Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano
7 minut temu, Rozi napisał:

Bardzo dobra gierka, ale są lepsze rogaliki.

O, to mnie zaintrygowałeś. Hades bardzo mi podszedł po słabiutkim Transistorze i Bastione. Jest jeszcze coś lepszego w gatunku? Od razu mówię, żę Dead Cells znam.

• Odpowiedzi 738
  • Wyświetleń 70,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Paolo de Vesir
    Paolo de Vesir

CZEZKY A TLOU Z WŁĄCZONYM OBRAZEM CZY TYLKO NA SŁUCH?

• xd I co, było warto @Dave Czezky tak zagrywać z forumowiczami wrzucając teasery losowania i grać pieśń rozczarowania na nerwach współużytkowników jak na bałałajce? Teraz oni zagrają na Twoich, wi

• A dlaczego? Bo będzie miał za łatwo? Po to jest ten God Mode, żeby włączyli go sobie ludzie, którzy z różnych powodów nie radzą sobie z gierką. Nie dajmy się zwariować, lepiej grać z GM niż nie grać w

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

O, to mnie zaintrygowałeś. Hades bardzo mi podszedł po słabiutkim Transistorze i Bastione. Jest jeszcze coś lepszego w gatunku? Od razu mówię, żę Dead Cells znam.

The Binding of Isaac, chyba mój ulubiony rogalik.

Ale Hades to 9/10, tutaj nie ma wątpliwości.

Opublikowano

Jakieś 30h za mną i wciąż nie czuję nudy. Trochę przehajpowana gra przez singlowców, ktorzy bez fabuly zyć nie mogą. Dead cells gameplayowo lepsze imo, ale tu graficzka luksja. Nie lubię mobów w 3 i szczegolnie 4 biomie. Te pomieszczenia też jakies takie mehhh. Ogolnie dosyc szybko robi się prosto. Trzeba byc kaleka, zeby grac jeszcze z god mode :usmiech: 9/10.

Opublikowano

Odpocząłem kilka godzin i mi przeszło, jadę  z rail gunem i wieżyczkami od Demeter, topi kurwy aż miło :banderas:

Opublikowano

Niektóre bronie wydają się słabe, ale przy odpowiednich bonusach niszczą.

No hit run railgunem. 

Można też dość łatwo grać czarami i zupełnie olać broń. 

Posejdon + 4 kryształy + dash reflect i gra jest stosunkowo łatwa jak na rogala.

Opublikowano

Jebać drugą fazę z Hadesem, elo.

Opublikowano

Druga faza jest znacznie latwiejsza, bo nie przywoluje mobów.

10 minut temu, C1REX napisał:

Można też dość łatwo grać czarami

Casty w tej grze to easy mode, szczegolnie na aspekcie hery i beowulfa, gdzie np. nie trzeba jebac sie z mechaniką rzucania grając na padzie.

Opublikowano

Tak, jest super łatwa, z tymi spowalniającymi wazami, czaszkami i laserem, łatwizna, grałem dupom i przeszedłem właśnie.

Opublikowano

Lubie jak gra jest wymagajaca i zjawia sie taki mistrz gier dziecięcych i oznajmia ze gra jest zbyt prosta i on hadesa przechodzi na kierownicy. Cały na biało :)

Opublikowano

Ja to juz za wczasu z mysla o tym ide w dary ktore zadaja mocno armorowcom. Łuczniki najgorsze.

Opublikowano
27 minut temu, messer88 napisał:

No te czaszki trzeba nadupcza© jak najszybciej. Najgorzej jak przywoła jakieś mobki z armorem w 2giej fazie. 

To w pierwszej fazie i dlatego napisałem, ze jest trudniejsza. Jak ma sie pecha, to rzucą tego z tarczą i rydwan i jest wkurw, bo trzeba omijac ich ataki, ataki hadesa i novę czaszek :smutas: Kocham tę grę, ale mega mnie wkurza jak wszystko tu spamuje i zasłania cały ekran. 

Opublikowano

Też zawsze biorę, najlepiej jak na dashu będzie bonus do tego. Mnie najbardziej denerwują te z tarczą mobki.

No gra super, dawno nie zrobiłem 30+ h w tydzień. 

Opublikowano

Szkoda, ze przy wyzszym heat nie zwiekszaja ilosci otrzymywanych walut. Zbyt duży grind imo. 30h za mną i konca nie widać.

Opublikowano

Ja zbieram diamenciki to zawsze będzie więcej wpadać. Chociaż z początku gry to trochę ich wyjebałem bezmyślnie np na piosenkę. 

Opublikowano

po co rozwalać te czaszki?

ja zawsze dashuje przez nie

Opublikowano
1 hour ago, 20inchDT said:

Szkoda, ze przy wyzszym heat nie zwiekszaja ilosci otrzymywanych walut. Zbyt duży grind imo. 30h za mną i konca nie widać.

Gdzieś na YT ktoś doradzał, by zawsze skupiać się na EXP (czarne kryształy). Wszelkie bonusy pod to brać i generalnie myśleć o inwestowaniu w następne ucieczki, a nie tą aktualną. 

W 30h można mieć niemal całe lustro wymaksowane.

Dodatkowo można nauczyć się zbierać kasę i kupować krew lub diament przed walką z Hadesem. Wymaksowanie wszystkich broni to sporo większy grind.

Warto też sprawdzać sklepik obok kuchni i kawiarni, gdzie można dostać niezłe oferty na krew i ambrozję. 

No i nigdy nie zapominać o  łowieniu ryb. Zwłaszcza na dalszych etapach gry.

Opublikowano

wymieniasz na itemki u kucharza.

Opublikowano

Hades za trzecia proba poszedl. I to z dwoma wskrzeszeniami. Ale jaki set mi sie trafil. Kluczowy okazal sie podwojny odskok , jakis dar ze wloczni nie trzeba sciagac spowrotem tylko wybucha i dar od afrodyty ktory powoduje zauroczeni ze typ cie wcale nie atakuje przez pare sekund :yao:

No trzeba miec szczescie do losowanka nie ma to tamto. Bo za poprzednimi dwiema probami z hadesem nawet do drugiej tury nie doszedlem. Nawet nie wiedzialem ze jest xd

Opublikowano

Zadanie u Posejdona wymaga też złowienia ryby i pogadania z nim w tym samym runie. Oczywiście jak wbije się u niego 6 serduszek.