Opublikowano 10 czerwca10 cze Nowa grafika z okazji premiery na xboxie, wrzucam bo moim zdaniem ładna
Opublikowano 12 czerwca12 cze Do połowy wykurwistwa gra, od połowy potężne 6/10. Ale i tak uwielbiam bo tytuł dostarczył mi epickość której nie zaznałem w gejmingu od czasów bayonetty 2 i sagi gow og.
Opublikowano 12 czerwca12 cze Walka z phoenixem i kupką to jest peak cinematiclków gejmingu i dla tych dwoch walk warto ograć całość. To co trzeba unikać w tej grze jak ognia to subquesty, które pacing to mają okropny, historie są z generatora gpt i ilość ich jest okropna i rozwleczona. Nawet końcówka dostarczyla i ruszyla serduszko. Tego finala mogę polecić każdemu i nie będzie zawiedziony jak nie zna serii a chciałby fajnej gry z fajerwerkami. Czego nie mogę powiedzieć o ff7r. Tam chapter 1 i 2 zapowiada epicką historię by później przywalić Ci w twarz powtarzalnością i epopeją w stylu kingdom hearts.
Opublikowano 12 czerwca12 cze Ta gra ma ten problem, że wszystko jest za bardzo, bo ja wiem, podstawowe. Fabuła niby ma niegłupi pomysł, ale rzadko w sensowny sposób pokazuje bardziej szare barwy. Subquestów niby sporo, ale może połowa z nich jest niezła (pojedyncze są naprawdę dobre, więc dało się napisać). Drużyna niby występuje, ale niczego nie wnosi gameplayowo. Slasherowanie ma spoko fizykę i fundamenty, ale arsenał ruchów jest mniejszy, niż w slasherach z ery PS2 (no i one miały więcej, niż jedną broń przez całą grę). To mogła być zajebista gra, a jest ostatecznie "tylko" dobra.
Opublikowano 12 czerwca12 cze Ten szkielet walk jak dopracują w kolejnej części to może w końcu im się uda zrobić finala na miarę naszych czasów. Bo fabuła i pacing siadł mi bardzo.
Opublikowano 16 czerwca16 cze VGCFinal Fantasy 16 runs at 720p on Xbox Series X in perform...The long-awaited Xbox Series X version has been criticised for its performance…
Opublikowano 20 czerwca20 cze Ta gra i tak już słabo wyglądała na ps5 także wielkie gratki dla square za zrobienie większej popeliny na sprzęcie Microsoftu
Opublikowano 22 czerwca22 cze Są plotki o wersji na S2. Pewnie 360p i 30fps. Ciężko o optymizm skoro wersja na PS5 mocno "kulała". Z tego co widzę to na mocniejszym XSX jest jeszcze "lepiej" :/
Opublikowano 22 czerwca22 cze Może niech dadzą tego porta tym kolesiom co zrobili wieśka 3 na switcha