Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PS5 PROpremiera, preorder i ogólna szajba :]

Featured Replies

Opublikowano
4 godziny temu, gnom napisał(a):

Takze dziekujcie tym ktorzy "nabijaja" kase producentom

Dokładnie tak, przy okazji chciałbym jeszcze podziękować wszystkim kupującym wycinanki dlc z gier, season passy, mikrotranskację, i wspierającym gry, które są w nieakceptowalnym stanie technicznym(najlepiej w preorderze, bo po co ryzykować).

Gdyby nie Wy, i wasz poświęcenie, to branży groziłby krach, a śruba byłaby dokręcana w nieskończoność, a tak co mamy? Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Wyświetleń 906,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja też nie rozumiem a na dodatek dostałem  dzisiaj od żony, która oczywiście nie jest zbytnio świadoma że potajemnie wymieniłem PS5 na wersję Pro- Stellar Blade w wersji pudełkowej. Zamiast cieszyć si

• https://www.mediaexpert.pl/gaming/playstation-5/konsole-ps5/konsola-sony-playstation-5-pro-ea-sports-fc-25-gra-ps5    Polecam! Konsola bez napędu w zestawie z grą na płycie  

Opublikowano

Ja tam od czasu Gears of War 3 nie kupiłem gry na premierę i żyję i zawsze mam w co grać ;)

Opublikowano

Jakos nie spostrzeglem ze skowyt graczy zatrzymal "trendy" to jest biznes wiec trzeba wycisnac ile tylko sie da.

Smieszy mnie troche ta dyskusja i smieszkowanie z tego co napisalem - takie sa realia, a negowanie tego to cynizm. 

Niemniej jednak szanuje buntownicza postawe i na szczescie wybor i w sprzecie i grach jest mnogi, dla kazdego cos sie znajdzie.

Opublikowano
1 minutę temu, gnom napisał(a):

Jakos nie spostrzeglem ze skowyt graczy zatrzymal "trendy" to jest biznes wiec trzeba wycisnac ile tylko sie da.

Smieszy mnie troche ta dyskusja i smieszkowanie z tego co napisalem - takie sa realia, a negowanie tego to cynizm. 

Niemniej jednak szanuje buntownicza postawe i na szczescie wybor i w sprzecie i grach jest mnogi, dla kazdego cos sie znajdzie.

Mam nadzieję, że wspierając biznesową postawę dajesz np. napiwki wynajmującemu.

Opublikowano
10 minut temu, gnom napisał(a):

Moze umknął ci po prostu moment kiedy twórcom i producentom przestało się chcieć i polecieli linia najmniejszego oporu, a kiedy ty nie zrozumiałeś jeszcze, że wytresowano cię jako konsumenta?

Opublikowano
9 minut temu, Jukka Sarasti napisał(a):

Mam nadzieję, że wspierając biznesową postawę dajesz np. napiwki wynajmującemu.

Musisz jasniej.

1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Moze umknął ci po prostu moment kiedy twórcom i producentom przestało się chcieć i polecieli linia najmniejszego oporu, a kiedy ty nie zrozumiałeś jeszcze, że wytresowano cię jako konsumenta?

Ja jestem calkowicie swiadomym konsumentem i sam decyduje czego chce.

A Wam sie wydaje, ze to Wy bedziecie stawiac warunki :D

Zreszta to temat o premierze PS5/PS5PRO. 

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Wow, nie dość że wytresowany to jeszcze przyjaciel korporacji. :obama:

No tak kazdy niezgodny z Twoja "filozofia" to fanboy i slepiec... coz za lewackie podejscie

Opublikowano

Chłopaki antysystemowcy myślą, że są Johnym Silverhandem, bo nie kupią PS5 Pro na premierę :obama: tak bardzo jebią korporacje, że polecą po midgena dopiero za rok jak wyjdzie GTA6 albo jak stanieje 500 zł :)

Opublikowano

@Paolo de Vesir

Ale pomiaucz jeszcze troche. Odrazu lepiej mi na sercu

Edytowane przez gnom

Opublikowano

Dwa tygodnie po premierze a PRO nadal jest dostępne do kupienia. To ile oni tego przygotowali ze nie wyprzedalo sie a kilka minut? :kekw:

Czyzby jednak fani sony pokazali korporacji :down:

Opublikowano
20 minut temu, jimmy napisał(a):

