 26 października 20204 l 23 minuty temu, balon napisał: No ale z drugiej strony jak się nie wyrobią anulujesz i hajs ci zwracają za kilka dni (mi w euro na drugi dzień od anulowania oddali cały hajs). Do amber gold przecież tego się nie wpłaca. MM tak sprawnie nie dziala. Po zlozeniu zamowienia, oplaceniu, a po godzinie anulowaniu, otrzymalem zwrot po dokladnie 2 tygodniach. Kurly
Opublikowano 26 października 20204 l 54 minuty temu, Daddy napisał: Ten Lockdown to jakaś nowa gierka na SEXa? Multiplatforma ale podobno lepiej będzie chodzić na ps5.
Opublikowano 26 października 20204 l Mi gostek powiedział na tele, że można wpłacić na to samo konto i jak 3 razy zapytałem, czy na 100%, bo poprzednia babka na infolinii mówiła, że może być inny nr konta, to powiedział, żebym chwilę poczekał, bo pójdzie zapytać i jak wrócił to było "wie pan co, jeden z góry mówi tak, drugi inaczej, niech pan poczeka na maila z nr konta". No więc poczekam, bo wiadomo - pieniądze nie przepadną, ale przez takie nieścisłości można stracić miejsce i potem dostać w marcu xD. Pewnie tak źle nie będzie, bo iksów jest więcej niż PS5, ale ja tam wolę czuć się pewnie i oczekiwać na 10-ty.
Opublikowano 26 października 20204 l 3 hours ago, Figuś said: Premiery nextgenów odwołane u nas Ten dzadu z fajkiem to wypisz wymaluj Semen z Kuby Wędrowycza
Opublikowano 27 października 20204 l Ogłoszenie parafialne. Czy ktoś chce "przejąć" moje nieopłacone zamówienie, złożone w x-kom na XSX? Wykorzystana zniżka 100 zł, więc konsola wychodzi za 2149 zł. Pytałem i można przepisać na inną osobę. Zamiast anulować, mogę komuś oddać. Nieodpłatnie Edytowane 27 października 20204 l przez ginn
Opublikowano 27 października 20204 l 18 hours ago, Bzduras said: Ponad dwa kapcie wysyłać po zapewnieniu babki na infolinii? To ja jednak poczekam ten tydzień Wczoraj opłaciłem resztę należności, dziś na stronie MM status płatności mojego zamówienia zmienił się z nieopłacone na opłacone. A kasę przelałem dokładnie na to samo konto co kaucja gwarancyjna. Tak więc to prawda z tym że można przelać na to samo konto bez konieczności oczekiwania aż wyślą wam powiadomienie.
Opublikowano 27 października 20204 l Jak do tej pory byłem bardzo easy going, tak po dzisiejszym, wieczornym wystąpieniu kaczafiego czuje, że jednak na w next geny możemy nie pograć na premierę. Mam nadzieje, że to się nie sprawdzi. Tfuu paskudny karaczan.
Opublikowano 27 października 20204 l W dniu 26.10.2020 o 19:19, lpcl napisał: Faktycznie ludzie zaczynają panikować jakby co najmniej stan wojenny wprowadzali. Wykrakałeś
Opublikowano 27 października 20204 l Kurierzy będą działać. Po żywności nawet na lockdawnie można iść do sklepu. Mam paczkomat pod lidem. Ja tam pogram 10. Mam przynajmniej taką nadzieję
Opublikowano 27 października 20204 l 35 minut temu, creatinfreak napisał: Kurierzy będą działać. Po żywności nawet na lockdawnie można iść do sklepu. Mam paczkomat pod lidem. Ja tam pogram 10. Mam przynajmniej taką nadzieję A co tam pan ma? Ja? Eee no bułki? Tak bułki? Pan pokaże. I cyk mandacik 500 zeta. No ale nextgen będzie. 11 minut temu, balon napisał: W 1980 w stanie wojennym nawet kurierzy nie działali! Ale chociaż transport był za free. Sru na pakę do Nysy. Tylko potem ścieżka zdrowia jeszcze była.
Opublikowano 27 października 20204 l Jak wejdzie jak w Irlandii wyjście max 5 km od domu to Ty @balon z domu do RTV AGD ani Media Markt chyba nie dojedziesz, ale mi się powinno udać, bo znów mieszkam na Europejskim. Ewentualnie w skrajnym przypadku odbiorę Ci zamówienie i spotkamy się w połowie drogi
Opublikowano 27 października 20204 l Kurde poważnie się zastanawiam czy jednak lockdownu u mas nie będzie. Widzę że sporo krajów się szykuje A konsole i gierki w ME. Eh. Ciekawe co by zrobili.
Opublikowano 28 października 20204 l 7 godzin temu, HiS napisał: Niech robią lockdown będziecie jedli te folie z pudełka konsoli, podsmażone na patelni. Zawsze będziemy mieli o tę folię więcej do żarcia niż HiS @funditto do RTV na Piłsudskiego gdzie ustawiłem odbiór mam 3,8km heheh ale u nas jak będzie ld to jak w marcu, bez jakiś wytycznych co do km.