Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PlayStation Plus (PS+ Collection, PS+ Premium)

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Wyświetleń 365,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• czarek250885
    czarek250885

Już problem rozwiązany,  kwiat zasłaniał mi prawy róg ekranu i nie widziałem, że R1 przechodzimy do główne menu. 

• co za kurwy bo inaczej tego nazwać nie można, to że trzeba będzie dopłacić różnice w cenie za cały okres to ok wiadomo było od dawna że nie będzie fajnie jak u konkurencji, ale kurwa kazać sobie jeszc

• Jak twój Nick kończy się na "pl" to automatycznie Cię tam wrzucają podobno

Opublikowano
20 minut temu, Mustang napisał(a):

Nie mam Plusa, ale podobno CarX Street jest za darmo dla posiadaczy.

Nie wiem co to, ale cóż szkodzi kliknąć. To błąd jakiś czy aż tak gówniane że rozdają?

Opublikowano

Wyszło trzy dni temu więc pewnie zabrakło promocji tak jak Rogue PoP. A nie, to miesiąc temu było.

Opublikowano
8 minut temu, PiotrekP napisał(a):

Oni dali coś wartego uwagi w tym roku?

Diablo 4, Lies of P, Jusant, Robocop, Alone in the Dark,Balatro

Opublikowano
2 minuty temu, Shen napisał(a):

Diablo 4, Lies of P, Jusant, Robocop, Alone in the Dark,Balatro

dokładam Banishers

Opublikowano

A tak, o tym zapomniałem. Chyba dlatego że Robo kupiłem ciut wcześniej na steam, a z reszty to tylko AitD które też porzuciłem.

@balon ale to było w Extra.

Opublikowano
1 godzinę temu, Patapon napisał(a):

Srogi gruz

Screenshots_2025-08-27-17-39-57.png

Najs

Opublikowano

3 gry z PS4 to slaba sprawa, ale same gry nie są złe przecież. P2 skończyłem i bardzo fajne, a Viewfinder chciałem sprawdzić od pierwszego pokazu. Stardew Valley to gra kompletnie nie dla mnie co nie zmienia faktu że na MC ma 89/100, więc trudno to nazwać gruzem.

Opublikowano

ViewFinder goraco polecam. Kupilem na premiere bo sie lubie bawic puzzlami a do tego gra przypomina mi portala. Nie jest trudno ale dalej robi soe bardzo ciekawie. Pomysl na gre na prawde oryginalny.

Opublikowano

Ja dalej szuka Psychonauts 2 do kolekcji w normalnej cenie (w NL strasznie droga gra w stosunku do Polski) i chętnie raz jeszcze ogram tylko tym razem na Sonce a Stardew Valley klasa sama w sobie i światowy hit tylko że kompletnie tego typu gry mi nie siadają. Ogólnie nie jest tak źle ale z wypiekami nie czekam.

Opublikowano

Pykło czy nie? Te najnowsze ,,gierdajła" dodane do ,,abo" PSN (PsPlus), na wrzesień... jak na mój gust pykły. Stardew Valley - kupione na Androida, ogrywane wcześniej na tablecie S.Galaxy. Teraz, cóż, może ogarnę w wolnej chwili i ściągnę na Ps5 ten klasyk symulatorów. Pscyhonauts 2 - jak nie zapomnę również postaram się wciągnąć w ten tytuł; za ,,gimbusa" chyba grałem we wcześniejsze wersje. Viewfinder - tak, ale w ramach eksperymentu. Ogólnie wrześniowy PsPlus to dla mnie ,,szklanka do połowy pełna".

Ciekawe jest to, co pojawi się nowego w bibliotece PS Plus Premium - tej najdroższej wersji ,,abo" PS Plus - w ciągu najbliższych miesięcy, bo naprawdę jest coraz lepiej z ilością, jakością i gatunkami gier dodawanych do Premium w ,,Plusie". xD