Chłopaki antysystemowcy myślą, że są Johnym Silverhandem, bo nie kupią PS5 Pro na premierę :obama: tak bardzo jebią korporacje, że polecą po midgena dopiero za rok jak wyjdzie GTA6 albo jak stanieje 500 zł :)

Aż tak widać :gigabeta:

Opublikowano
17 minut temu, darkos napisał(a):

Dwa tygodnie po premierze a PRO nadal jest dostępne do kupienia. To ile oni tego przygotowali ze nie wyprzedalo sie a kilka minut? :kekw:

Czyzby jednak fani sony pokazali korporacji :down:

Nie wyłączyli preorderow po prostu by maglować hajsem entuzjastów sony na krótkoterminowych lokatach :nosacz3:

Opublikowano

Wszyscy czekają do 10tego żeby zamówić z amazona.de za 3449zł :cebula: 

Opublikowano

Może ktoś się orientuje, jak włożę napęd z PS5 fata do Prosiaka to będzie normalnie działał?

Opublikowano
11 minut temu, pleju napisał(a):

Może ktoś się orientuje, jak włożę napęd z PS5 fata do Prosiaka to będzie normalnie działał?

Na 99% nie. Jak chcesz go przełożyć? Fat ma całkowicie inne podłączenie niż Slim/Pro.

Opublikowano
2 godziny temu, jimmy napisał(a):

Byłoby całkiem zabawne, ale jeszcze śmieszniej będzie jak ludzie kupią teraz tego Prosiaka dla GTA6 60fps w 2026 r., a za rok okaże się na konsoli za 3500 zł i tak działa w 30 klatkach bo procek jest za słaby 

Opublikowano

będzie 30 klatek piękny kawalerze, bo gta6 ma być grą na 10 lat, 60 klatek to będzie w remasterze na ps6, mark my words :)

Opublikowano

Oczywiście że będzie 30. Będzie ta sama sytuacja co z rdr2 będziecie mieć więcej futerka na kojocie i tyle

Opublikowano
Teraz, Pupcio napisał(a):

Oczywiście że będzie 30. Będzie ta sama sytuacja co z rdr2 będziecie mieć więcej futerka na kojocie i tyle

up to 30 fps

Opublikowano

Skoro kurczyły się jajka koniom w rdr2 to Lucia będzie miała wystające sutki po wyjściu z wody w bikini 

Only on PRO enhanced 

Opublikowano

Czy ja nie widzę czegoś czy w sieci PL opis tej konsoli nie uwzględnia braku napędu? Na foto widać, że jest. Chyba sporo osób o braku czytnika dowie się dopiero w domu... Przecież w nazwie powinno być DIGITAL. Żenada. Nabieranie ludzi za 3500pl. Będzie w ogóle w sprzedaży normalna wersja czyli z czytnikiem czy tylko te wykastrowane?

Za tą całą cyfryzację zapłacą wszyscy.

Jedynie Empik napisał w specyfikacji "brak napędu''.

Edytowane przez Lucky77

Opublikowano
24 minutes ago, Lucky77 said:

Czy ja nie widzę czegoś czy w sieci PL opis tej konsoli nie uwzględnia braku napędu? Na foto widać, że jest. Chyba sporo osób o braku czytnika dowie się dopiero w domu... Przecież w nazwie powinno być DIGITAL. Żenada. Nabieranie ludzi za 3500pl. Będzie w ogóle w sprzedaży normalna wersja czyli z czytnikiem czy tylko te wykastrowane?

Za tą całą cyfryzację zapłacą wszyscy.

Jedynie Empik napisał w specyfikacji "brak napędu''.

Na którym foto widać że jest? Pierwszy lepszy sklep i na zdjęciach napędu nie ma, w specyfikacji też mamy brak napędu. https://www.mediaexpert.pl/gaming/playstation-5/konsole-ps5/konsola-sony-playstation-5-pro

Opublikowano

Dadzą napędy, info o ulepszeniach do nowych, ważnych gier typu SH2 oraz odpakowaną wersję RDR2 w 60ks i mogę nabyć :) 

Sony osiągnęło duży”sukces”, że taka osoba jak ja, która od dość dawna bierze wszelkie stacjonarne konsole day one, odpuszcza obecnie pro, a jeszcze do słynnego pokazu nie przypuszczałem, że nie wezmę na premierę. 

Opublikowano