Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

God of War: Ragnarok

Featured Replies

Opublikowano

pisali że łącznie mają 4min raw gameplay, to myślałem że chociaż od razu całe wrzucą :dynia:

taki chuj

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 258,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• W sumie standardowo: do tematu w Graczpospolitej nie każdy zagląda, a może kogoś zainteresuje.   God of War: Ragnarok [PS5] Mocno ogólnie, bez Spoilerów, nawet screeny z początku przygo

• U mnie jeszcze więcej

• tak czytam w swoim zeszyciku walenia w chu ja w robocie i widze, ze dawno nie bylo sraczki.   rano za telefon do szefa i lecimy do midgardu.

Opublikowano

Przynajmniej pokazali że poziomy są bardziej wertykalne ale te skoki wyglądają mi na automatyczne jak w starych zeldach.

Opublikowano
17 minut temu, tjery napisał:

Wcześniej widziałem heheszki, że to jest DLC do poprzednika i w sumie widzę, że trochę w tym racji.

Od pierwszego trailera widać, że to gra bez większej poprawy graficznej względem jedynki, ważne by było stabilne 60 klatek w większej rozdziałce. Liczę oczywiście na większą różnorodność przeciwników i żeby fabularna teoria z Lokim się sprawdziła.

Opublikowano

Wygląda jak więcej rozpierdolu, lepszego rozpierdolu :banderas:Dawać mi to już!

Opublikowano

Może jak wypuszczą jakiś długi materiał to się nahajpuję, bo na razie to

giphy.gif

Opublikowano

Był tak zwany :reggie: jak oglądałem ten gameplay. Kratos który rozjebał każdego greckiego boga w reklamowanym gameplayu bije yebane żaby, a naokoło świeci się jak psu jajca loot typu legendarnego zapewnie. No i zostawili ten brzydki interfejs yikes. Gra pewnie będzie elegancka jak jedynka ale tak szczerze to te nowe gowy mogą ciągnąć druta tym z ps2

Opublikowano

Ogólnie TPP cinematicki exy Sony już najlepszy czas mają za sobą. Z jednym nie ma się co spierać - w czasach późnego PS3/PS4 to był kosmos, ta grafika, animacja, filmowe doświadczenie itd. Człowiek srał pod siebie jak w to grał, czy to TLOU, U4 czy GOW. Ale od tamtego momentu już trochę czasu minęło i teraz pozostał już tylko kulejący gameplay i grafika z PS4 w 60 FPS. Nadal to bardzo dobre gry, ale tak naprawdę nic nadzwyczajnego.

Opublikowano
Godzinę temu, messer88 napisał:

w 2018 nie było już czasem takiego zamrażania i ognia na broniach? 

Wcześniej jak nie obrywales to broń się ladowala danym żywiołem. 

Opublikowano

Mamy nowy gameplay z walki.

Pokazujemy gameplay z walki.

Forum:

Surprised_Pikachu.jpg

Opublikowano

O nie Rozi znalazł nową grę życia bo ogrywa od nowa jedynke :nosacz2:

Opublikowano

Zapomniałem, tutaj nie można czekać na grę i jej bronić :nvmnd:

Opublikowano
Godzinę temu, tjery napisał:

Ogólnie TPP cinematicki exy Sony już najlepszy czas mają za sobą. Z jednym nie ma się co spierać - w czasach późnego PS3/PS4 to był kosmos, ta grafika, animacja, filmowe doświadczenie itd. Człowiek srał pod siebie jak w to grał, czy to TLOU, U4 czy GOW. Ale od tamtego momentu już trochę czasu minęło i teraz pozostał już tylko kulejący gameplay i grafika z PS4 w 60 FPS. Nadal to bardzo dobre gry, ale tak naprawdę nic nadzwyczajnego.

A ja tam się mega cieszę, że wychodzą jeszcze takie gry (nawet z taką „past-genową” grafiką :) i „kulejącym” gameplayem - jak nowy GoW). Sony to praktycznie ostatni bastion. Dla mnie to super pozycje do zachowania balansu między tonami małych i dużych indyków w abonamentach czy pedo gierkami od Nintendo.
Nie mógłbym grać tylko w takie gry, ale tak samo nie wyobrażam sobie swojego hobby bez takich gier. 

Opublikowano

Kratos x Battletoads :)

Gra będzie pewnie bardzo dobra, a po prostu ohujały fragment wybrali. 

Moje wrażenie też jest takie że gdyby zlikwidować te podświetlenia, leżące na ziemi guwna i paski życia, to wyglądałoby to o wiele bardziej epicko. 

Opublikowano

Grałeś w poprzednika? Tam wyglądało to dokładnie tak samo.

Ragnarok będzie po prostu rozwinięciem jedynki, z mniejszymi, czy większymi zmianami, ale to nadal ta sama mechanicznie gra.

Opublikowano

Mega miło ze strony Sony że pokazują tak mało gry - ja to zawsze wszystkie materiały oglądam, a tak to prawie nic nie zdradzili z fabuły czy lokacji i to jest piękne. :banderas:

Przed premierą poprzednika też pełno było narzekań, że coś cienko to wygląda, a wyszło ekstra. Ja tam niezmiennie czekam jak pojebon. :lapka:

Edytowane przez Cedric

Opublikowano
3 minuty temu, balon napisał:

A ja tam się mega cieszę, że wychodzą jeszcze takie gry (nawet z taką „past-genową” grafiką :) i „kulejącym” gameplayem - jak nowy GoW). Sony to praktycznie ostatni bastion. Dla mnie to super pozycje do zachowania balansu między tonami małych i dużych indyków w abonamentach czy pedo gierkami od Nintendo.
Nie mógłbym grać tylko w takie gry, ale tak samo nie wyobrażam sobie swojego hobby bez takich gier. 

Wpis, dobrze, że Sony robi te kiepskie i brzydkie gry na 85+, znaleźli niszę i się jej trzymają.

Opublikowano
6 minut temu, Figuś napisał:

to akurat można wyłączyć

U mnie zawsze wszelkie paski lub pkt ile zabieramy dmg (tfu) lecą jako pierwsze z hudu.

Opublikowano
56 minut temu, Rozi napisał:

Mamy nowy gameplay z walki.

Pokazujemy gameplay z walki.

Forum:

Surprised_Pikachu.jpg

hahahaha

HERE WE GO AGAIN

Opublikowano

Rozi napisze coś w temacie gry, na którą czeka.

Forum:

OHO KOLEJNA GRA ŻYCIA ZNOWU SIĘ URUCHAMIA OHO HA HA HA

Opublikowano
3 minuty temu, MYSZa7 napisał:

hahahaha

HERE WE GO AGAIN

A Błażej mówił że Rozi dobry chłopak i już bije tylko bo 5 piwkach  :(

Opublikowano

Zobaczcie lepiej, jak ostatnio się Bigby ODPALIŁ HAHAHA w temacie o Xboksie, takiego bronienia, o zgrozo, korporacji, to nawet ja nie robiłem nigdy! A nie, on może, bo to nie Rozi.

EOT